Handelsbetingelser

Kontaktoplysninger

Scandinavian Biolabs ApS

Lindgreens Allé 9,

2300 København S, Danmark

MOMS: DK41170514


For at drøfte eventuelle problemer i forbindelse med produkte stillinger, få mere at vide om mærket eller stille generelle spørgsmål, kan du kontakte Scandinavian Biolabs kundeservice på kontakt@scandinavianbiolabs.dk.


Introduktion

Disse brugsbetingelser regulerer dine køb fra og din brug af hjemmesiden www.scandinavianbiolabs.dk og udgør en kontrakt mellem dig og Scandinavian Biolabs ApS (DK41170514)., Lindgreens Allé 9, 2300 København, Danmark (herefter "Scandinavian Biolabs"). Ved at foretage et køb fra og bruge dette websted har du accepteret disse brugsbetingelser. Sørg venligst for, at du har læst og forstået disse brugsbetingelser, når du bruger vores websted. 


Klik venligst på afkrydsningsfeltet "jeg accepterer" under betalingsoplysningerne i checkout, hvis du accepterer disse vilkår og betingelser. Du skal forstå, at hvis du nægter at acceptere disse vilkår og betingelser, vil du ikke kunne bestille produkter fra vores websted.

 

Bekræftelse

Din bestilling udgør et tilbud til os om at købe og betale for et produkt. Alle ordrer skal accepteres af os, og vi bekræfter en sådan accept over for dig ved at sende dig en e-mail, der bekræfter, at produktet er blevet afsendt ("afsendelsesbekræftelsen"). Kontrakten mellem os ("kontrakten") bliver først indgået, når vi sender dig afsendelsesbekræftelsen. Vi anbefaler, at du gemmer denne e-mail for at lette enhver kontakt med kundeservice, som du måtte have i fremtiden. Ordrebekræftelsen (kvittering) tjener også som garanti for købsbevis.


Kontrakten vedrører kun de produkter, hvis forsendelse vi har bekræftet i forsendelsesbekræftelsen. Vi er ikke forpligtet til at levere andre produkter, som måtte have været en del af din ordre, før forsendelsen af sådanne produkter er blevet bekræftet i en separat forsendelsesbekræftelse.

 

Betaling

Du kan betale med enten kredit- eller debetkort. Stripe administrere alle vores bank transaktioner. Scandinavian Biolabs gemmer ingen kreditkort nummer.


Betaling med kort


Betal med dit Visa, AMEX, mastercard , Apple Pay eller Google Pay sikkert over internettet. Din betaling håndteres af Stripe med sikker kryptering og under strenge bankstandarder. Dine kortoplysninger sendes direkte til banken og kan ikke læses eller tilgås af andre end din bank. Der er ingen ekstra gebyrer for kortbetaling, medmindre kundens bank opkræver et gebyr fra kunden. Ved betaling med kredit-/debetkort gælder startbetingelser, så snart kort transaktionen er godkendt. I tilfælde af at der ikke er modtaget nogen betaling, efter at du har afgivet din bestilling, kan Scandinavian Biolabs automatisk annullere din bestilling.

 

Rabatkoder

Rabatkoder skal indtastes under checkout-processen for at være gyldige. Forsøg på at tilføje en rabatkode efter købet vil ikke blive honoreret.

 

Skatter

Alle priser, der vises på Scandinavian Biolabs' websted, www.scandinavianbiolabs.dk, er inklusive moms i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Bemærk venligst, at hvis en ordre sendes til en leveringsadresse uden for EU, kan du blive pålagt importafgifter og skatter, som opkræves, når forsendelsen når frem til din leveringsadresse. Du er ansvarlig for betaling af sådanne importafgifter og skatter. Det skal bemærkes, at Scandinavian Biolabs ikke har nogen kontrol over disse afgifter, og da disse afgifter er forskellige for forskellige lande, kan Scandinavian Biolabs ikke forudsige deres størrelse. Scandinavian Biolabs råder dig til at kontakte dit lokale toldkontor for at få yderligere oplysninger.

 

Bestilling og returnering

Se siden Levering og Returnering

 

Garanti

Vi garanterer, at alle vores produkter er fri for produktionsfejl (materialer og håndværk) i en periode på 24 måneder fra købsdatoen. Dette dækker ikke normal slitage, skader forårsaget af uheld, ukorrekt brug eller opbevaring af produktet, misbrug, forsømmelse eller uautoriserede ændringer.

 

Privatlivspolitik

Vi behandler alle dine personlige oplysninger fortroligt og vil kun bruge dem i overensstemmelse med vores privatlivspolitik (se https://scandinavianbiolabs.dk/pages/privacy-policy). Desuden vil vi behandle oplysninger om dig i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Ved at bruge vores websted giver du dit samtykke til en sådan behandling, og du garanterer, at alle oplysninger, som du har givet os, er korrekte.


Når du handler på dette websted, vil vi bede dig om at indtaste personlige oplysninger, så vi kan identificere dig, f.eks. dit navn, din e-mail-adresse, faktureringsadresse, leveringsadresse, kreditkort eller andre betalingsoplysninger. Vi bekræfter, at disse oplysninger vil blive opbevaret af os i overensstemmelse med den registrering, som vi har hos Datatilsynet.

 

Produkt

Scandinavian Biolabs har ret til at justere priserne, inddrage yderligere omkostninger og ændre produktinformationer såsom produktbilleder og tilbud uden varsel. De tilgængelige produktbilleder og informationstekster afspejler produktet så godt som muligt. Vi forbeholder os ret til eventuelle fejl, der måtte forekomme på siden, og kan ikke garantere, at alle billeder nøjagtigt afspejler produktets virkelige udseende. Billederne kan afvige afhængigt af farveindstillingerne i din computer. Alle billeder skal kun ses som illustrationer og garanterer ikke korrekt udseende og egenskaber.

 

Levering og afbestilling

Din ordre vil normalt blive leveret inden for 4 - 6 arbejdsdage efter du har afgivet din ordre. Under alle omstændigheder vil ordren blive opfyldt inden for 30 dage fra datoen for afsendelsesbekræftelsen, medmindre der foreligger ekstraordinære omstændigheder.

Vi sender dig en e-mail, så snart ordren er afsendt. 

Forudbestillinger afsendes, så snart de er booket på lager. Den forventede leveringsdato er skrevet på de respektive produktsider. Betalinger for forudbestillinger kan indfries op til 30 dage før afsendelsesdatoen. 

Scandinavian Biolabs sender til hele verden. Leveringer sker i samarbejde med postvæsenet og deres partnere. Du har ret til at fortryde køb og returnere leverede varer ved at kontakte Scandinavian Biolabs' kundeservice eller ved at bruge kontaktformularen på Scandinavian Biolabs' websted inden for 30 dage efter modtagelsen af varerne, forudsat at varerne er udpakket og i samme stand som ved modtagelsen. Kunden er dog ansvarlig for risikoen for transport af de returnerede varer til Scandinavian Biolabs.

I tilfælde, hvor du som kunde mener, at leveringen er forsinket på en sådan måde, at du ikke længere ønsker at opfylde ordren, er det dit ansvar at annullere ordren. I tilfælde, hvor ordren er afsendt, er kunden forpligtet til at modtage ordren. Annullering er først gyldig, når kunden har bekræftet det over for Scandinavian Biolabs via en af kontaktmetoderne på kontaktsiden. Hvis et produkt er blevet udgået Scandinavian Biolabs har ret til at annullere købet og refundere det betalte beløb til kunden. Scandinavian Biolabs vil underrette kunden om en erstatning eller tilsvarende produkter, hvis de er tilgængelige.

 

Reklamationsbetingelser

Det er vigtigt, at du som kunde omhyggeligt kontrollerer dine varer/produkter, når du modtager din forsendelse, for at verificere at produkterne ikke er beskadiget og korrekte. Hvis dit produkt er beskadiget under transporten, uanset om skaden er synlig eller skjult, skal du hurtigst muligt anmelde dette til transportøren. Hvis du modtager din vare og kan se, at den er beskadiget eller ikke svarer til den vare, du har bestilt, skal du også kontakte os inden for 30 dage fra modtagelsen af produktet.

Eventuelle klager skal indgives til vores kundeservice via en af kontaktmetoderne på kontaktsiden. Angiv venligst ordrenummeret og årsagen til klagen, så vender vi tilbage til dig snarest muligt. Det samme gælder for returnering. Defekte produkter, der returneres til Scandinavian Biolabs, skal behandles som om de var fejlfri. Det er i alle typer af returneringer yderst vigtigt, at produktet er pakket på en sådan måde, at det ikke kan blive beskadiget under transporten. Scandinavian Biolabs har ret til at erstatte defekte varer med varer af samme model. Hvis varen er udgået, vil kunden modtage fuld tilbagebetaling. I tilfælde af at en returneret vare ikke har fejl eller mangler, sender Scandinavian Biolabs varen tilbage til kunden.

 

Ansvar

Scandinavian Biolabs ansvar for fejl i forbindelse med levering er begrænset til de eksisterende salgsbetingelser. Scandinavian Biolabs bærer intet direkte eller indirekte ansvar for eksempelvis, men ikke begrænset til, inkompatibilitet, leveringsforsinkelser, nedetid, datatab, ekstra arbejde eller anden økonomisk skade.

Vi garanterer dig, at ethvert produkt, der er købt hos os via vores websted, er af tilfredsstillende kvalitet og rimeligt egnet til alle de formål, som produkter af den pågældende art almindeligvis leveres til, og at det vil forblive sådan i en periode på 24 måneder fra leveringsdatoen.

Vores ansvar for tab, som du lider som følge af, at vi bryder denne aftale, er strengt begrænset til købsprisen for det produkt, du har købt.

Dette udelukker eller begrænser ikke på nogen måde vores ansvar:

For død eller personskade forårsaget af vores uagtsomhed

For svig eller svigagtig vildledning

For ethvert forhold, for hvilket det ville være ulovligt for os at udelukke eller forsøge at udelukke vores ansvar.

Vi er ikke ansvarlige for indirekte tab, der sker som en bivirkning af det primære tab eller den primære skade, herunder, men ikke begrænset til:

Tab af indkomst eller indtægt

Tab af forretning

Tab af fortjeneste eller kontrakter

Tab af forventede besparelser

Tab eller beskadigelse af data

Spild af ledelses- eller kontortid

Uanset hvordan det opstår, og uanset om det er forårsaget af tort (herunder uagtsomhed), kontraktbrud eller andet, selv om det var forudsigeligt.

Brug af webstedet

Webstedet leveres på et "som det er" og "som det er tilgængeligt" grundlag uden nogen form for repræsentation eller godkendelse, og vi giver ingen garantier, hverken udtrykkelige eller stiltiende, i forbindelse med det og dets brug. Du anerkender, at vi ikke kan garantere og ikke kan være ansvarlige for sikkerheden eller privatlivets fred på webstedet og eventuelle oplysninger, som du har givet os. Du skal selv bære den risiko, der er forbundet med brugen af internettet.

Selv om vi vil forsøge at sikre, at det materiale, der findes på webstedet, er korrekt, velrenommeret og af høj kvalitet, kan vi ikke påtage os ansvaret, hvis dette ikke er tilfældet. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle fejl eller udeladelser eller for de resultater, der opnås ved brug af sådanne oplysninger, eller for eventuelle tekniske problemer, som du måtte opleve med webstedet. Hvis vi bliver informeret om eventuelle unøjagtigheder i materialet på webstedet, vil vi forsøge at rette dette så hurtigt, som vi med rimelighed kan.

Vi fraskriver os især ethvert ansvar i forbindelse med følgende:

Hjemmesidens uforenelighed med dit udstyr, din software eller dine telekommunikationsforbindelser.

Tekniske problemer, herunder fejl eller afbrydelser af webstedet:

Uegnethed, upålidelighed eller unøjagtighed af webstedet.

Hjemmesidens manglende opfyldelse af dine krav.

I det omfang, det er tilladt i henhold til gældende lovgivning, accepterer du, at vi ikke er ansvarlige over for dig eller nogen tredjepart for følgeskader eller tilfældige skader (begge udtryk omfatter uden begrænsning rent økonomiske tab, tab af fortjeneste, tab af forretning, tab af forventede besparelser, spildte udgifter, tab af privatlivets fred og tab af data) eller andre indirekte, særlige eller straffende skader, der opstår som følge af eller er relateret til din brug af webstedet.

 

Force Majeure

Scandinavian Biolabs er fritaget for ansvar for skader og andre sanktioner på opfyldelsen af kontrakten, der forhindres, hindres eller forsinkes af omstændigheder, som ligger uden for vores kontrol. Som frigørelsesfaktor bør overvejes omfatter regeringsindgreb, ny/ændret lovgivning, manglende stat, krig, brand, oversvømmelse, arbejdsforstyrrelser, forbud, restriktioner, sabotage, dårlige transport- eller vejrforhold eller manglende levering fra leverandører og virksomheden er udsat for kriminel aktivitet, der påvirker aktiviteterne.

Politik for brug af webstedet og intellektuelle ejendomsrettigheder

Det er forbudt at overtræde eller forsøge at overtræde sikkerhedsforanstaltningerne på webstedet, herunder, uden begrænsning:

Brug af en falsk adgangskode eller en adgangskode, der tilhører en anden bruger, eller adgang til data, der ikke er beregnet til brugeren, eller logge ind på en server eller konto, som brugeren ikke er autoriseret til at få adgang til.

Videregivelse af en adgangskode eller tilladelse til, at en tredjepart bruger en adgangskode, eller undladelse af at underrette os, hvis en adgangskode er blevet afsløret.

Forsøg på at undersøge, scanne eller teste systemets eller netværkets sårbarhed eller på at bryde sikkerheds- eller godkendelsesforanstaltninger uden behørig tilladelse;

Forsøg på at forstyrre servicen til en bruger, en vært eller et netværk, herunder, uden begrænsning, ved hjælp af overbelastning, "oversvømmelse", "mailbombing" eller "nedbrud".

Afsendelse af uopfordrede e-mails, herunder kampagner og/eller reklamer for produkter eller tjenester.

Forfalskning af TCP/IP-pakkehovedet eller en del af hovedoplysningerne i en e-mail eller et nyhedsgruppeindlæg; eller

Kapring af hele eller en del af indholdet på webstedet, sletning eller ændring af indhold på webstedet, indsættelse af pop-up-meddelelser eller reklamer, kørsel eller visning af dette websted eller indhold på webstedet i rammer eller på lignende måde på et andet websted eller linking til webstedet eller en side på webstedet uden vores specifikke skriftlige tilladelse.

 

Generelle regler

Du accepterer kun at bruge webstedet til lovlige formål og kun til din egen personlige, ikke-kommercielle brug. Du må ikke bruge webstedet til at overføre, sende, lægge op, downloade, distribuere, kopiere, vise offentligt, lagre eller ødelægge materiale (a) i strid med gældende love eller bestemmelser, (b) på en måde, der krænker andres ophavsret, patent, varemærke, forretningshemmeligheder eller andre intellektuelle ejendomsrettigheder eller krænker andres privatliv, offentlighed eller andre personlige rettigheder, eller (c) som er injurierende, obskønt, stødende, truende, ærekrænkende, fornærmende, krænkende eller hadefuldt.

 

Overtrædelser

Vi har absolut skønsret til at afgøre, om en brug overtræder disse regler, og til at handle som vi finder passende i tilfælde af overtrædelse. Overtrædelser af system- eller netværkssikkerheden kan medføre civilretligt eller strafferetligt ansvar. Vi undersøger hændelser, der kan indebære sådanne overtrædelser, og vi kan inddrage, samarbejde med og videregive oplysninger til retshåndhævende myndigheder med henblik på at identificere og retsforfølge brugere, der er involveret i sådanne overtrædelser.

 

Indhold på webstedet

Medmindre andet er angivet, er alt materiale, herunder billeder, illustrationer, design, ikoner, fotografier, lyd- og videoklip, tekst, "look and feel", layout, grafik, meddelelser, filer, dokumenter og skriftlige og andre materialer, der vises som en del af webstedet (samlet benævnt "indholdet"), uanset om de er offentliggjort eller transmitteret privat, samt alle afledte værker ejet, kontrolleret, licenseret eller anvendt med tilladelse af

Scandinavian Biolabs ejer af Scandinavian Biolabs-mærket og/eller dets moderselskaber, datterselskaber og tilknyttede selskaber (samlet "Scandinavian Biolabs") eller andre parter, der har givet licens til eller på anden måde tilladt Scandinavian Biolabs at bruge deres materiale. Webstedet som helhed og dets indhold er beskyttet af ophavsret, varemærker, handelsmærker og andre love, og alle verdensomspændende rettigheder, titler og interesser i og til webstedet og dets indhold ejes af Scandinavian Biolabs eller anvendes med tilladelse. Scandinavianbiolabs.dk, Scandinavian Biolabs, Scandinavian Biolabs' logoer og alle andre varemærker, der findes på dette websted, er varemærker tilhørende Scandinavian Biolabs eller er licenseret eller anvendes med tilladelse fra ejeren af Scandinavian Biolabs. Du accepterer, at du ikke må vise eller bruge sådanne varemærker uden forudgående skriftlig tilladelse fra Scandinavian Biolabs. Scandinavian Biolabs fraskriver sig enhver ejendomsretlig interesse i andre varemærker, servicemærker, logoer, slogans, domænenavne og handelsnavne end sine egne.

Indholdet af webstedet og webstedet som helhed er udelukkende beregnet til personlig, ikke-kommerciel brug af brugerne af webstedet og må ikke anvendes på anden måde end tilladt i henhold til disse brugsbetingelser. Du kan dele indhold fra webstedet ved hjælp af links til sociale medier (dvs. "Share:" "Pin It" og "Tweet"), der findes på vores websted. Du kan også dele indhold fra webstedet via e-mail ved at bruge vores link Email a Friend (send en ven). Du må downloade eller kopiere indholdet og andre downloadbare materialer, der vises på webstedet, udelukkende til personlig brug. Ingen rettigheder, ejendomsret eller interesser i downloadede materialer eller software overføres til dig som følge af en sådan downloading, deling eller kopiering. Med undtagelse af ovenstående må du ikke reproducere, genudgive, udgive, uploade, sende, overføre, distribuere (herunder via e-mail eller andre elektroniske midler), vise offentligt, ændre, skabe afledte værker fra, sælge eller deltage i salg af eller på nogen måde udnytte indholdet, webstedet eller relateret software, helt eller delvist, uden forudgående skriftligt samtykke fra Scandinavian Biolabs eller ejeren af det pågældende materiale. Intet på dette websted giver eller skal fortolkes som om det giver nogen licens eller ret til at bruge, stiltiende eller på anden måde, nogen varemærker, handelsnavne, servicemærker, handelsudsmykning, ophavsretligt beskyttet eller andet proprietært materiale, der vises på dette websted, uden forudgående skriftligt samtykke fra Scandinavian Biolabs eller ejeren af sådant materiale. Alle rettigheder, som Scandinavian Biolabs ikke udtrykkeligt har givet dig heri, er forbeholdt Scandinavian Biolabs og/eller dets licensgivere. Handelsnavne, produktnavne og logoer fra tredjeparter, der er indeholdt på dette websted, kan være varemærker eller registrerede varemærker tilhørende deres respektive ejere.


De oplysninger, der præsenteres på eller via webstedet, stilles udelukkende til rådighed til generelle informationsformål. Vi kan opdatere indholdet på dette websted fra tid til anden, men indholdet er ikke nødvendigvis fuldstændigt eller opdateret. Alt materiale på webstedet kan være forældet på et hvilket som helst tidspunkt, og vi er ikke forpligtet til at opdatere sådant materiale.

 

Brugerindhold

Hjemmesiden www.scandinavianbiolabs.dk kan indeholde brugergenereret indhold, f.eks. applikationer til sociale medier. Scandinavian Biolabs gør ikke krav på ejerskab af rettigheder til sådant indhold (billeder, fotos og videoer osv.) og påtager sig intet juridisk ansvar for det. Hvis du har mistanke om en krænkelse af ophavsretten eller andre rettigheder eller på anden måde føler dig fornærmet af sådant indhold, bedes du kontakte vores kundeservice.

 

Anmeldelser

Hvis du indsender en anmeldelse, giver du os en ikke-eksklusiv, royaltyfri, evig, uigenkaldelig og fuldt ud underlicensérbar ret til at bruge, reproducere, ændre, tilpasse, udgive, oversætte, skabe afledte værker fra, distribuere og vise sådant indhold i hele verden i alle medier.

Du giver Scandinavian Biolabs og dets underlicenshavere ret til at bruge det navn, du har indsendt i forbindelse med sådant indhold, hvis de ønsker det.

Du accepterer at give afkald på din ret til at blive identificeret som ophavsmand til sådant indhold og din ret til at gøre indsigelse mod nedsættende behandling af sådant indhold.

Du accepterer at udføre alle yderligere handlinger, der er nødvendige for at fuldbyrde enhver af de ovennævnte rettigheder, som du har givet Scandinavian Biolabs, herunder udførelse af skøder og dokumenter, på anmodning af Scandinavian Biolabs.

Du erklærer og garanterer, at du ejer eller på anden måde kontrollerer alle rettighederne til det indhold, som du lægger op, at du på datoen for indsendelse af indholdet eller materialet til Scandinavian Biolabs: Indholdet og materialet er korrekt;

Brugen af det indhold og materiale, du leverer, ikke overtræder nogen gældende retningslinjer fra Scandinavian Biolabs og ikke vil skade nogen person eller enhed (herunder at indholdet eller materialet ikke er ærekrænkende). Du accepterer at holde Scandinavian Biolabs skadesløs i forbindelse med alle krav, som tredjemand rejser mod Scandinavian Biolabs som følge af eller i forbindelse med brud på en af disse garantier.

 

Links til andre websteder

I det omfang dette websted indeholder links til eksterne tjenester og ressourcer, herunder andre websteder, hvis tilgængelighed og indhold Scandinavian Biolabs ikke ejer, driver eller kontrollerer, skal eventuelle bekymringer vedrørende en sådan tjeneste eller ressource eller et link hertil rettes til den pågældende eksterne tjeneste, ressource eller websted. Alle sådanne links er udelukkende til rådighed for at gøre det nemmere for dig. Hvis du klikker på disse links, vil du forlade dette websted. Scandinavian Biolabs giver ingen erklæringer eller garantier vedrørende og er ikke ansvarlig for indhold, oplysninger eller andet materiale på eller adgang til andre websteder, som ikke ejes, drives eller kontrolleres af Scandinavian Biolabs. Dit link til dette websted, sider uden for webstedet eller andre websteder sker på egen risiko og uden samtykke fra Scandinavian Biolabs.

Forbehold af ejendomsret

Alle produkter forbliver Scandinavian Biolabs' ejendom, indtil fuld betaling er foretaget.

 

Svindel

Alle bedragerier rapporteres til myndighederne, og Scandinavian Biolabs forbeholder sig ret til at annullere købet, hvis der opstår mistanke herom.

 

Gældende lov og jurisdiktion

Disse vilkår og din brug af hjemmesiden www.scandinavianbiolabs.dk er underlagt dansk lovgivning. I det omfang loven tillader det, har danske domstole enekompetence til at afgøre enhver tvist, der opstår i forbindelse med disse brugsbetingelser og din brug af hjemmesiden, med forbehold af Scandinavian Biolabs' ret til at retsforfølge en bruger på hans/hendes bopælssted.

 

Opsigelse

Scandinavian Biolabs forbeholder sig ret til at opsige din konto og/eller din brug af www.scandinavianbiolabs.dk-webstedet efter eget skøn. F.eks. hvis Scandinavian Biolabs har mistanke om, at du har overtrådt disse brugsbetingelser. En sådan opsigelse kan ske uden forudgående varsel.

 

Ændringer

Scandinavian Biolabs kan revidere disse brugsbetingelser fra tid til anden. Hver gang du bestiller et produkt fra os, gælder de generelle betingelser, der er gældende på det pågældende tidspunkt, for kontrakten mellem dig og Scandinavian Biolabs. Du bør derfor med jævne mellemrum besøge denne side for at gennemgå de til enhver tid gældende vilkår, som du er bundet af.

 

Handelsbetingelser for henvisningsordningen

Med forbehold af nedenstående vilkår kan du optjene "kredit" til brug på dette websted ved at henvise en eller flere nye kunder til os via vores henvisningsordning ved at dele henvisningslinket og/eller henvisningskoden, som vi giver dig ("henvisningsordningen"). Du er kun berettiget til at deltage som "henvisende" i denne henvisningsordning, hvis du tidligere har afgivet en ordre på webstedet.

En ny kunde er en fysisk person, som ikke tidligere har afgivet en ordre hos os (en "henvisende kunde"). Hvis referenten har en konto på hjemmesiden, men ikke tidligere har afgivet en ordre på hjemmesiden, er vedkommende kun berettiget til at deltage i henvisningsordningen via "henvisningslinket". Hvis referenten allerede har en konto på hjemmesiden, kan vedkommende ikke deltage i henvisningsordningen ved hjælp af en "henvisningskode" (uanset om vedkommende tidligere har afgivet en ordre eller ej).

Hvis dommeren har klikket via dit henvisningslink, vil rabatkoden automatisk blive anvendt ved kassen. Hvis referenten bruger en henvisningskode, skal referenten indtaste denne kode ved kassen.

For at undgå enhver tvivl må enhver kredit, der genereres fra henvisningsordningen, kun bruges på webstedet, og hverken du eller referenten er berettiget til at modtage nogen form for betaling af nogen art i forbindelse med kreditten. Kreditten kan ikke indløses mod kontanter. Den kredit, der står på din konto under henvisningsordningen, kan ikke overføres på nogen måde.

Du vil modtage den gældende kredit på din konto 24 timer efter afsendelse af referentens ordre. Hvis referenten af en eller anden grund annullerer sin ordre inden for 3 dage efter afsendelsen, vil du ikke være berettiget til kredit. Du vil modtage dit kreditbeløb i den standardvaluta, der anvendes på webstedet.

Enhver kredit, der er optjent gennem henvisningsordningen, og som ikke er blevet brugt inden for 12 måneder fra optjeningsdatoen, udløber.

Referenten skal afgive en ordre med en værdi på mindst den minimumsværdi, der er angivet på webstedet fra tid til anden.

Alle nedsatte produkter og abonnementsprodukter er udelukket fra henvisningsordningen. Hvis du deltager i henvisningsordningen, kan du ikke deltage i nogen affilierede ordninger, cash-back-tilbud og/eller andre kampagner af denne art.

Vi kan efter eget skøn til enhver tid trække din kredit, der er genereret fra henvisningsordningen, tilbage, hvis vi mener eller har mistanke om, at din brug af henvisningsordningen er svigagtig, vildledende eller i strid med disse vilkår.