Permanente krøller i tyndt hår

Medicinsk gennemgåetaf Scandinavian Biolabs medicinske bestyrelse
SkrevetafLuat Duong
Senest opdateret

Det kan se helt fantastisk ud at få lavet permanente krøller. Det er ikke kun et spørgsmål om hvilke trends der er gældende i vores nuværende tidsalder, men krøller kan sættes i utallige frisurer, og krøller i sig selv er tidløse og vil nok altid være populære i et eller andet omfang.

Men har du tyndt eller fint hår kan det dog være et spørgsmål om du overhovedet kan få lavet permanente krøller. Man kan være i tvivl om ens hår er for tyndt, og om håret bare vil knække eller på anden måde gå i stykker når man skal have lavet krøllerne. Samtidig er det ikke alle typer krøller der tager sig godt ud i for tyndt hår, så derfor bør man også være opmærksom på hvilke frisurer der er bedst egnet til netop din hårtype.

Lyder det som noget du gerne vil lære mere om, så kan du fortsætte dette blogindlæg hvor vi vil besvare alle de mest typiske spørgsmål om permanente krøller i tyndt hår:

Kan man få permanente krøller når man har tyndt hår?

Ja, det er helt klart muligt at få lavet permanente krøller hvis man har tyndt hår. Men der er mange forskellige niveauer af tyndt hår, så det er altid en god idé at besøge et par forskellige frisører og få deres mening om hvilke muligheder du har.

Mange gange kan det være fordelagtigt at du inden din tur til frisøren selv behandler håret med en shampoo, tabletter eller et serum der kan hjælpe med at gøre hårene lidt tykkere og sundere. Husk dog at aftale dette med din frisør, så i kan sikre de bedste resultater.

Der findes mange produkter på markedet i denne branche, og det kan være svært at vide præcis hvad man bør vælge. Heldigvis er der i de senere år kommet smarte pakker der indeholder alt hvad du har brug for til at styrke dit hår, få det til at vokse sig tykkere, og generelt øge hårvæksten.

Nogle frisører ønsker ikke at du har brugt produkter i håret i 2-4 uger inden du skal have lavet permanente krøller, så det kan være en god idé at behandle dit hår med disse produkter i god tid inden du har selve aftalen hos frisøren. På denne måde giver du samtidig også dit hår god mulighed for at vokse sig stærkt, og du får også de bedste chancer for at dine produkter har tid til at virke effektivt, og virkelig gøre en mærkbar forskel.

Hvorfor kan du stole på Scandinavian Biolabs?
TrichoAI Hårtab-analyse
Vores gratis, anonyme og dermatologisk udviklede AI analyserer dit hårtab på 30 sekunder og foreslår personlige løsninger til at bekæmpe udtynding. Det har aldrig været nemmere at forstå dit hårs tilstand.
Ja, jeg vil afhjælpe hårtab

Hvad man bør vide inden man får lavet krøller i tyndt hår?

For at sikre det bedste resultat, og for at øge chancen for at du ikke bliver skuffet eller får ødelagt dit hår bør du gennemgå listen nedenfor. Her har vi samlet de 6 vigtigste tips og råd til hvordan du kan få lavet lækre permanente krøller til tyndt hår.

  1. Dit hår bør være sundt

For at få lavet permanente krøller skal dit hår være relativt sundt. Hvis dit hår er tørt, eller beskadiget bør du nok vente et par uger eller måneder og behandle dit hår med produkter indtil du opnår et sundt sæt hår med god elasticitet og en jævn fugtighed. Du kan bruge en deep conditioner til dette formål for at få det til at gå lidt hurtigere.

Hvis ikke dit hår er sundt og i god stand vil du ikke opnå flotte krøller. Samtidig vil dit hår også være mere tilbøjeligt til at tage skade end ellers. Hvis du har langt hår bør du være ekstra opmærksom på dette.

  1. Resultatet kan variere

Alle personer er forskellige, heldigvis, og det betyder også at dit hår vil opføre sig forskelligt i forhold til andre der får lavet permanente krøller. Derfor kan man ikke med garanti sige hvordan det endelige resultat vil blive med 100% nøjagtighed. Det afhænger af mange faktorer, såsom dit hårs struktur, samt hvor fyldigt eller tyndt håret er.

Tyndere hår kan have lidt sværere ved at absorbere hårprodukterne og effekten fra de permanente krøller, så det kan være en god idé at benytte produkter designet til at give mere fylde og vækste tykkere hår i ugerne der leder op til frisør aftalen.

  1. Permanente krøller er altid en smule skadeligt

Uanset hvor sundt dit hår er vil der altid ske en lille smule skade når man får lavet permanente krøller. Det er fordi varmen fra behandlingen, samt den væske der benyttes forårsager ændringer i hårets struktur, hvilket betyder at skællaget i håret muligvis kommer til at ramme selve hårstråets kerne.

Det bør dog ikke afholde dig fra at få lavet permanente krøller. Så længe du kan pleje og vedligeholde dit hår ordentligt, og får lavet krøllerne hos en dygtig frisør så bør denne skade være minimal og til at ignorere.

  1. Det kræver specielle produkter til håret

For at sikre de bedste resultater og det sundeste sæt hår vil du få brug for et par produkter specielt designet til permanente krøller. Det betyder nye shampoos og conditioners, siden normale produkter kan ødelægge håret og endda hele frisuren. Din frisør vil som regel gøre dig opmærksom på alt det vigtige her, samt fortælle hvilken slags produkter virker bedst.

  1. Vær klar på pleje og vedligehold

Når du har fået lavet dine permanente krøller kan du ikke bare glemme alt om dem. De kræver lidt pleje og omsorg for at tage sig bedst ud i længst mulig tid. Det anbefales at mange frisører man vender tilbage cirka hver 3. måned for at få rettet op på frisuren, men det kan afhænge af mange forskellige ting, såsom hvor langt dit hår er, og hvor godt du passer på det.

  1. Håret skal have tid til at komme sig

Efter turen til frisøren skal dit hår have tid og ro til at komme sig over behandlingen. Det betyder at du ikke kan vaske håret i 24-48 timer efter behandlingen, ligesom der er en række kemiske behandlinger du ikke kan benytte dig af, helt op til en måned efter du fik lavet krøllerne.

Giv dig selv den bedste chance

Mange folk der oplever hårtab ønsker at få det behandlet. Man kan også vælge parykker, hårtransplantation og andre dyre løsninger som ikke behandler selve problemet, men blot skjuler hårtabet.

Når vi snakker behandling af hårtab er det især produkter som hjælper til at stimulere kroppens produktion af hårene, ligesom det kan dreje sig om at sætte hårtabet på pause, så man i det mindste ikke mister mere hår.

Hvis dit hår er tyndt og du ønsker permanente krøller, kan du inden turen til frisøren overveje at prøve Hair Growth Routine, som er en specielt designet pakke til kvinder, og som indeholder tre kraftfulde produkter designet til at bekæmpe hårtab og stimulere ny hårvækst.

Denne pakke til bekæmpelse af hårtab er blevet klinisk dokumenteret, og indeholder kun naturlige, økologiske og veganske ingredienser. Scandinavian Biolabs har nærstuderet hårets cyklus, og alt hvad der påvirker hårvæksten, og fundet frem til den optimale blanding af ingredienser, såsom vitaminer og mineraler der bliver brugt af kroppen til at danne nye hår, og til at styrke de eksisterende.

Her får du altså alt hvad du skal bruge til at få et tykkere og sundere sæt hår, og dermed forbedre dine chancer om at dine permanente krøller rent faktisk bliver en succes!

Seneste nyheder:

Reference