Hvordan vælger du hår serum?

Skrevet af Redaktionen
Senest opdateret

Gør livet det svært for dig at holde styr på dit hår? Du må have hørt hver person rable om de fantastiske fordele ved hårprodukter, ikke? Du spekulerer sikkert på, om du burde udføre dette nye eksperiment på dit hår og købe et hårserum.

Indledning

Hvordan vælger man en hår serum i henhold til din hårtype? Hår serum er et vigtigt element i enhver elegance-entusiasts værktøjskasse. De giver flere fordele til dit hår og sørger også for, at det ser flot og sundt ud.

Det primære formål med dette hårprodukt, er at få dine lokker til at se mere skinnende ud, meget mindre bundne og meget sundere. De bedste hår serum til kvinder er dem, der passer til netop din hårtype og også hjælper dig med at løse målrettede problemer. Det er også afgørende at vide, hvordan man bruger dem korrekt for at få mest muligt ud af disse kraftfulde genstande, i kampen mod beskadiget hår.

Mens mange af os ser lotion som det øjeblikkelige fortryllende element, der fungerer som en pick-me-up for vores hår, skal det forstås, at hår serum har flere formål. Sådan kan du vælge den bedste, der kan være meget gavnlig for dit hår.

Hårserum

Tanken kan virke skræmmende i starten. Så tillad os at nedbryde de videnskabelige trivialiteter for dig og afklare, om det faktisk er det værd.

Hvis du har problemer med tørt hår eller skadet hår, er det derfor det rigtige tidspunkt at integrere hårprodukter i dit hårbehandlingsprogram. Et fantastisk hårprodukt vil give maksimal hydrering til dine hårstrå, tackle krus og sikre dit hår mod økologiske skader.

Vi forstår dit problem med tørt og kedeligt hår, og som et resultat heraf har vi bragt dig en samling af de bedste komponenter til hårserum, som du skal kigge efter, næste gang du har brug for det!

På grund af det faktum, at hårvækstcreme bestående af kemikaliefri aktive ingredienser ikke blot hjælper dig med at ændre dit udseende, men også vedligeholder og stabiliserer dit hårs sundhed.

Som alle andre hårartikler er det utroligt vigtigt at vælge de genstande, der hjælper os bedst. Ingen kvinde eller mand ønsker at holde deres hår glat, og uanset hvor meget tid du bruger på pleje, spiller den bedste økonomiske investering i ingredienser til hårprodukter en væsentlig rolle!

Så før du selv glæder dig over at købe det fremragende hårserum til dit hår, skal du ikke gå glip af at inspicere vores liste over aktive ingredienser til hårlotion, for bedre at forstå hvad et hårserum er, så du ikke ender med skadet hår. Er du havnet i den kedelige situation med skadet hår? Læs mere om dette produkt:

Bio-Pilixin® Activation Serum | Kvinder
Bio-Pilixin® Activation Serum | Kvinder
Stoffri og klinisk testet

hårserum kvinder

 

Hvad professionelle siger:

"Hårlotion hjælper med at genopbygge tabte lipider og undgår derfor kutikulær skade. Det er vigtigt, at du påfører lotionen ensartet på dit hår, især de komponenter, hvor det er en af de mest nødvendige. Hvis dit hår er kemisk behandlet, skal du vælge en lotion med sunde proteiner.


— Dr. Harish Koutam, Chief Hud Doctor, SkinKraft

Hvad er hår serum og hvordan hjælper det?

I lighed med hudserum er hårlotioner udviklet med energiske ingredienser, for at trænge dybere ind i dit hår. De bruges til at regulere kruset hår, sætte frisurer og også beskytte håret mod økologiske ingredienser. Mens olier giver næring til hovedbunden, arbejder hår serum med overfladeniveauet.

Du kan betragte dem som hurtige løsninger, eller endda en erstatning for dine balsam.

Fordele ved hår serum:

 • Udglatter håret
 • Inkluderer glans til håret
 • Styrer krus
 • Omvinkler håret
 • Reparer arbejdshårskader
 • Beskytter håret mod miljøforurening
 • Vedligeholder krøller samt hårets glathed

   Hvornår skal du bruge hår serum?

   Blandt de største fordele ved dette produkt, er beskyttelse mod luftforurening. Hår serum bør påføres i friskt, vasket og vådt hår. På denne måde inkluderer den et lag af beskyttelse til dit glat hår. Med pas på negativerne ved for meget hårserum.

   Brug hår serumet mod de midterste sektioner af dit hår. Brug ikke produktet til din hovedbund, da det kan gøre dit hår fedtet. Faktisk vil vi foreslå, at du helt undlader at huske rødderne. Husk, dine ender har brug for en af de mest strålende behandlinger, så brug hår serum der.

   Hvor meget hår serum skal du bruge?

   Påfør ikke for meget af det. Du skal bare bruge en mængde på størrelse med en ært, hvis du har slankt eller fedtet hår samt lidt mere, hvis dit hår har tykkere og tørrere side.

   hårserum

   Misforståelse omrking hår serum

   Tyndt hår behøver ikke hår serum på grund af det faktum, at det får håret til at se bedre ud og reducerer hårtab.

   Alle kan bruge et hår serum. Hvis du har slankt eller fedtet hår, så hold dig til den lettere formel. Hvis du har helt tørt hår, så vælg en kraftig og også ultrafugtgivende formel.

   Hvordan vælger man den bedste hår serum til din hårtype?

   Hår serum er primært silikonebaserede produkter, der dækker dit hår og udglatter tørhed. Vælg en hår serum baseret på din hårtype og dit problem:

   1. Tørt og kruset hår

   Søg lotioner med ingredienser som palisander, ricinus og også marula. Hver af dem giver intens hydrering til dit hår.

   2. Splittede ender

   Dit hår er tilbøjeligt til at blive beskadiget. Se efter komponenter som keratin (et hårprotein) i dit produkt.

   3. Knust hår som følge af varme og forurening

   Vælg lavendel samt jojobaolier, der plejer dit hår, roder det ud og er meget lette.

   4. Tørt hår

   Der er en cremebaserede hår serum, der kan påføres såvel som efterlades natten over til dit hår.

   5. Tykt hår

   Serum infunderet med argan olier samt marokkanske olier, bør være din go-to, hvis du har meget tykt hår.

   5. Krøllet hår

   Denne hårtype er lidt sværere at håndtere. Prøv at finde komponenter som jojoba, behagelig mandelolie, argan samt marula i dine produkter. Disse tilføjer et ekstra boost af hydrering.

   6. Farvet og også kemisk behandlet hår

   Prøv at finde produkter med kombinationer som kokosolie og også miljøvenlig tefjerner.

   Hårserum

   Er der behov for hårserum til håret?

   Virker hårserum? Hårserum er faktisk blevet en væsentlig del af vores hårbehandlingsrutiner, for alle de ideelle faktorer. Shampooer kan skade hårets neglebånd. Balsam gør ikke et pålideligt arbejde med at forsegle dine neglebånd hellere, og derfor er et lag serum et must.

   Hvis du er en person, der ikke kan undvære varmestyling af dit hår, burde serum være en del af din hårbehandling. De indeholder et lag af forsvar til dit hår og beskytter mod varme skader.

   Kan vi bruge hårserum dagligt til glansfuldt hår?

   Hårplejere anbefaler ikke serum til daglig brug. Begræns brug af lotion til særlige dage og de dage, hvor du vasker dit hår. Men hvis du har usædvanligt uoverskueligt og også kinky hår, kan du også bruge et oliebaseret produkt dagligt.

   Hvad gør du, hvis du putter for meget serum i dit hår?

   Hvis du faktisk har påført for meget serum, kan det skabe fedtethed. En fuldstændig tør shampoo er nyttig, hvis du skal løse dette problem. Hvad kan du ellers gøre? Brug en børste eller en bredtandskam til at udvide det lige meget. Du kan godt påføre det på håndklædetørt hår til at starte med. Du kan også bruge rensende shampoo til at fjerne det uønskede hårserum.

   Hårtab

   Hvad er forskellen mellem hårolie og hårlotion?

   Selvom hårolie og lotion ser ud til at have den samme struktur, er deres funktioner forskellige. Hårolie trænger meget dybere, passerer neglebåndet samt kommer til kernen af hårstrå.

   Udover at tilføre næring til håret, genopretter hårolie hårskader forårsaget af varmestyling samt farvning. Hårserum indeholder glans og reducerer krus, på det ydre lag af håret.

   Har hårserum negative virkninger (inkl. fedtet hår)?

   Hårcremer er udviklet til dit hårstrå. Husk på, at kemikalierne i produkterne kan skade dit hår, hvis de bruges i længere tid, og kan kan også skabe brud. Nogle hårvand kan tørre hår. For at undgå de negative virkninger af hårserum, skal du mindske påføringens regelmæssighed.

   Hvad kan vi bruge i stedet for hårserum?

   Du kan skifte hårprodukt, med et gør det selv hjemmelavet serum. Tilsæt 4 spsk avocadoolie, 2 spsk jojobaolie, 2 spsk mandelolie, 2 spsk arganolie og også 2 spsk vindruekerneolie. Denne blanding af naturlige olier, er dit bedste valg til mere skinnende og også hoppende hår. Ikke desto mindre vil det bestemt ikke give den lette følelse af silikoneolier.

   hårtab

   Hvordan vælger man den rigtige hårserum?

   Hårcremer inkluderer glans, minimerer krus samt tør hud og fungerer bedst til langt og moderat hårlængde. Hårserum er primært et silikonebaseret produkt, der dækker overfladen af dit hår og som også giver dit hår blidhed og glans, samt forhindrer det i at blive filtret.

   Selvom det er rigtigt, at silicium er hjørnestenen i mange hårprodukter, skal du også fokusere på, hvad de andre komponenter i dit serum er. For eksempel, hvis du har virkelig tørt og kinky hår, bør du vælge et hårprodukt, der er infunderet med olier som ricinus, palisander og marula, der vil give ekstrem hydrering. Nedstående produkt er blandt de bedste hårserum på markedet idag:

   Hair Protection Oil
   Hair Protection Oil
   En blanding af naturlige olier, der hjælper med at give fugt og beskyttelse til håret

   Hvad indholder hårserum helt konkret? (haarserum test)

   Ristet hår? Sig farvel til dit kedelige og standardhår, og byd det perfekte hår velkommen til at forbløffe dine kære! Hårprodukter er generelt silikonebaserede genstande, der udglatter krus, styler dit hår så du flyver!

   Så du skal vælge aktive ingredienser til en hårlotion, der passer på dit hår!

   Løgfrøolie

   Løgfrøolie er en af de aktive ingredienser til en hårlotion, der er populær for at undgå hårfald og også fremme sund og afbalanceret hårvækst. Denne olie er et fantastisk middel til at sikre tykt hår og afslappende hår.

   Løgfrøolien hjælper også med at nære din hovedbund, vedligeholde håret smukt samt sundt og afbalanceret, og kan derfor også bruges som balsam før du shampooer! Løgfrøolien fungerer generelt som en naturlig balsam, der undgår dit hår fra tør hud, krus, såvel som den korrekt fremmer hårgenvækst og stopper skæl og mikrobielle infektioner!

   Moringa olie

   Moringa Oil er en af de bedste komponenter til et hårprodukt, der opfordrer til hårvækst, reklamerer for velvære i hovedbunden og også forbedrer håret uden at tørre det ud. Olien plejer hovedbunden i dybden, mindsker spaltede spidser og hjælper dit hår med at bevare sin oprindelige farve. Den bedste komponent ved olien er, at den revitaliserer håret dybt inde med de nødvendige næringsstoffer!

   Hårserum

    

   Arganolie

   Arganolie er blandt de bedste naturlige fugtgivende ingredienser til hårprodukt, som du skal forvente til dit hår. På grund af det faktum, at arganolie indeholder rig E-vitamin, fungerer den desuden som en naturlig antioxidant til din hovedbund og hår.

   Den mest effektive del ved en aktiv ingrediens i arganolie er, at den har essentielle fugtgivende og plejende egenskaber, der hjælper dig med at bekæmpe hårkrus, beskytter håret mod UV-skader!

   Hydrolyserede sunde hvedeproteiner

   En vital komponent i naturlige hårvand er hydrolyseret hvedeprotein, der hjælper med at skabe et beskyttende lag på hårstråene og også beskytter mod skader. Komponenten hjælper desuden med at tilføje volumen, udstråle og forbedre hårets evne til at bevare fugt!

   Marula olie

   Marula-oliekomponenten har et fugtgivende og okklusive hjem, hvilket gør den til en ideel aktiv ingrediens for personer, der søger efter et middel til at behandle deres helt tørre og kinky hår. Denne olie fugter håret samt forhindrer tab af hår!

   Hårtabsser

   Hårserum til forskellige hårtyper

   1. Til tørt hår

   Ekstremt tørt hår kræver ekstra behandling og næring, især til tørre spidser. Den gode nyhed er, at der i øjeblikket tilbydes serum, som kan bruges natten over og vedligeholdes, og som kan forny dit hår, mens du får din skønhedssøvn. Sørg dog for, at disse serum er cremebaserede og ikke oliebaserede, så de ikke tynger dit hår, i stedet for at fugte det.

   2. Til krøllet hår

   De bedste lotioner til bølget såvel som krøllet hår er dem, der har intens fugtgivende indhold. For at holde disse krøller sprudlende og også blanke samt bringe dem tilbage til livet, er udvalgte produkter fyldt med fugtgivende olier som jojoba, argan, sød mandel.

   3. Til farvet, kemisk behandlet hår

   Der er lette cremebaserede hårprodukter, som udover silikone indeholder aktive ingredienser som jojoba, argan samt kokosolie. Disse fungerer perfekt til farvet og kemisk raffineret hår.

   4. Til Split-End-hår

   Splittede finish gør vores hår modtagelige for skader såvel som floss. Hvis du har mange spaltede spidser, er hårlotion et must for at booste dit hårs udseende. Men sørg for at vælge hårprodukter, der indeholder keratin, da keratin er kendt for at reparere irriterende spaltede spidser og undgå, at dit hår flækker.

   Hårserum

   Sådan vælger du et Argan-baseret hårserum

   Det er et af de mest fleksible hårpleje-/stylingartikler, der findes. Uanset om du bruger dem præ-styling for at forbedre glansen, tørrer nogle ved post-styling for at udglatte kruset hår, eller endda stryger det på færdiggørelser af dit hår for at bekæmpe udseendet af tørhed, spaltede spidser, er et Argan-baseret serum et multifunktionelt produkt, som alle burde have i deres appel-arsenal, som de har skadet hår eller ej

   Men lad os se det i øjnene, at der er en bred vifte af forskellige hårserum derude. Så hvordan forstår du, hvilken du skal vælge?

   Mulighederne er, at du i det mindste delvist er klar over, når det drejer sig om værdifulde hårplejekomponenter. Som et resultat har du muligvis lyttet til en masse mennesker, der går amok med hensyn til de synlige virkninger, som arganolie kan har på håret. Så det giver kun mening at starte der.

   Sørg for at dit serum virkelig indeholder arganolie

   Hvor deprimerende det end kan være, er der meget at være forsigtig med, når det kommer til markedsføring af varer. Selvfølgelig kan et mærke have "argan" i sit navn, men det betyder ikke, at deres argan hårserum faktisk indeholder arganolie.

   Så den allerførste ting, du skal gøre, er at tjekke dit hårprodukts tjekliste for komponenter, så du kan opnå glat hår.

   Nu, når man leder efter hudplejeprodukter, foreslås det altid, at individer fokuserer på formler, der sætter aktive komponenter øverst på listen over aktive ingredienser. Derudover betyder det, at disse ingredienser bliver brugt i et højt nok fokus, til virkelig at gøre en forskel for huden.

   Ikke desto mindre, når det handler om at finde et godt argan-hårprodukt, er tingene lidt forskellige.

   Har du nogensinde før brugt et hårserum, der har fået dine lokker til at føles fedtede? Det er sandsynligvis fordi dets olieindhold var for dyrt. Ideelt set skal dit argan-hårserum have tilstrækkelig olie til at efterlade dine hårstrå glatte, bløde og nydes, men alligevel ikke så meget, at dit hår ser klamt ud.

   Arganolie

    

   Vælg en letvægtsløsning

   Det er ikke kun olieindholdet på nettet, der kan få en argan-hårlotion til at føles både tung og klamt. Der er en masse andre aktive ingredienser, der også bidrager til dette.

   Selvom du måske bruger lang tid på at søge efter hver enkel argan-hårserum, ville dit bedste valg være at vælge en lotionformel, der ikke har en ekstrem lang komponentliste.

   Ved at gøre dette ved du, at det ikke er blevet pakket fyldt med unødvendige fyldstofkomponenter. I stedet vil det blot indeholde nogle få forbindelser i en silkeblød, let formel, der er nem at bruge, ligesom argan-hårserumet normalt gør.

   Se efter fugtgivende komponenter

   Det er ligegyldigt, hvad din hårtype er. Enhver persons hår kræver hydrering. Det er det, der giver den det fulde og blanke glimt, som vi så seriøst søger.

   Mens din shampoo og balsam spiller en stor funktion i at behandle dine lokker med fugtgivende aktive ingredienser, så tag den ekstra handling ved at bruge en fugtgivende argan hårlotion.

   Arganolie i sig selv er et ekstremt fugtgivende komponent. Det er propfyldt med fedtstoffer, som opfordrer til at fastholde fugt.

   Søg efter antioxidanter

   Ud over fugtige aktive ingredienser, skal et godt argan-hårprodukt desuden indeholde antioxidanter.

   Hvorfor? På grund af det faktum, at antioxidanter hjælper med at reagere på udseendet af mærkbare hårskader. De vil efterlade dine lokker, så det virkelig føles sikker og også styrkede, mens det hjælper dit hår til at se sundere ud på lang sigt.

   Når det involverer antioxidanter, vil du finde masser af dem i arganolie. Som vi hævdede, er det en ret imponerende komponent! Fra koffeinsyre til ferulsyre til catechin, er der talrige antioxidantforbindelser i arganolie.

   Hårtab

   Hvad gør E-vitamin for håret?

   Det opretholder følelsen af en sund hovedbund. Dette medfører til gengæld rosenrødt hår. Endnu bedre, når dit hår føles og ser sundt ud, er det desuden langt mere overskueligt og meget nemt at style. Hvis dit hår er normalt temmelig bøllet og svært at tæmme, kan et argan-hårprodukt være lige, hvad du har brug for, for at stimulerer hårets vækst og undgå statisk hår eller slidt hår!

   Vælg en Argan-hårlotion, der dufter dejligt

   Hvis du faktisk nogensinde før har brugt arganolie ved madlavning, er det vigtigt at forstå, at kosmetisk arganolie er lidt forskellig. Arganolie i fødevarekvalitet har en lækker nøddeagtig aroma. På den anden side dufter æstetisk arganolie mere jordnært, og nogle oplever, at dens duft er lidt sur.

   Så selvom arganolie kan være nyttig, er mulighederne, at du ikke ønsker, at dit hår lugter sådan.

   Pris

   Når det kommer til stykket, er et argan hårserum ikke ligefrem et behov. Ganske vist er det måske den eneste metode til at få dit hår til at se godt ud i naturen, men når tiderne er svære, er dette et produkt, som du sandsynligvis vil udelade fra din indkøbsliste, hvis dit sædvanlige køb har en høj pris. Du kan altid finde arganolie på tilbud, men pas på billige kopi-olier, der kan risikere at skade dit hår, fremfor at gavne det.

   Et godt arganolie produkt skal være så naturlig som muligt, og hvis andet er tilføjet i det, skal det være ingredienser som du let kan identificere som sikre for dit hår og hud.

   Hårserum

   Hvilke forskellige andre olier er gode i en hårlotion?

   Hvis du stadig ikke er opmuntret til, at et argan-hårprodukt er det rigtige for dig, er der et par forskellige andre helt naturlige olier, der desuden producerer fantastiske hårplejekomponenter, især når de bruges som base for en hårproduktformel til sundt hår. Hårserum kan påføres på håndklædetørt hår.

   Konklusion

   Vi ønsker alle glansfuldt hår, men det skal samtidig også vær et alternativt til at glatte håret. Artiklen snakkede om forskellige hårserum test, for at opnå glansfuldt hår og samtidig også sundere hår. Men husk at man også let kan få klamt hår, hvis man bruger hårserum på den forkerte måde. Du kan også i værste tilfælde ende med skadet hår eller ødelagt hår.

   Sundt og velplejet hår skal gå hånd i hånd med at dit hår blødt. Hvis du genopbygger håret, kan du også glatte dit hår naturligt og samtidig forkæle dit hår. Påfør serummet korrekt for at afhjælpe fedtet hår, så du undgår at får fedtet hår med dit hårserum og en beskyttende hinde og, hvilket hjælper når du vil rede håret. Husk ikke at påføre for meget hårserum, da du kan ende med beskadiget hår.

   Husk at kigge på et hårserum der også har en klinisk dokumenteret effekt, så du ved at dit hårserum er sikker at bruge til dit hår, samtidig ikke ender med ødelagt hår.

   For at opsumere yderligere, kan disse punkter nævnes som fordele af korrekt brug af hårserum:

   • Reducerer hårtab
   • Giver skinnende hår
   • Giver glansfulde lokker
   • Hjælper på hårets sundhed
   • Beskytter mod at håret knækker
   • Beskytter mod knækkede hårstrå
   • Stimulerer hårsækkene
   • Hjælper mod tørre spidser, især hvis det har en anti frizz effekt
   • Afhjælper fedtet hår

   Leder du stadig efter et godt hårprodukt til sundt hår? Led ikke længere videre. Her har du løsningen til flot hår og ikke mindst glat hår:

   Hårtab