Niels - Lykkelig over at få håret til at gro ud igen

Medicinsk gennemgåetaf Scandinavian Biolabs medicinske bestyrelse
SkrevetafLuat Duong
Senest opdateret

Niels - 31 år gammel
Hårproblem: Tyndt hår og hårtab
Tidsperiode hvor i Hair Growth Rutinen er blevet brugt dagligt: 1 år
Resultat: Tyktvoksende hår, mere fyldigt, føles som det plejede at være da han var 20

"Efter at jeg havde brugt Scandinavian Biolabs’ Hair Growth Routine i 3 måneder, så jeg allerede på det tidspunkt gode resultater. Mit hår begyndte at blive tykkere og havde lidt efter lidt mere volume. Mit hår begyndte at vokse ud igen og generalt er jeg bare rigtig glad for det jeg har opnået. Efter et år, kan jeg nu sige, at mit hår, virkelig er som da jeg var 20 år gammel. Jeg kan kun anbefale produktet!"

Niels er en 31-årig mand, der med tiden begyndte at se håret blive tyndere alt i mens tindingerne blev højere. Allerede i begyndelsen af 20'erne så han at håret på hovedet simpelthen var ved at forsvinde lidt efter lidt. Dog oplever hans egen far umiddelbart ikke at han lider af hårtab. Selve problemet begyndte at gå Niels på. Han blev forvirret over hvad han skulle gøre ved det hele og om hvilke løsninger kunne virke for ham. I det hele taget var han ret tilbageholdende med medicin til hårtab og sådan set var han heller ikke særlig begejstret for at få lavet en hårtransplantation. Han valgte den lidt lettere løsning og blev derfor klippet. Efterfølgende holdte han helt op med at yde nogen form for yderligere indsats for sit hår.

Niels fortsatte med at klippe sit hår helt kort i mange år indtil Covid-19-udbruddet kom. Lige pludselig havde han mere tid til sig selv og besluttede sig derfor at give sit hår en chance til. Det første han havde som personligt mål var at få sit hår til at vokse ud igen. Det var sådan Niels startede med Scandinavian Biolabs' Hair Growth Routine.
Gennem sit daglige forløb med hårprodukterne så han forbedringer allerede efter de første tre måneder. Hans hår blev tykkere, og noget af hans hår begyndte at gro ud igen. Han havde ikke troet at det var noget han skulle have set igen nogensinde. Der er kun gået et år efter han begyndte på sin daglig behandling med Hair Growth Routine produkterne, men allerede nu kan han se sig selv i spejlet med et stort smil og med et hår der er prægtigt og markant tættere. 

 

 

Find flere kundeoplevelser som denne, eller

Prøv vores Hair Growth Routine nu og oplev effekten af hårvækst på egen hånd.