Videnskaben bag

Bedre Indsigt - Formularerne

Scandinavian Biolabs sætter stor ære i at levere formularer, der er effektive og frem for alt gennemsigtige. For at bedst muligt sikre, at stemmerne fra vores community blev hørt, drog vi afsted til Barcelona, Spanien - Vytrus Biotechs hjem. Som innoverende forskere inden for plantestamcelleteknologi, producerer Vytrus funktionelle og aktive ingredienser, herunder Capilia Longa; - en af de primære ingredienser i vores proprietære Bio-Pilixin-formel. Her stiller vi eksperterne nogle af de mest hyppigst stillede spørgsmål fra vores community vedrørende Capilia Longa, så du kan træffe de helt rigtige beslutninger, som har mulighed for at forbedre din personlige hårpleje.

 
 

Hårets Cyklus

Anagen (vækst) I vækstfasen deler cellerne sig aktivt, mens der sker synlig hårvækst. I løbet af hårets cyklus er cirka 90% af alle hårsækkene i denne vækstfase, hvor de kan forblive, i et sted mellem 2- 8 år.

Catagen (overgang) I løbet af 2 - 3 uger stopper celleproduktionen og hårsækkene begynder at skrumpe. Hårstråene deler sig i bunden fra hårsækkene hvilket medfører tyndere hår.

Telogen (dvale) Det sidste stadie i hårets cyklus, hvor hårsækkene og cellerne stopper med at producere hår. Hårsækkene kan forblive i dvale i op til 3 måneder, med det tynde hår intakt.

Exogen (tab) Hører sammen med dvalefasen, da det er her håret begynder at falde ud af hårsækken. Nyt hår vil begynde at vokse ud gennem den samme hårsæk igen og derved starte forfra i vækstfasen.

Hvad påvirker denne cyklus?

Størstedelen af tilfælde med hårtab, skyldes uønsket ændring i hårets naturlige cyklus. Der er flere kendte faktorer der kan spille ind, såsom genetik, hormoner, sygdom, medicin og livsstil.

Hvilken som helst af disse faktorer kan gå ind og påvirke hårets cyklus, hvilket kan resultere i en kortere vækstfase, en forsinket vækstfase eller at håret bliver tyndere, fordi selve hårsækkene bliver mindre.

Vi har måske ikke kontrol over faktorer, såsom genetik, men livsstil, der især bidrager til hårtab, er derimod noget vi kan håndtere.

Hvordan griber vi hårtab an?

Bio-Pilixin Formular®

Vi har udviklet vores Bio-Pilixin® formular, til dem der oplever begyndende hårtab eller dem der gerne vil bevare hårets fylde. Vores formular er udviklet på baggrund af videnskabelig research inden for feltet.

Vores 3-trins Bio-Pilixin® formular er designet til både at pleje hovedbunden og håret, for at skabe de bedste vækstmuligheder.

Ved at udnytte de unikke egenskaber fra gurkemejeplanten, Curcuma longa, sammen med en række aktive ingredienser, gør vores Bio-Pilixin® formular det muligt, for dem der oplever begyndende hårtab, at bevare og øge hårvæksten.

Stærke ingredienser for øget vækst

Capilia Longa: Forlænger vækstfasen. Produkter der indeholder Curcuma longa er bevist at kunne præge vækstfasen, til sammenligning med de personer der modtog placebo.

Koffein: Stimulerer blodtilførslen i hovedbunden, som øger mængden af ilt og næring der tilføres hårrødderne.

Aminosyrer: Hvis det påføres topisk, kan aminosyrer styrke og forbedre beskadiget hår.