Scandinavian Biolabs: Den naturlige løsning til hårvækst

Medicinsk gennemgåetaf Scandinavian Biolabs medicinske bestyrelse
SkrevetafLuat Duong
Senest opdateret

At skabe praktiske og håndgribelige produkter til at løse reelle problemer er hovedårsagen til stiftelsen af Scandinavian Biolabs. Vores produkter fokuserer på at fremme hårets sundhed, med vægt på hårudtynding. Derudover sætter vi en ære i effektivt at hjælpe vores kunders hårpleje. Vi er ivrige efter at skille os ud med vores unikke formler, der omfatter forskellige naturligt afledte ingredienser.

Så hvad er kvaliteterne ved vores Hair Growth Routine, og hvad kan du forvente, når du oplever vores unikt udformede produkter?

 

Hvilke ingredienser er inkorporeret i Scandinavian Biolabs' produkter?

Vores produkter er designet efter princippet om eksklusiv kvalitet ved hjælp af naturligt afledte ingredienser. Ved brug af udelukkende plantebaserede materialer er vores  banebrydende formuleringer og innovation løbende blevet forbedret. Desuden er alle komponenterne omhyggeligt udvalgt i produkterne ud fra en grundig videnskabelig gennemgang af forskning. Alle aktive ingredienser er 100% veganske, naturligt afledt og ikke-giftige for at fremme hårvækst effektivt og sundt.

 

Den eksklusive Bio-Pilixin® formel

Formålet er at fremme bæredygtig hårvækst. Produkter indeholder vores varemærke Bio-Pilixin®-formel, som er designet efter en gennemgang af etableret videnskabelig forskning. Formlen udnytter den ældgamle gurkemejeplante, Curcuma longa, sammen med flere aktive ingredienser for at understøtte hårsækkene, hvilket fører til mærkbare resultater i forhold til hårtab i tidlige stadier.

En af hovedingredienserne i Bio-Pilixin® er Capilia Longa, en bestandel som er afledt af planten Curcuma Longa. Denne ingrediens gavner hårvæksten ved at give cyklussen en længere vækstperiode og interagere og øge aktiviteten af vækstcellerne i hårrødderne. Der vil forekomme en såkaldt epigenetisk nulstilling af hårsækkene, der genstarter aktiviteten af disse celler, samtidig med at blodcirkulation i hovedbunden øges.

En anden kraftfuld ingrediens i Scandinavian Biolabs produkterne er vores aminosyrekompleks, som understøtter og fremmer hårets generelle sundhed. Aminosyrekomplekset er formuleret med glycin, alanin, arginin, serin, valin, isoleucin, prolin, threonin, histidin og phenylalanin.

 

De naturlige ingrediensers virkning

Bio-Pilixin®-formlen består af et bredt udvalg af naturlige urter, som fremgår i listen over aktive ingredienser. Derudover indgår der også andre aktive ingredienser (her i blandt aloe vera ekstrakt, amaranthus caudatus frøekstrakt, biotin, brassica campestris/aleurites fordi olie copolymer, crambe abyssinia frøolie phytosterolestere, hydrolyseret quinoa, niacinamid, natrium butylyl, vanillyl bytyl ether og zink PCA). Disse ingredienser er valgt baseret på videnskabelige undersøgelser og evalueret af et tredjepartslaboratorium for at sikre transformative resultater med henblik på hårvækst.

Læs mere om vores aktive ingredienser her.

 

Hvorfor kan du stole på Scandinavian Biolabs?
TrichoAI Hårtab-analyse
Vores gratis, anonyme og dermatologisk udviklede AI analyserer dit hårtab på 30 sekunder og foreslår personlige løsninger til at bekæmpe udtynding. Det har aldrig været nemmere at forstå dit hårs tilstand.
Ja, jeg vil afhjælpe hårtab

Hvad sker der, når du bruger Scandinavian Biolabs' hårplejeprodukter?

Mindre hårtab, længere vækstperiode

Vores Hair Growth Routine har til formål at fremme genvækst ved at forlænge den anagene fase og samtidig reducere den telogene fase, hvor alle processer med hårtab og hårløshed finder sted. Med andre ord øger produkterne vækst-relaterede faktorer i vækstcellerne som findes i hårrødderne (dermale papilla) for at rette op på de dårligt fungerende hårprocesser i hovedbunden og dermed optimere hårvæksten.

Shampooen renser håret og forbedrer modstandsdygtigheden af beskadiget hår. Balsamen fugter intensivt og genopretter hårstråene og serummet hjælper med at øge essentielle vækstfaktorer, revitalisere hovedbundens tilstand (ved at øge blodgennemstrømningen) og reducere betændelse, der kan relateres til hårtab.

 

Indenfor 150 dages forbrug

Fordelen ved vores produkter er, at de optimerer håret vækstproces og interagerer med de allerede eksisterende processer inde i hovedbunden. Derfor er der ingen drastiske effekter på håret, såsom uønsket permanent hårtab. Men da produkterne forsøger at genoprette hårets cyklus, er det muligt at sige, at noget hårtab ved begyndelsen af brugen af produkter er muligt. Normalt bør det ikke vare længere end et par uger. Dette sker således at nyt hår kan udvikle sig og blive ordentligt etableret. Et sundere miljø bliver skabt, der giver nye, stærkere og sundere hårstrå som vil have en mere holdbar forankring i hovedbunden og derfor vil chancen for at fælde anden gang blive mindre.

Den bør understreges, at det at forvente øjeblikkelige resultater er urealistisk. Alle processer fra hårplejeprodukterne arbejder sammen med kroppens biologi. Reduktion af reel hårtab vil således være mærkbar efter brug af Hair Growth Routine i 45 dage, og effekten vil sandsynligvis være mere tydlig efter 90 dage. I mellemtiden vil det tage cirka 90 til 150 dage før en markant genvækst vil kunne ses i håret. 

Hvis langtidsvirkende effekt ønskes, kan det være fordelagtig at benytte sig af abonnementløsninger, hvor du kan sikre dig en langsigtet behandling af dit hårproblem, mens du løbende sparer på dit budget. Ved brug af enten Hair Growth Routine eller Eyelash-Growth Serum, indgår der en garanti der sikrer, at enhver, der ikke oplever nogen resultater efter 150 dages brug som foreskrevet, er man kvalificeret til en fuldstændig tilbagebetaling af deres investering. Læs mere om retningslinjerne for garantien her, som også indeholder de krav der stilles for at din case kan behandles ordentligt.

 

Vytrus Biotechs ekspert forklarer Capilia Longa og de forventede resultater inden for 150 dage ved at bruge hårplejeprodukterne

 

Det skal bemærkes, at afhængigt af genetik, livstil  andre kropsforhold vil de forventede resultater variere fra person til person. Det betyder, at nogle vil få betydelige resultater, og nogle måske ikke, eller nogle vil få resultaterne tidligt, mens nogle vil have brug for mere tid end gennemsnittet. Især, hvis du oplever flere former for skaldethed eller hårtab i de sene stadier, virker produkterne muligvis ikke for dig; det vil sige, for at få de bedste resultater, er anbefalingen, at du skal bruge produkterne hvis du oplever hårtab i det tidlige stadie.

Der kan være en bekymring for, at du ikke er i stand til at bruge vores produkter sammen med andre eksterne produkter, såsom minoxidil. Nogle mennesker bekymrer sig om, at kombinationen kan mindske de potentielle virkninger af hver behandling på grund af interaktioner mellem dem. Ifølge resultaterne af forskellige laboratorietests med Capilia Longa var der ingen indikationer på negative interaktioner med nogen af disse elementer. Kort sagt, når du bruger Scandinavian Biolabs' produkter, bør det ikke være et problem hvis man ønsker at kombinere det med andre behandlingformer.

Vi anbefaler dog altid at tjekke med en sundhedsekspert, før en eventuel kombineret behandling udføres, da hvert enkelt tilfælde er unikt.

 

Hvad sker der når du stopper med at benytte vores Hair Growth Routine?

Uheldigvis er det umuligt at forvente, at effektiviteten af vores hårplejeprodukter varer evigt. Som ethvert andet hårvækstprodukt er en kontinuerlig påføring et must, da det at stoppe med at bruge produkterne betyder, at behandlingens progression skæres ned.

På grund af de særlige kendetegn ved hårtab, vil fremskridtene i behandlingen af dit problem muligvis stoppe efter behandlingen afbrydes. Derudover vil hårets integritet gå tilbage til sin tidligere status, og alle resultater, du har opnået, vil aftage med tiden. Derfor skal produkterne bruges kontinuerligt, så længe de giver værdi og giver fordele for dig, for at opretholde din hårvækst og bevare hårets sundhed.