Alt hvad du skal vide om hårtransplantation samt dens priser

Skrevet af Redaktionen
Senest opdateret

Kirurgisk behandling af hårtransplantationer, er meget mere populær i dag end nogensinde før. Det er næsten svært ikke at lytte til eller anmelde klinikker, der vedrøre hårtransplantation, som følge af den store stigning i godkendelsen, som behandlingen har opnået.

Indledning

Er hårtransplantation så meget nem og også enkel, som hvad mange sociale netværksartikler og korte artikler, vil have dig til at tro? Det kan være, men den ene virkelighed, der ikke kan glemmes er, at hårtransplantation er en ægte kirurgisk procedure.

Ligesom med enhver form for operation, giver det god mening at lave din hjemmearbejde for at sikre, at du forstår dine valg, herunder hvad de negative virkninger kan være, og også hvis du er en egnet patient til at starte med.

Hårtransplantation kvinder

Hvad bør du vide om transplanterede hår?

Der er mange ting, du skal vide, når du overvejer en hårtransplantationsoperation, men vi vil sandsynligvis diskutere de 5 førende punkter, som du skal vide, før du får din helt egen hårtransplantation.

1. Er dine forventninger realistiske?

Dette er generelt ikke en af de første ting, som folk overvejer. De er koncentreret om, hvad de ser på websteder og drømmer også om at få resultater lige så gode som det, de ser online.

Faktum er, at der er begrænsninger for, hvad der kan opnås med kirurgisk hårrekonstruktion, såvel som dette er normalt ned til én årsag, nemlig udbud såvel som behov. Begrebet udbud såvel som efterspørgsel er ret simpelt i forbindelse med kirurgisk hårrekonstruktion.

Enkeltpersoner har en forsyning af bidragyder hår, der er begrænset, og det er også en ikke-fornyelig kilde. Dette indikerer, at så snart det er hårtransplanteret til det manglende sted oven på hovedbunden, bliver håret ikke udskiftet eller vokset igen på det sted, hvor det oprindeligt blev indsamlet fra.

Forstå det mulige resultat, inden du går i gang

Når vi betragter den skaldede hovedbund hos adskillige hårtransplantationspersoner, har de faktisk mistet en række hår ud over hovedbunden, der overstiger de mange forskellige hår, der er tilgængelige.

Dette indebærer, at den læge, der udfører det kirurgiske indgreb, skal vælge, hvordan den største kosmetiske renovering skal udføres, med en begrænset mængde hår.

Han kan simpelthen ikke erstatte hvert hår, der er gået tabt i forholdet 1 til 1, da den mængde nødvendige hår ikke eksisterer. Så det er en kæmpe fordel at vide på forhånd, hvad du potentielt kan opnå, ud fra de to metoder som vi kommer til at snakker mere om.

Hav realistiske forventning til dine "høje tindinger"

Det er derfor, at når du søger gennem forskellige hårtransplantationsklinikker, at du ikke vil se personer med fremskreden hårtab, der genopretter hele hårstrå, som med teenagers hårlinjer.

Men hvad angår tilfælde, hvor der er små hårtab, såsom små hårgrænser, findes der passende transplantater, til at genoprette komplet hår i disse situationer.

Men hvis individet stadig mister endnu mere hår efter at de hår, der blev brugt til at producere en reduceret hårgrænse med høj tykkelse, vil de ikke være tilgængelige til at producere beskyttelse på steder med nyt tab, når individet ældre.

Dette er grunden til, at læger med den rette uddannelse ikke vil være så aggressive, da der altid vil være en chance for, at der helt sikkert vil være behov for endnu flere operationer i fremtiden.

Mangler du en god olie til at beskytte håret? Prøv denne klinisk beviste løsning:

Hair Protection Oil
Hair Protection Oil
En blanding af naturlige olier, der hjælper med at give fugt og beskyttelse til håret

Hårtab kvinder

 

2. Hvor lang tid vil der gå, før du kan gå tilbage på arbejde?

Der er ingen enlig forklaring på denne bekymring, da det afhænger af, hvad du laver af arbejde, samt hvilken behandling du har fået.

Generelt er minimumsmængden af tid, som en klient skal vente på, før han eller hun går tilbage på arbejde, er en uge, hvis den udførte procedure var FUE, og 2 uger, hvis det var FUT (strip). FUT kan være mere fysisk påtrængende som en procedure, så det kan tage længere tid at komme sig.

Fordi der udføres en skadeslukning under FUT, har mange centre ligeledes brug for, at patienterne venter cirka en til 2 uger, for at få fjernet deres plastre eller kirurgiske bandager.

FUE-hårtransplantation vs FUT-hårtranslation

Ikke desto mindre er der forskellige andre faktorer at huske. Med FUT skal du generelt ikke skære hele hovedet over. Hvis du har en FUE-hårtransplantation, vil mange centre helt sikkert kræve, at dit hoved bliver barberet, enten helt eller delvist, for at udføre behandlingen korrekt.

Grunden til dette er, at det giver lægen et klart synsfelt til pålidelig og også sikker operation. For FUT er det generelt kun det øjeblikkelige område med strimmeludskæring, der skæres.

Dette gør det muligt for det længere pågældende hår over udskæringen, at dække stingene eller syningerne, der bruges til lukning af operationen, og det vil helt sikkert hjælpe med at skjule de berørte områder, under de første ugers heling.

Men hvis din klinik har brug for, at hovedet bliver klippet, kan dette udsætte din tilbagevenden til arbejdet, på grund af de uundgåelige hårstylingsproblemer, som du vil opleve.

Uanset hvilken procedure du beslutter dig for at have, så spørg din læge om de yderligere detaljer.

Hårtab medicin

 

3. Hvor mange operationer skal jeg have?

Dette er en bekymring, der ofte forbliver uopfordret, da patienten vil antage, at en operation er alt, hvad de kræver permanent, og at de kan ignorere deres tab af hår, når først deres drømmeresultat vokser ud.

Desværre er dette næsten aldrig tilfældet. I virkeligheden er hårtab et moderne problem. Dette indikerer, at når du begynder at tabe dit hår, vil du fortsætte med at tabe dit hår på forskellige niveauer gennem dit liv.

Dette beskriver ikke dit hårtransplanterede hår endnu, snarere det oprindelige hår, som du ikke har mistet endnu.

Der er kliniske terapier, man kan tænke på, men selv da er der ingen garantier for, at dit hårtab helt vil stoppe. Sandsynligheden vil variere fra patient til patient, men den grundlæggende generelle regel er, konstant at betragte din hårtransplantation for at være din allerførste hårtransplantation, men ikke nødvendigvis den sidste.

Hårtab shampoo

 

4. Skal du rådføre dig med lægen, før du får transplanteret hår?

Dette er en forespørgsel, der sjældent stilles, men det er vigtigt at vide, om du vil tale med din læge eller en konsulent.

Hårtransplantationsprofessionelle er en integreret del af enhver form for hårgenopbygningspraksis, men de skal ikke tænkes på det sidste ord, når de skal have en hårgenopbygningsaftale. Bare en akkrediteret læge skal give klinisk vejledning, meget mindre medicinske anbefalinger.

Konsulenter bør kun tjene som en instruktør vedrørende den hårtransplantationsbehandling, du tænker på, og er afgørende for at besvare standardproblemer, der vedrører den bestemte facilitet, du tænker på.

Fordelen ved at have en certificeret læge, der har dine medicinske forslag, er, at lægen har en chance for at forestille sig dit tilfælde personligt såvel som kun gennem deres erfaring og uddannelse kan en ægte kirurgisk plan oprettes.

5. Vil en læge eller en tekniker udføre din hårtransplantation?

Dette er blandt de mest afgørende bekymringer, som du skal spørge efter. Denne bekymring har endnu mere at gøre med FUE-behandlinger såvel som ikke FUT-procedurer, da kun læger kan svare på dette.

Med FUE har der været en bølge af splinternye faciliteter på verdensplan, som et resultat af de reducerede økonomiske og også investeringer, der kræves for at starte, såvel som med denne forskel har flere bedrageriske personer set muligheden for at snyde.

Vi opfordrer dig kraftigt til at tage hensyn til de implikationer, der kan komme af at få en uautoriseret læge til at udføre din hårtransplantationsoperation. FUE hårtransplantations kirurgisk behandling er ægte kirurgi, og inkluderer alle de potentielle ulemper, ved enhver kirurgisk behandling. Spørgsmålet, som du bør stille på egen hånd, er:

Ville du føle dig mere sikker med en dygtig læge, der udfører din hårtransplantations kirurgiske behandling, eller en uautoriseret tekniker, der måske har ringe medicinsk viden såvel som uddannelse?

Vil du også styrke naturlig hårvækst? Prøv disse til både mænd og kvinder:

Hair Growth Routine | Kvinder
Hair Growth Routine | Kvinder
Formuleret til at bekæmpe tyndt hår og synlig hovedbund

Hair Growth Routine | Mænd
Hair Growth Routine | Mænd
Udviklet til at bekæmpe fældning og begyndende hårtab

Hårtab operation

Hvad skal man kigge efter hos en potentiel læge?

Den specialiserede hårtransplantationskirurgi har faktisk gennemgået omfattende justeringer i løbet af de sidste 5 år, og ikke alle til det bedre. Socialt netværk, radio, tv, samt standard trykte medier, markedsfører til den potentielle hårtabsforbruger et meget mere risikofrit, sikret produkt, i stedet for den ekstremt specialiserede kosmetiske kirurgiforklaring, som det er.

Mens der har været bemærkelsesværdige tekniske udviklinger, såsom robotassisteret kirurgisk behandling, sugeassisteret follikulær ekstraktion og også semi-automatisk implantation af transplantater, har disse innovationer ifølge identificerede hårtransplantationsprofessionelle i bedste fald, en minimal effekt på at booste kirurgiske resultater for hårtransplantationspatienter.

Medicinske instrumenter

Ligeledes er alle medicinske instrumenter brugerafhængige, og også, hvis uerfarne, ukorrekt uddannede behandlere bruger dem, er potentialet til at udløse betydelig, langsigtet vansiring virkelig ægte.

I nutidens hurtigt voksende, brand-drevne hårtransplantationssektor til flere milliarder dollars, bør enkeltpersoner gøre deres due diligence for at træffe oplyste beslutninger, så de vælger en kvalificeret hårtransplantationsspecialist.

Forstå din operation

Udførelse af avanceret hårtransplantation og kirurgisk behandling, kræver et teamwork. I standard follikulær enhedstransplantationsindsamlingsteknik (FUT), som i øjeblikket tegner sig for mindre end 30 % af alle hårtransplantationskirurgiske behandlinger på verdensplan, fjerner lægen celler fra bagsiden af en persons hovedbund ved hjælp af en skalpel, suturer (eller hæfteklammer).

Området lukkes, og lægen afleverer derefter vævet til sine fagfolk, for at studere specifikke follikulære systemer kaldet grafts. Et team af specialister, under støtte fra lægen, placerer disse transplantater. Denne teamindsats gør det muligt at placere utallige transplantater på en dag.

Hårtab mænd

 

Elementerne ved operationen

Siden introduktionen i de meget tidlige 2000'ere, er høstteknikken til fjernelse af follikulært system (FUE) gradvist blevet behandlingsmulighed, for de fleste individer og følgelig af mange praktiserende læger i betragtning af, at proceduren generelt er mindre invasiv.

Ikke desto mindre, fordi det er arbejdsomfattende, overfører flere læger endnu flere medicinske forpligtelser til deres personale, bestående af nedbrydning og eliminering af transplantater fra hovedbunden, hvilket gør det meget vigtigere, at potentielle patienter ikke bare forstår præcis, hvordan man vælger en kirurg men også denne assistener osv.

Den eneste klare fordel ved FUE-strategien er, at en skalpel ikke bliver brugt til at samle cellerne såvel som hårrødder.

FUE kræver ikke sting men...

Der kræves ingen sting. FUE reducerer desuden mulige vanskeligheder, der består af midlertidig eller, i usædvanlige tilfælde, permanent følelsesløshed eller manglende følelse på det behandlede område af hovedbunden, på grund af det faktum, at håret opsamles ved hjælp af små medicinske slag, undersøgelser og eliminering af et transplantat på én gang.

Dette forårsager små punkterede (runde) skader, der kan komme sig af sig selv inden for få dage, i stedet for et ensomt, langt sår, der kræver medicinsk lukning.

Selvom FUE kan være vidunderligt, da operationen er minimalt invasiv, er den kun en lille del af hårtransplantationskirurgi, hvor meget af resultatet afhænger af korrekt personvalg, hårgrænselayout, udvælgelse af modtagersted, korrekt håndtering og også medicinsk forfining af privat hårtransplantationer og mange forskellige andre afgørende trin for, at sikre både transplantatets succes og et helt naturligt syn. Der kræves ingen sting. FUE reducerer desuden mulige vanskeligheder, der består af midlertidig eller, i usædvanlige tilfælde, permanent følelsesløshed eller manglende følelse på det behandlede område af hovedbunden, på grund af det faktum, at håret opsamles ved hjælp af små medicinske slag, undersøgelser og eliminering af et transplantat på én gang.

Dette forårsager små punkterede (runde) skader, der kan komme sig af sig selv inden for få dage, i stedet for et ensomt, langt sår, der kræver medicinsk lukning.

Selvom FUE kan være vidunderligt, da operationen er minimalt invasiv, er den kun en lille del af hårtransplantationskirurgi, hvor meget af resultatet afhænger af korrekt personvalg, hårgrænselayout, udvælgelse af modtagersted, korrekt håndtering og også medicinsk forfining af privat hårtransplantationer og mange forskellige andre afgørende trin for, at sikre både transplantatets succes og et helt naturligt syn.

Hårtab løsning

 

Pas på agressiv og falsk markedsføring

Lav din due dillegence. Dagens reklame og markedsføring af hårtransplantationskirurgi, har ofte en tendens til at udelade de mest vitale facetter af proceduren, idet de kun koncentrerer sig om den slags høst eller kirurgi, der leveres.

Mange forbrugere er fejlinformeret, får at vide, at behandlingen på en eller anden måde er arfri eller, værre, ikke indebærer kirurgisk indgreb.

Når der faktisk ikke er sådan noget som arfri hårtransplantationer. Tal om alle fordele og ulemper ved behandlingen med en kvalificeret hårtransplantationsspecialist, under din medicinske vurdering af dit hårtab.

Det er en kirurgisk behandling

Det er vigtigt at huske på, at hårtransplantation er ægte kirurgisk behandling. Mens størstedelen af hårtransplantationsfaciliteter tilbyder gratis, uforpligtende online, eller gennem personlige konsultationer.

For at tiltrække potentielle kunder, skal du ikke afskrækkes fra at søge råd hos en kosmetisk kirurg, som opkræver en vurderingsomkostning.

Oftest vil den medicinske vurdering være meget mere detaljeret og udføres af en læge, og ikke af en uautoriseret specialist, hvis primære årsager er at markedsføre dig en behandling.

Hvis du har god udsigt til kirurgisk indgreb, fratrækkes aftalegebyrer generelt udgifterne til operationen.

Find det bedste tilbud

American Hair Loss Association anerkender, at en håndfuld førende kosmetiske kirurger til hårtransplantation, leverer helt gratis aftaler for at kunne kæmpe på dette helt nye, vareinddelte marked.

Ikke desto mindre foreslås det, at mulige klienter inkluderer konsultationsomkostninger i deres kirurgiske udgiftsplaner, så de helt gør deres vedholdenhed, når de søger den bedste kirurg til deres særlige behov.

Udgifter til at søge råd fra en førende kirurg er, hvordan næsten alle andre medicinske specialiserede opererer; det samme burde forholde sig til hårtransplantationens kirurgiske indgreb.

Hårtransplantation pris

Omkostningerne forbundet med en hårtransplantation er meget varierende og ligger normalt fra $4.000 til $15.000, hvilket også er omkring det samme regnet i danske priser. Disse omkostninger er ofte alle selvbetalt, da de fleste forsikringsselskaber kategorisere hårtransplantationer som kosmetiske operationer.

hårtransplantation pris

Konklusion

Der er mange mænd og kvinder derude, der ønsker at få transplanteret hår. Selve ideen med at transplantere hår kan virke vidunderlig og lige til, for at fikse dit hårtab og give dig meget hår igen. Vi vil kort gennemgå de vigtigste punkter, som du skal være opmærksom på, ved en eventuel hårtransplantation:

 • Søg altid "gratis" forundersøgelse fra flere forskellige klinikker
 • Hør om dine muligheder ved forskellige metoder, fremfor kun én metode
 • Lad lægen give dig et klart overblik og garanti, over hele forløbet af transplantationer, inden du siger ja til den endelige pris
 • Spørg eventuelt efter en pakkeløsning med så mange grafts, for at opnår det ønskede resultat

  Leder du efter hårtabletter der kan styrke håret, til både mænd og kvidner? Her har du løsningen:

  Hair Nutrient Tablets
  Hair Nutrient Tablets
  Indeholder blandt andet zink, der bidrager til vedligeholdelse af normalt hår.