Håropsætning af tyndt hår

Medicinsk gennemgåetaf Scandinavian Biolabs medicinske bestyrelse
SkrevetafLuat Duong
Senest opdateret

Vores hår er typisk vores mest fleksible eje. Vi kan ændre farven, længden, formen og endda teksturen takket være en række smarte varmeværktøjer, stylingprodukter samt hårfarver. Ikke desto mindre ser dem med tyndt hår normalt ud til, at der ikke er meget de kan gøre for at undgå, at deres hår ser slapt og plant ud udover ubegrænset rygkamning.

[[textbox]]

Indledning

Heldigvis er der adskillige tips samt metoder til at hjælpe dig med at "forfalske" tyndt hår det, som bekræftet af A-lister som Cameron Diaz, Sienna Miller samt Keira Knightley. De har måske ikke det tykkeste hår, men takket være nogle beregnede føntørrings-, volumenforstærkende og fortykkende produkter og passende klipninger, er der ingen, der nogensinde kræver noget andet.[[textbox]]

Fra de bedste slanke hårshampooer og frisureidéer, til updos og også falsk volumen, har vi faktisk samlet ideer fra de allerbedste i hårservicen til alt håret, så du har muligheden for at tæmme dit fine hår på et øjeblik. Tjek også dette produkt ud, så du er sikker på at beskytte dit hår idag:

Style dit hår

 

Hvorfor kan du stole på Scandinavian Biolabs?
TrichoAI Hårtab-analyse
Vores gratis, anonyme og dermatologisk udviklede AI analyserer dit hårtab på 30 sekunder og foreslår personlige løsninger til at bekæmpe udtynding. Det har aldrig været nemmere at forstå dit hårs tilstand.
Ja, jeg vil afhjælpe hårtab

Hvordan fønner man når håret skal være perfekt?

Hvis dit tynde hår er lidt slapt eller tynget, kan en god føntørring være en livredder. Det er en bedre mulighed end at tørre i luften, da den ekstra vægt fra dine vandgennemblødte hårstrå, blot vil få håret til at tørre i din oprindelse. Brug en varmebeskyttende spray, for at spare penge på skader og prøv disse metoder.

[[quote]]"Føntør dit hår oven på børsten i stedet for under den, for at skabe endnu mere løft ved oprindelsen", siger Rebecca McCann, ejer af Pro Blo. Den allerbedste teknik er at løfte håret op og væk fra hovedet i en 45-graders vinkel, mens du føntørrer, for optimal volumen."[[quote]]

Forsøg den gamle 'vende hovedet på hovedet'-teknik." Det er en gammel metode, men den virker lige så godt og vil helt sikkert skabe øjeblikkelig volumen," siger Lee Stafford.

Hvis du ikke kan mestre Rebeccas metode, råder Lee ligeledes til at slippe af med en børste helt. "Brug dine fingre til at grofttørre samt tilskynd til kvantitet ved roden, i modsætning til børstning, da dette kan få håret til at blive fladt. Brug kun en børste på mellemlængder såvel som spidser."

Hold din hårtørrer på en varm varme, men alligevel kun værktøjshastighed. "Når dryeren er tændt også hurtigt, har den en tendens til at gøre håret mere slapt og også flyve væk," siger Ricky Walters, indehaver og kreativ tilsynsførende for Salon 64.

Sundere hår

 

Hvordan skal man starte med at style tyndt hår?

Når det drejer sig om at udvikle et tyndt hår, siger Ricky altid at starte med at krølle dit hår.

[[quote]]"Så snart håret er krøllet, har du faktisk gjort dit liv meget lettere," siger han. "At kaste poker glat hår op i en enkel og nem bagside, er fejlagtigt markedsført såvel som faktisk et stort initiativ!"[[quote]]

Med swirls hævder Ricky, at dine hestehaler såvel som boller hurtigt vil se endnu mere trendy ud.

"Fletninger og ruller er desuden et godt middel til at bruge dit strafhår til din fordel og vil helt sikkert give en ekstra dimension til en typisk hestehale eller knold."

Ikke lige ind i hvirvler? Lee Stafford anbefaler backcombing og rode.

"En fantastisk metode til fint hår, når du sætter det op, er at pirre områder ud for at skabe struktur og også mængde," siger han.

Vil du også beskytte dig selv mod hårtab idag? Her har du serumet til det:

Bio-Pilixin® Activation Serum | Kvinder
Bio-Pilixin® Activation Serum | Kvinder
Klinisk testet og fri for lægemidler

Hovedet nedad

"Ved let at rode, dreje og også stifte i områder med en rodet hestehale i nakken med Kirby-greb, kan du skabe den valgfri illusion af større hår."

Når du laver en rodet bolle, foreslår Lee, at du begynder med at ryste kronen. "For at skabe en større chignon skal du bruge en bolledoughnut under dine rygkæmmede lokker."

For dem, der oplever udtynding ved hårgrænsen," brug en farvet rod-touch-up spray omkring hårgrænsen. Dette vil udfylde enhver form for tyndere hårgrænser og give indtryk af tyk og også stor hårgrænse."

Tyndt hår

 

Smigrende snit

En fremragende klipning kan gøre en stor forskel for fint hår, ved at fjerne vægt og også inkludere struktur.

Ricky, fra Salon 64, siger, at lige meget hvilket design du går efter, "bevar det beefy".

"Barber eller skær aldrig i hår, der i øjeblikket er tyndt," siger han. "Brug stumpe strategier, når du vælger, hvilken kotelet der passer dig: Bobs, kraveben samt nisseplanter er alle opnåelige, så længe du holder den stump og tyk."

Dem med tyndt hår kan finde en kant generende, da den helt sikkert vil blive flad såvel som fedtet ret hurtigt, men hvis du ønsker det, så hold det stærkt og igen stumpt.

[[quote]]

"Når kosmetologer klipper i en ny pandehår, 'låner' de håret fra en anden del af dit hår," siger Ricky. "Lad ikke kanten gå for langt tilbage, samt spis ind i din fortsættelse af at blive skåret."

[[quote]]

[[quote]]Når det kommer til lag? "Undgå enhver form for tunge lag, da det kan få håret til at virke tyndere i spidserne," hævder Lee Stafford, der efterspørger stumpe spidser.[[quote]]

Det er også en god ide at overholde seks-ugers retningslinjer for regelmæssig trimning, for at holde sig fri af tyndere og skadet hår, fra at tynge enhver densitet, som du har.

tot hår

 

Daglige do's and don'ts

"Gør brug af en stor tandkam eller udfiltringsbørste," hævder Rebecca. "Det er ideelt at rengøre hår, når det er 60-70 procent helt tørt. Når du fjerner filtre, skal du starte i enden af dit hår samt børste med nedadgående bevægelser for at lindre knuderne ud."

Brug IKKE hårshampooer til helt tørt hår. "Hold dig væk fra enhver form for shampoo, der tjekker "fugtende, fugtgivende eller nærende", hævder Ricky Walters, og hellere "vælg volumen, gør klar eller afbalancerer."

7 fejl at holde op med hvis du har godt hår

Til dem, der står op tidligt om morgenen, strækker sig og siger, "åh, jeg kan ikke vente med at lave mit hår i dag," så lad os forstå din hemmelighed. For det er bare ikke det, der får vores elektriske motor til at køre '. Uden tvivl er styling af dit eget hår ikke den nemmeste opgave at håndtere, men det kan gøres lidt mindre kompliceret ved at samarbejde med (ikke kontra) din hårtype.

Præcis hvordan du nærmer dig alt håret, kan snigende sabotere dig i processen. Hvis du har fint hår, især, kan den lille størrelse af hårene gøre det svært at holde mængden, selvom du viser tykkere hårtykkelse i alt, eller hvis du har tyndere hår. Fint hår har en tilbøjelighed til at falde fladt. Nemt som det. Simpelthen et dårligt træk, og hårene trækkes ned til dybden af stylingkatastrofe.

Heldigvis er der forslag såvel som metoder, der helt sikkert vil sætte dem med fint eller tyndt hår (som typisk oplever lignende problemer) op til succes. Forebyg disse top-straffe-hår-tabletter, og du er godt i gang.

Tyndt hår

 

Fejl #1: Brug af alt for meget behandling

Du kunne tidligere være blevet narret til at antage, at fantastisk hår har brug for alt behandling for at rejse det op. Geler, mousser, sprays og balsamer med omhyggelig og også minimal brug, kan de fungere som vidundere. Påfør alt for meget eller mange produkter, kan de desuden veje dine hår meget mere. De rødder er ikke en mulighed. Dette er en af de primære fejl, finhårede mennesker begår.

Vælg en volumengivende løfter og spray på rødderne. Den fortsætter som en tørshampoo og pumper rødderne op med frisk krop.

Fejl #2: At få den forkerte frisure (vælg i stedet rodet knold eller tot hår)

Svaret på så mange hårproblemer er grundlæggende: Få flere lag. Hvis du har fine hår, kan dette hjælpe lidt eller gøre meget ondt, afhængigt af mængden du anmoder om. Alt for mange lag vil få dit hår til at virke endnu mere mangelfuldt i krop og mængde. Vælg i stedet volumenforbedrende stilarter som stumpe ender, fuld pandehår og også korte størrelser.

Den eneste undtagelse er det sjældne tilfælde af en person med fint hår. Hvis du har tykt hår sammensat af stort set syltefyldte fine hår, vil velplacerede lange lag helt sikkert give både mål og mængde til dit klip.

Tyndt hår

 

Fejl #3: Bruger for meget balsam

Flot hår kræver ikke at blive tynget, samt at bruge alt for much balsam i brusebadet (meget som at bruge alt for meget produkt ved styling) vil sandsynligvis tilføje uønsket vægt til dine hår og trække dem ned. Brug i stedet en lille mængde på hårets område fra midtvejs ned til dine spidser, uden at komme i nærheden af ​​oprindelsen.

Fejl #4: Vedligeholdelse af meget langt hår

Efterhånden som vi modnes, er det tillokkende at holde fast i det lange hår, som vi havde hos vores unge mennesker. Det sødeste sted for stort eller tyndt hår er dog skulderlangt eller kortere, uanset din alder. Det fjerner nok vægt til at give din manke et boost af fylde, og det gør det også meget nemmere at tilføje mængde til rødderne. Når store hår er lange (især når de er parret med alt for mange lag), kan de se livløse ud. Hold enderne stumpe for at foregive endnu mere tykkelse.

Dit hår løst

 

Fejl #5: At glemme din hovedbunds sundhed og velvære

For at maksimere dit volumenpotentiale og også booste helt ny hårvækst, skal du købe en rensende shampoo eller en hovedbundsscrub. Disse er lavet for at eliminere produktophobning og også eksfoliere dine hårrødder.

"En hovedbundsscrub vil give dig en meget dybere rengøring og vil også fysisk eksfoliere støv, olie og også ophobning af genstande, der kan blokere hårrødder," siger Franck Izquierdo, medstifter af IGK Hair Care. Derfor er volumenopbygning såvel som hårvækst meget lettere at opnå.

Vil du også beskytte din hovedbund? Tjek dette produkt ud:

Hair Growth & Nourish Routine | Kvinder
Hair Growth & Nourish Routine | Kvinder
Et komplet supportsystem til hårpleje og hårvækst

Tyndt hår

 

Fejl #6: Brug af den forkerte føntørringsteknik

Der er en faktor, at du konstant forlader frisørsalonen med et livligt udblæsning højere end himlen, og det er gjort i den runde børste. Efter at have brugt den mindste mængde volumengivende mousse eller spray, skal du bruge den runde børste til at løfte dit hår op og langt fra roden, mens du føntørrer. Denne teknik, der trodser tyngdekraften, kan være svær at mestre, men alligevel er den mere end det værd, når du klipper fint eller tyndt hår.

Fejl nr. 7: Tilskyndelse til brud

Fint hår, vores uforudsigelige ven, er meget tilbøjelig til at dele spidser. Splittede spidser, som vi ved, får dit hår til at se mindre sundt ud med hensyn til mængde, størrelse og også tæthed. Når skaden er sket, rejser det op i hårstrået, indtil du klipper det af. Den allerbedste metode? Fremgang af det.

Ikke mere råbearbejdning. Det tyder på, at du investerer i et hårhåndklæde af mikrofiber, et pudebetræk af silke eller satin og en skånsom udfiltringsbørste. Disse spilskiftende genstande vil helt sikkert holde dine tråde i god form og også gå i stykker. Overvej også at begrænse, hvor meget du bruger varmeværktøjer, som akkumulerer skader.

Rodet knold