Shipping & Returns

Here, you will find information about our shipping policies and procedures, as well as details about our return and refund process.

Levering & Returnering

1. LEVERING

Når en ordre er placeret, bliver den normalt opfyldt inden for inden for 24 timer. Ordreforsendelse sker inden for samme tidsramme, bortset fra weekender, hvor den vil blive afsendt mandag. En ordrebekræftelse sendes på mail, når en ordre er placeret ved udførelsen med oversigt og ordrenummer. En forsendelsesbekræftelse sendes på e-mail, når en ordre er opfyldt og klar til levering, som indeholder sporingsoplysninger således at det er muligt at følge forsendelsen.

Order tager i gennemsnit mindst 3-5 hverdage at blive leveret rundt om i verden. Ordrer til Danmark, Sverige, Tyskland og Holland kan i gennemsnit tage 1-3 hverdage afhængigt af regionens afstand. Bemærk, at den nye toldregulering i EU/UK i nogle tilfælde kan forsinke leveringstiden for ordrer rettet til Storbritannien og Irland.

Forudbestillinger afsendes, så snart de er reserveret på lager. Den estimerede leveringsdato er skrevet på de respektive produktsider. Betalinger for forudbestillinger kan tages op til 30 dage før afsendelsesdatoen.

Scandinavian Biolabs leverer til over hele verden. Leveringer foretages i samarbejde med CoolRunner ApS og deres kurérpartnere. Kunder har ret til at annullere køb og returnere leverede varer inden for 14 dage efter modtagelsen af ​​ordren ved at kontakte kundeservice på kontakt@scandinavianbiolabs.dk. For at returnere en uønsket ordre, henvises der til afsnittet ‘Returnering’ herunder.

I tilfælde, hvor en kunde mener, at levering er forsinket på en sådan måde, at opfyldelse af en ordre ikke længere er ønsket, er det deres ansvar at annullere ordren. I tilfælde, hvor ordren er afsendt, skal kunden modtage ordren. Annulleringen er ikke gyldig, før kunden har bekræftet det med Scandinavian Biolabs via en af ​vores ​kontaktmetoder på kontaktsiden. Gerne per mail til kontakt@scandinavianbiolabs.dk.

Hvis et produkt er udgået, har Scandinavian Biolabs ret til at fortryde købet og tilbagebetale det betalte beløb til kunden. Scandinavian Biolabs underretter kunden om udskiftning eller forslag om tilsvarende produkter, hvis de er tilgængelige.

Alle ordrer foretaget på Scandinavian Biolabs' officielle hjemmeside opfyldes og distribueres fra Danmark.


2. RETURNERING


Det er fuldtud forståeligt hvis en kunde ønsker at returnere en vare. Kunder har ret til at annullere og returnere en ordre inden for 14 dage fra den dag, produktet blev modtaget.

For at være berettiget til retur skal produkterne være i stand til at blive videresolgt. Produkter, der er åbnet og/eller brugt, er ikke berettigede under returvilkårene. Desværre tilbagebetales eventuelle forsendelsesomkostninger ikke med returneringen.

Se "Beskadigede Varer", "Forudgående Betingelser" eller "Tredjepartsforhandlere" for at få flere oplysninger om returnerings- og refusionsbetingelser og vilkår.

For at returnere en pakke skal du kontakte en kundeserviceagent og angive ordrenummeret for at modtage en returlabel for følgende lande:

Østrig
Belgien
Tjekkiet
Danmark
Finland
Frankrig
Tyskland
Grækenland
Ungarn
Irland
Luxembourg
Holland
Polen
Portugal
Slovakiet
Storbritannien
Spanien
Sverige
Omkostningerne for returmærkerne er 75 kr. for alle lande udover Danmark og Sverige, som er sat til 50 kr.

Kunder i andre lande eller territorier skal gå til en lokal kurer for at returnere et produkt;

Bemærk, at afsender dækker returfragten. Scandinavian Biolabs er ikke ansvarlig for betaling af forsendelses- eller håndteringsomkostninger.

Returnerede pakker er kundens ansvar, indtil pakken er modtaget på følgende adresse:

Scandinavian Biolabs ApS
Lindgreens Allé 9
2300, København S, Danmark

Selvom det ikke er et krav, anbefales det at købe sporingstjenester samt at gemme portobeviset til personlig beskyttelse.

Tag venligst i betragtning hvad der sendes afsted til Scandinavian Biolabs, da alle produkter, der sendes tilbage, ikke kan krediteres og ikke sendes tilbage igen til kunden. Kun produkter modtaget af Scandinavian Biolabs kan krediteres. Hvis ordrenummeret for det returnerede produkt ikke kan findes, kan en tilbagebetaling ikke behandles.

Hvis der er spørgsmål eller komplikationer, er du velkommen til at kontakte en kundeserviceagent på kontakt@scandinavianbiolabs.dk.


3. TILBAGEBETALING

Det kan tage op til 10 arbejdsdage, efter produktet er blevet modtaget af Scandinavian Biolabs ApS, før tilbagebetalingen udstedes. Der sendes en e -mail meddelelse for at bekræfte afslutningen af ​​returbehandlingen og tilbagebetalingen af ordren.

Når tilbagebetalingen er udstedt, kan det typisk tage op til for 5 hverdage, før transaktionen er reflekteret tilbage på den oprindelige bankkonto. Tilbagebetalinger kan ikke behandles til et alternativt kort. Bemærk, at det i nogle tilfælde kan tage op til 14 hverdage afhængigt af betalingsmetoden.

Hvis refusionen ikke blev modtaget, eller hvis der var komplikationer, bedes du angive ordrenummeret og kontakte en kundeserviceagent på kontakt@scandinavianbiolabs.dk.


4. BYTTE VILKÅR

I øjeblikket er det ikke muligt at bytte varen til en anden eller at modtage gavekort point hos Scandinavian Biolabs. Hvis du ikke er tilfreds med et af produkterne, kan du se afsnittet om returnering ovenfor.

Har du modtaget det forkerte produkt?

Hvis det forkerte produkt blev leveret, bedes du kontakte en kundeserviceagent med ordrenummer på kontakt@scandinavianbiolabs.dk. Enhver fejl begået af Scandinavian Biolabs vil blive løst ved, at den korrekte vare sendes hurtigst muligt, medmindre andet er angivet af kunden.


5. BESKADIGEDE VARER

Produkter, der blev beskadiget eller ubrugliggjort ved modtagelse, kan erstattes. Kontakt kundeservice på kontakt@scandinavianbiolabs.dk for at løse problemet med passende returinstruktioner.

Hvis det er muligt, bedes du fremvise billedbevis for skaden for at minimere sådanne hændelser i fremtiden.


6. FORUDGÅENDE BETINGELSER

Før du afgiver en ordre, skal du være opmærksom på:

Om du i øjeblikket bruger andre hårtabsprodukter, eller ...

Om du allerede har en eksisterende tilstand som gør at din hud er ekstremt følsom, og at du oplever alvorlig irritation eller rødme i din hovedbund, eller ...

Er blevet diagnosticeret med hvilken som helst form for alopeci.

Du opfordres i dette tilfælde venligst til at kontakte kundeservice hurtigst muligt for at få råd om, Scandinavian Biolabs-produkterne passer til dig.

For ordrer, der måske allerede er afgivet, vil der i disse tilfælde med glæde blive udstedt en refundering for uåbnede produkter. I sådanne tilfælde bedes du angive ordrenummeret på den bestilte ordre til vores kundeservice på kontakt@scandinavianbiolabs.dk.

Bemærk, at Scandinavian Biolabs' produkter er mest optimale for brugere, der oplever en tidligt begyndende af alopeci.


7. TREDJEPARTSFORHANDLERE

Tilbagebetaling, bytte af vare eller gavekort point for produkter, der er købt uden for officielle Scandinavian Biolabs-websteder, stilles ikke til rådighed af Scandinavian Biolabs ApS.

Referer venligst til de passende retur- og bytte vilkår for den relevante forhandler, hvor købet blev foretaget, i stedet for direkte på vores hjemmeside, for ordentlig berettigelse.

Kontakt den autoriserede tredjepartsforhandler for at få flere oplysninger.