Hvad er PRP-behandling til hår og dens pris?

Medicinsk gennemgåetaf Scandinavian Biolabs medicinske bestyrelse
SkrevetafLuat Duong
Senest opdateret

Blodpladerig plasmaterapi sprøjtes ind i din hovedbund for at udvikle nye hårsække. PRP-injektioner udløser helt naturlig hårvækst og opretholder dem også ved at øge blodtilførslen til hårsækken og også øge tætheden af hårstrået.

[[textbox]]

Indledning

De underliggende årsager til hårtab kan være arvelige, visse sundheds- og velværeproblemer og problemer med hårstrået. Hvis hår på toppen af hovedet er gået helt tabt, kan hår fra ryggen og også siderne hårtransplanteres der. PRP-hårbehandling er baseret på at fremme hårrødderne ved at bruge dine blodplader. PRP-hårterapi er velegnet til personer med områder, hvor der stadig kan observeres operationelle hårsække.

[[textbox]]

Hvorfor kan du stole på Scandinavian Biolabs?
TrichoAI Hårtab-analyse
Vores gratis, anonyme og dermatologisk udviklede AI analyserer dit hårtab på 30 sekunder og foreslår personlige løsninger til at bekæmpe udtynding. Det har aldrig været nemmere at forstå dit hårs tilstand.
Ja, jeg vil afhjælpe hårtab

androgen hårtab, prp behandling, androgen alopeci, medicinsk behandling, androgent hårtab

 

Hårtabsbehandlinger

Eksperten vil helt sikkert tale om med dig og rådgive, om PRP-hårterapi er effektiv til hårtab af din type. Ved en hårtransplantation slipper hudlægen eller kosmetisk kirurg af med små hudpletter, der hver består af et par hår, fra bagsiden eller siden af hovedbunden. Disse er tandimplanterede follikel for hårsække lige ind i de skaldede sektioner. Du kan få brug for mere end én kirurgisk behandling for at opnå de resultater, du ønsker.

Arvelige, hormonelle ændringer, medicinske tilstande, medicin samt visse behandlinger såsom strålebehandling kan øge faren for tab af hår og skaldethed.

Hvis du ønsker at beskytte dit hår, kan disse klinisk beviste produkter hjælpe dig:

Hair Growth Routine | Kvinder
Hair Growth Routine | Kvinder
Formuleret til at bekæmpe tyndt hår og synlig hovedbund

Hair Growth Routine | Mænd
Hair Growth Routine | Mænd
Udviklet til at bekæmpe fældning og begyndende hårtab

Registrering af hårtab

Din hudlæge vil kræve at fastslå typen af hårtab og underliggende årsager. Undersøgelser vil helt sikkert omfatte en grundig sagshistorie, familiehistorie, sygdomsbaggrund, medicin, hårbehandlingsrutine osv.

Selve PRP-behandlingen

Lægen vil helt sikkert tage et par dråber af dit blod og også spinde det for at adskille blodpladerne. Disse blodplader sættes derefter tilbage i den flydende del af blodet (plasmaet). Blodplader har adskillige specialiserede proteiner kaldet udviklingsaspekter, der hjælper med heling.

PRP infunderes lige ind i din hovedbund med en lille nål for at sikre, at udviklingselementerne kan være med til at udvikle eller stimulere helt nye hårrødder. Proceduren er hurtig, rimelig smertefri og også ideel til hårtab udløst af mange faktorer. Du har helt sikkert brug for flere regelmæssige månedlige sessioner.

androgen hårtab, prp behandling, androgen alopeci, medicinsk behandling, androgent hårtab

 

Er PRP-behandlinger effektive?

I 2019 udførte et team af forskere en systematisk gennemgang af undersøgelsen af PRP som behandling for hårtab. Deres resultater vises i tidsskriftet Aesthetic Plastic Surgery.

Evalueringen fokuserede uundgåeligt på 11 forskningsstudiepapirer, der omfattede i alt 262 deltagere med androgenetisk alopeci. Ifølge forfatterne fandt størstedelen af undersøgelserne, at skud af PRP sænkede hårtab samt øgede diameteren af hårene samt tykkelsen af hårvæksten.

De erkendte dog, at terapien er tvivlsom, idet de husker på, at små eksempler på dimensioner samt lav kvalitet af forskning var blandt de begrænsende faktorer for deres undersøgelse.

En yderligere metodisk testimonial fra 2019, som blev vist i Dermatologic SurgeryTrusted Resource, undersøgte resultaterne af 19 undersøgelser, der udforskede PRP som en terapi mod hårtab. Disse forskningsundersøgelser ansatte i alt 460 personer. Ifølge forfatterne af udtalelsen rapporterede en masse undersøgelser, at PRP-terapier forårsagede hårgenvækst hos dem med androgenetisk alopeci og også alopecia areata.

Forfatterne af en yderligere evaluering af medicinske undersøgelser, som International Journal of Women's DermatologyTrusted Resource udgav, mente, at PRP var en "opmuntrende" behandling for hårtab, baseret på deres søgninger efter.

Men gruppen bemærkede, at på grund af det faktum, at adskillige forskere såvel som klinikker bruger forskelligt forberedelsesarbejde, sessionsintervaller og injektionsstrategier til at administrere PRP, kan dets virkninger variere.

På dette tidspunkt, uden en standardmetode til skud, forklarer forfatterne, er det udfordrende at konkludere, at behandlingen er effektiv.

naturlig behandling, foregår behandlingen, alle vores behandlinger, selve behandlingen, behandling

 

Fortykker PRP håret?

Det blodpladerige blod, der tilføres hovedbunden under PRP-hårterapien, giver vækstmateriale til hårrødderne, hvilket forbedrer deres evne til at udvide håret. Enhver person, der oplever massivt hårtab hårudtynding, kan få gavn af denne behandling, da den ikke kun hjælper med at sænke hårfaldet, men også fører til splinterny hårudvikling med hårsækkene. Dette gør i sidste ende håret tykkere.

Efter at have sagt det, kan resultaterne variere fra person til person, ligesom du måske har brug for adskillige sessioner for at se forskellen og også opnå de ønskede resultater.

Ligeledes, da denne PRP-hårterapi for det meste omfatter at øge røddernes kapacitet til at vokse nyt hår, kan du have brug for flere gange.

Verdensomspændende fascination af at tage blod og sprøjte det lige ind i hovedbunden går solidt mod hårtab.

Hvor længe varer en PRP-terapi?

Typisk har de fleste kunder set en renovering i hårtykkelse og volumen så tidligt som 3 måneder. Ikke desto mindre reagerer hver enkelt på en anden måde på PRP-hårbehandlingen.

Forberedelse før PRP

Fordi PRP er baseret på dit blod, er du nødt til at holde op med alt, der hindrer blodpladefunktionen. Medicin som smertestillende medicin, ibuprofen og også forskellige andre antiinflammatoriske lægemidler bør forebygges.

behandling, hårtab, platelet rich plasma, virker prp, eget blod, nye hår

 

Hvad skal man forudse under proceduren?

Det tager blot 30 minutter på hudspecialistens arbejdsplads. Proceduren begynder med at trække blod fra armen, som placeres i en centrifuge for at dele PPR-blodpladerne. Det adskilte plasma sprøjtes derefter blidt ind i hovedbunden ved hjælp af mikronåle. Ved brug af lokalbedøvelse eller bedøvende creme, oplever individer lidt eller ingen smerte.

Følgende er de 3 væsentlige trin forbundet med PRP:

 • Fjernelse
 • Forberedende arbejde
 • Skud

Er PRP bedre end hårtransplantation?

Selvom hårtransplantation faktisk har fået appel på grund af dets strålende resultater, er PRP desuden identificeret over hele verden. Begge behandlinger bruges under forskellige omstændigheder. PRP virker for små tab af hårproblemer og hårtransplantation for ekstreme. Vi kan ikke konkludere, at PRP er langt bedre end hårtransplantation på grund af det faktum, at hårtransplantation er det eneste middel mod skaldede pletter, hvorimod PRP kun fremmer hårrødder.

hele hovedbunden, behandlingerne, håret, kvinder, klinikken, første trin

 

Efter behandlingen

Efter proceduren med hårtab dukker kortvarig betændelse såvel som hævelse op på injektionstedet, men normalt vender individer tilbage for at fungere med det samme efter at have forladt centret. Ikke desto mindre er det bedst at slappe af i en dag eller 2 med korrekt efterbehandling.

 • Undgå at bruge hårplejeprodukter i 2 dage
 • Ingen hårfarver, barske kemikalier i mindst 3 dage
 • Hold dig fri af at tage blodfortyndende medicin samt anti-inflammatoriske lægemidler

Mulige bivirkninger

Panik ikke. I betragtning af, at vi bruger et helt naturligt produkt, der stammer fra din krop, er der ingen væsentlige negative virkninger. Ikke desto mindre er den helt naturlige genstand infunderet med en nål, kortvarig misfarvning eller betændelse kan forekomme på injektionsstedet, som helt sikkert vil forsvinde inden for 1-2 dage.

Er mængden af medicinske behandlinger med PRP afgørende?

Der er intet klart bevis for at validere den særlige mængde PRP og også skud, der kræves. Det hele afhænger af, hvordan dit hår reagerer på PRP. Mange klienter får tilstrækkeligt fra én session, selvom der i nogle tilfælde er behov for indsamling af injektioner (4-6 sessioner).

PRP-behandling hår pris

Prisen for en hårtransplantation er en vigtig komponent og du kan regner med en pris på ca. 4.500 kroner per PRP-behandling.

 

Hvordan kan du generelt beskytte håret?

 • Hold dig fri af at trække dit hår fast i fletninger eller knolde
 • Hold dig fri af tvangsmæssigt at trække dit hår
 • Behandl dit hår skånsomt ved børstning og rengøring
 • Forebyg så vidt muligt alvorlige hårbehandlinger
 • Tjek, om din medicin forårsager hårtab
 • Beskyt dit hår mod sollys og andre kilder til ultraviolet lys
 • Stop med at ryge
 • Hvis du får strålebehandling, så spørg din læge om en klimahætte. Dette kan beskytte dit hår mod resultaterne af strålebehandling

Disse tabletter skal helt klart være en del af din hårkur:

Hair Nutrient Tablets
Hair Nutrient Tablets
Indeholder zink til vedligeholdelse af normalt hår samt niacin og riboflavin til vedligeholdelse af normal hud