Hvad og hvordan bruger man hårtab serum?

Medicinsk gennemgåetaf Scandinavian Biolabs medicinske bestyrelse
SkrevetafLuat Duong
Senest opdateret

Troede du at finde en hudplejekur var udfordrende? Hårpleje kan være meget mere en labyrint. Ikke enhver serum, shampoo eller balsam med volumen hjælper virkelig dem med slapt hår og en tør hovedbund, ligesom ikke alle hårmasker vil bringe dine krøller til live igen.

[[textbox]]

Indledning

En af de nemmere ting at finde og købe er produkterne efter hårvask, der er lavet til at passe på dine længder, og naturligvis er der den bedste underforstået for hver enkelt bekymring.[[textbox]]

To kendte frisører hjælper os med at forstå alt, hvad der er at forstå om at vælge det rigtige hårserum til din hårtype, samt at bruge det godt.

Hvorfor kan du stole på Scandinavian Biolabs?
TrichoAI Hårtab-analyse
Vores gratis, anonyme og dermatologisk udviklede AI analyserer dit hårtab på 30 sekunder og foreslår personlige løsninger til at bekæmpe udtynding. Det har aldrig været nemmere at forstå dit hårs tilstand.
Ja, jeg vil afhjælpe hårtab

Hvad er et hårserum?

Den Delhi-baserede hårstylist Pole Anker beskriver et hårserum som "normalt et oliebaseret produkt, der blødgør og også lindrer hårsækkens lag. Som glidecreme hjælper det med at stoppe follikelskader ved design."

Ligesom hårshampooer, balsam og masker er serum lavet til også at tackle forskellige hårproblemer og styrker håret, mens nogle kan betjene flere behov samtidigt, er andre rettet mod specifikke anvendelser.

[[quote]]"Den bruges til at lægge håret i lag og sikre det mod varmeskader, tilføje gnist til det, sikre fugt samt forhindre krus blandt andet," tilføjer den New-York-baserede frisør Yianni Tsapatori.[[quote]]

Hårserum

Hvorfor har du brug for et hårserum?

Hårserum har beskyttende og også reparerende egenskaber, hvilket gør dem til en vigtig del af din hårpleje. Anker bruger et hårserum, før han styler håret til dets dobbelte formål:

[[quote]]"Som en varmebeskyttelse og også for at lindre krus og også smøre, beskytter lukning af neglebåndet mod krus, sikrer fugt og tilføjer til varm beskyttelse."[[quote]]

Det er bedst at bruge en pumpe eller mere (afhængigt af længden og også tykkelsen af dit hår) med dine længder, når du plejer håret, når det er fugtigt eller helt tørt og undgå din hovedbund for at maksimere effekten.

"Undgå konstant hovedbunden på grund af det faktum, at det vil få dit hår til at se fedtet ud, og det kan desuden i sidste ende forårsage dårligt hår," siger Tsapatori.

[[quote]]"Gør brug af et par dråber og gnid dem i dine håndflader i et antal sekunder før brug. Et tip er at begynde med at bruge serum først på enderne og derefter, før du bruger den til din midterlængde og også toppen af hår. Faktoren for dette er, at når vi begynder, har vi en masse ting i vores hænder, ligesom vi måske bruger en hel del på toppen, hvilket helt sikkert vil gøre håret virkelig fedtet."[[quote]]

Det er utroligt vigtigt, at du bruger den mængde som du skal bruge, for at beskytte dit hår, og ikke behandle det som hårolieterapi. "En lotion bør ikke overveje dit hår ned," forklarer Anker.

Ønsker du et bevist kvalitetsserum, tjek disse ud til både kvinder og mænd:

Bio-Pilixin® Activation Serum | Kvinder
Bio-Pilixin® Activation Serum | Kvinder
Klinisk testet og fri for lægemidler

Bio-Pilixin® Activation Serum | Mænd
Bio-Pilixin® Activation Serum | Mænd
Klinisk testet og fri for lægemidler

Flot hår

Sådan vælger du en hårserum der styrker håret

Til tørt, tykt og kruset hår

En silikonebaseret hårserum er den bedste løsning for hår, hvis det er helt tørt, tykt og kruset på grund af det faktum, at det fungerer som en tyk sealer og forstås at virke som okklusiver, der lukker for fordampning af vand og også holder håret hydreret.

Hvis du bruger denne ingrediens, er det bedst at undgå den i resten af dine hårbehandlingsartikler.

Til kedeligt hår

Olier som argan og mandel, kan øjeblikkeligt tilføje glans og glatte hår, der mangler glans. Vitamin E-piller kan desuden bruges som et serum, der giver håret vitalitet, samt få det til at fremstå sundere og meget mere næret.

Hårserum kvinder

Til slankt og kruset hår

Hvis du har slankt, slapt hår, der er tilbøjelige til at kruse, er det specielt vigtigt at tage hensyn til ingredienserne i dit serum. "Prøv at finde en lettere silikone som cyclomethicon, som er en vandopløselig ingrediens," foreslår Tsapatori.

"Du ønsker ikke at tynge håret, men bevare det fugtet samt sundt og afbalanceret." Nogle hårprodukter består af hydrolyserede proteiner, som kan hjælpe med at bekæmpe den statiske ladning, der skaber krus såvel som flyvevæske, hvilket gør det til et godt valg, hvis du vil springe silikoner helt over.

Til farvet hår

Tonet hår behandles såvel som har brug for en intens dosis fugt, uanset hvor sikker eller kemikaliefri hårfarven gjorde brug af det.

Vælg cremebaserede formler (hvis du har tykt hår), eller vælg en fordelagtig olieblanding, der er udviklet til farvet hår, for at bevare dets sundhed og velvære samt bevare din farvedynamik i længere tid.

Til krøllet hår

Hvis du har krøllet hår, har du til hensigt at fugte dit hår, samtidig med at dine hvirvler ser friske og intakte ud.

Ekstremt nærende løsninger, der er blevet produceret til krøller, er dit bedste bud. Hemmeligheden er at vælge en letvægts hårlotion, der har en fugtgivende formel, som helt sikkert vil hjælpe med at reducere brud og samtidig bevare det helt naturlige opspring i dine krøller.

Hårbehandling

Sådan skal du bruge og ikke bruge hårserum (til alle hårtyper)

Ofte ser det ud til, at hårprodukt er det altafgørende element i hårstylingsverdenen. Vil du glatte dit hår efter et brusebad? Brug et hårprodukt. Er du i tvivl om, hvordan du beskytter dit hår før varmestyling? Gå efter en lotion!

Vil du have skinnende lokker hele dagen? Lotionen er svaret! Med hver hårstylinganbefaling, er det meget vigtigt at vide, hvordan man bruger hårprodukt korrekt uden at tude.

Det er derfor, at vi har lavet et par dos og don'ts, som du skal overholde, næste gang du anvender hårserum.

De forkerte måder at bruge hårserum på

  1. Brug det på din hovedbund

Hårprodukt til kvinder er udelukkende indiceret til længden af dit hår og giver ikke noget mål for hovedbunden. Som et resultat, næste gang du bruger et hårprodukt, skal du bruge det fra midterlængderne af dit hår indtil afslutninger til gavn for dine lokker. Dette er ekstra vigtigt at følge, især hvis du har en sensitiv hovedbund.

  1. Muligt udfald

Hvis det er relateret til hovedbunden, kan produktets hårolie udløse unødig obstruktion såvel som opbygning.

  1. Overpåføring af hårserum der kan resultere i fedtet hår

Lidt rækker langt, når det kommer til selv din bedste hårserum til hårvækst, hårudglatning eller varmesikkerhed. Så gør brug af en mønt-størrelse mængde til længderne af dit hår.

En enkelt pumpe af hårvækstserum eller serum til hårglans, vil helt sikkert være nok til mellemlangt hår, mens langt hår kan have brug for lidt mere.

Der er forskellige slags hårserum, der udfører forskellige funktioner. For eksempel er der hårcreme til tørt hår og hårgenvækstlotioner.

Det er derfor, at det er så vigtigt at gennemgå anvisningerne bag på pakken og følge dem korrekt, for at finde ud af, hvordan lotionen er indiceret til at blive brugt.

Overbrug af lotion kan ændre den helt naturlige gnist i håret og gør det komplet fedtet, især hvis du har meget hår. Tag især forholdsregler, når du påfører produktet på fint hår. Hvis der påføres for meget, gør din ideelle hårudviklingslotion håret ekstremt fedtet såvel som slapt.

Bare en enkelt pumpe brugt over, er tilstrækkeligt til at styrker håret, til at blive tykkere og friskere, hvis du har tyndt hår.

Hårserum mænd
  1. Påfør direkte i dit hår.

Din bedste hårlotion virker måske ikke så godt, hvis du bruger den direkte på dit hår fra flasken. Du skal først påføre hårserum på dine håndflader, gnide det og derefter fordele det jævnt via hårlokkerne.

Serummet spredes muligvis ikke ligeligt ud med dine hår og hårlag, for at tilbyde næring og beskyttelse, hvis du bruger det direkte fra flasken.

De rigtige måder at bruge hårserum på

  1. Find den bedste hårserum for dig

Hele faktoren om, hvordan man gør brug af hårserum, er at finde den passende type produkt, der vil gavne dit hår.

Hvilket serum er bedst til hår? Vælg den bedste hårlotion til kvinder, baseret på din hårtype og bekymring. Hvis du ønsker at slippe af med krus, design dit hår bekvemt og tilføje glans til dine lokker.

Det fungerer desuden som det mest effektive serum til helt tørt hår. Dens lette formel med 3 olier modstår fugt og bekæmper også krus for at sikre, at håret forbliver glat og glødende. Den indeholder øjeblikkeligt glans samt tæmmer flyvere, der får håret til at se poleret og glansfuldt ud.

Hårserum
  1. Påfør på ryddeligt hår

Hvis du undgår at vaske håret på grund af det faktum, at dit ideelle hårserum til kruset hår fremstod som en simpel udvej, så stop lige der.

Når håret er fedtet og snavset, tilføjer et produkt blot til hårets fedtethed, betragter det som nedadgående og fanger snavs indeni. Hele pointen med, hvordan man bruger hårlotion, er at inkludere en beskyttelse mod de farlige forbindelser i atmosfæren.

At påføre dette på uvasket hår, der indeholder det støv og de toksiner, som du forsøger at undgå, er fuldstændig meningsløst.

Sørg i stedet for, at du vasker dit hår før du bruger produktet, såvel som ikke efter, for at få det bedste resultat. Derudover skal du huske, at når håret er helt tørt, opsuger det serum hurtigt og kan have brug for en 2. runde.

Så hvis du finder dit hår helt tørt midt på dagen, skal du påføre en enkelt pumpe igen, for at give dit hår et glansfuldt boost.

  1. Inkorporer med ideelle supplementer for fyldigere hår

En yderligere variabel at tage i betragtning er shampoo, balsam og også maske, som du bruger. Forsøg også at vælge en række supplementer, der indeholder de samme aktive komponenter, så hver eneste lille ting, som du bruger på dit hår, fungerer godt med hinanden.

Sørg for, at du ikke har produkter med ingredienser, der er kontraproduktive i forhold til hinanden. Hvis du har brug for et fugtgivende hårserum til kruset hår, kan du inkorporere det med hårshampoo, balsam og maske fra selvsamme kategori.

Disse produkter, som er tilført aloe, fugter og glatter dit hår, giver det en salonfinish samt et mere skinnende udseende.

Hårserum hvordan
  1. Varmebeskyttelse med serum

Hvis du ønsker et varmebeskyttende middel, er serum dit svar på grund af, at det fungerer som et skjold til at beskytte håret mod varme skader.

Så hvis du er en, der bruger hår som en metode til at udtrykke fantasi, gavner hårserum dit hår, såvel som forbereder det til selv et af de mest eventyrlystne og også out-dere designs.

  1. Hårbehandling

Du er færdig med at placere serummet i dit hår, så hvad nu? Da vi er her for at lede dig hele vejen, er dette et par tips til at sikre, at du får det meste ud af dit serum.

Sørg for at børste dit hår omhyggeligt for at fjerne enhver form for knaster eller filtre i håret.

Vasker hår for at sikre, at enhver form for støv eller snavs, gør det sværere at klæbe til håret og hovedbunden.

Ret og design også med den bekvemmelighed, at dine hår er forbedret nok til at modstå skader, der ellers kan udløses ved at bruge varme på dit hår.

Udover hårserum, er der også andre produkter er kan gavne dit hår og minimere hårtab. Herunder har du en anbefalet pakke, med en omfattende løsning:

Hair Growth Routine | Kvinder
Hair Growth Routine | Kvinder
Formuleret til at bekæmpe tyndt hår og synlig hovedbund

Hair Growth & Nourish Routine | Mænd
Hair Growth & Nourish Routine | Mænd
Et komplet supportsystem til hårpleje og hårvækst

Hårserum kvinder

Hvorfor er brug af hårserum ideel til hårbehandling?

Du tror, at du har læst hele til den ubegrænsede liste over fordele, der inkluderer din bedste hårserum, men ved du faktisk, hvad den gør, og hvordan den fungerer?

Forskellig fra hårolier, der virker ved at infundere lige ind i hårrødderne samt hovedbunden, for at reparere enhver form for skader og genoprette hårene, er hårserum er en siliciumbaseret væske, der udvikler et beskyttende lag over dine hårstrå.

Denne belægning fungerer ikke kun som en hindring i forhold til varmt, snavs og forskellige andre forurenende stoffer, men hjælper derudover med at tæmme hår og også reducere krusethed.

Lyset reflekterer ligeledes dette serumlag og giver dit hår en subtil glans, som du lige får efter en tur i salonen.

Hårserum har energiske ingredienser, der gør underværker for dit hår. De mindsker forekomsten af hårskader, ved at tilføre næring og fugt til hvert hår. Lotionens flydende karakter giver en fremragende smøring til håret, udglatter det samt gør det meget nemmere at håndtere.

Du kan fortælle, om du har brug for en lotion, bare ved at kigge på dit hår. Det er så grundlæggende som det.

Hvis du virkelig føler, at det har manglet det på det seneste, eller finder ud af, at det har set ekstremt kedeligt ud, så giv dit hår det, der svarer til en hårspa-behandling, ved at bruge en hårlotion.

Forskellige andre indikatorer på, at du burde give dit hår en lille smule revitaliseringsjuice er, hvis du jævnligt påfører dit hår varme, eller hvis du konstant bruger din din børste.

Hårserum

Konklusion

Alle hårtyper har brug for en god serum, der styrker og giver smukt hår. Fyldigere hår ser flottere ud og giver samtidig hårstråene en modern glans i mange tilfælde. Men for at opnår de bedste resultater med hårserum, er det vigtigt at bruge det korrekt, så du ikke ender med beskadiget hår. Hårserum kan bruges af stort set alle, og ikke kunder personer der oplever hårtab Hårserum kan styrke stort set alle hårtyper, både til mænd og kvinder.