Vi Introducerer Nu Vores Bio-Pilixin® Serum-formel

Medicinsk gennemgåetaf Scandinavian Biolabs medicinske bestyrelse
SkrevetafLuat Duong
Senest opdateret

I de sidste 2 år har vi arbejdet utrætteligt sammen med videnskabsmænd og eksperter for at finde effektiviteten af en eksklusiv serumformel og senere bevise den. I dag er dagen, hvor vi endelig kan tilbyde vores Bio-Pilixin-serum, det, der har vist sig at reducere hårtab med op til 83 %, med en virkningsgrad på 93 %.

Med utallige produkter, der forvirrer markedet, føler vi os forpligtet til at sikre os en stærk position ved at udarbejde videnskabsstøttede løsninger med reelle virkninger. Vi mener, det er vores ansvar at give dig mulighed for at træffe en informeret beslutning hver eneste gang du har behov for det. Vores mål er at styrke din hårpleje med potente formuleringer, så du kan få det bedste ud af, takket være videnskaben bag.

Inden vi uddyber resultaterne af vores nyligt udførte kliniske undersøgelse, er det vigtigt at opsummere, hvad det er helt konkret årsager for indledende hårtab og udtynding gør ved dit hår.Hvordan Gror Hår Normalt?

Normalt består en hårvækstcyklus af fire hovedfaser:

 • Anagenfasen (vækst): Det er denne periode der kendetegnes ved aktiv celledeling og mærkbar hårvækst. Gennem hårcyklusser, er omkring 90% af alle hårsække i anagenfasen og kan forblive i denne fase i alt fra 2 til 8 år.
 • Catagenfasen (tilbagegang): I løbet af 2 til 3 uger stoppes celleproduktionen, og hårsækken skrumper. Hårstråene begynder at adskilles fra bunden af hårsækken og kan danne afstumpet hår.
 • Telogenfasen (hvile): Denne fase er markeret som afslutningen på hårproduktionen, da hårsækken går i dvale. Hårsækken kan forblive i dvale i op til 3 måneder med hårstrået intakt.
 • Exogenfasen (fældning): Sammen med den telogene fase er exogen, når hårene falder ud af hårsækkene. Her kan der dannes nyt hår i hårsækken, når det vender tilbage til anagenfasen.

Hvorfor kan du stole på Scandinavian Biolabs?
TrichoAI Hårtab-analyse
Vores gratis, anonyme og dermatologisk udviklede AI analyserer dit hårtab på 30 sekunder og foreslår personlige løsninger til at bekæmpe udtynding. Det har aldrig været nemmere at forstå dit hårs tilstand.
Ja, jeg vil afhjælpe hårtab

Hvad Ændre Denne Cyklus?

De fleste tilfælde af hårtab skyldes en uønsket ændring i den naturlige hårvækstcyklus. Flere kendte faktorer påvirker hårtab, herunder især:

 • Genetik
 • Hormoner
 • Sygdom
 • Medicin
 • Lifestil (kost, stress…etc)

Enhver af disse underliggende faktorer kan ændre hårsækkenes cyklus, hvilket resulterer i enten en kortere anagenfase, forsinket anagen fase eller hårudtynding forårsaget af follikulær miniaturisering. 


Hvordan Målretter Vi Hårtab?

Bio-Pilixin®-Serum: Hår Aktiveringsformlen er designet til personer med forskellige typer af hårtab i de tidlige stadier eller til dem, der ønsker at bevare hårvolumen.

For bedre at forstå, hvordan Bio-Pilixin® Serum præcist reducerer hårudtynding og fremmer vækst, har et team af forskere undersøgt følgende eksperimentelle mål på en kohorte på 30 individer i 150 dage:

 1. Virkningen af Bio-Pilixin® Serum på reduktion af hårtab
 2. Effekten af Bio-Pilixin® Serum på genvækst af nye hår (hårdensitet)
 3. Antal hår i den anagene og telogene fase

 

1. Virkningen af Bio-Pilixin® Serum på reduktion af hårtab

For at undersøge effekten af Bio-Pilixin® Serum på hårtab, gennemgik frivillige vaske- og kamtests hos en trikolog. Under standardiserede forhold fik individer deres hår vasket og kæmmet under hvert klinikbesøg. Under denne behandling blev alle hårstrå, der faldt af under enhver af processerne, gemt og rapporteret.

Det viste sig især, at 93,3 % oplevede en reduktion i hårtab efter 150 dages behandling med en gennemsnitlig reduktion på 52 % af hårtab i forhold til den første dag af undersøgelsen.

 

Billede 1.Hovedet af frivillig 3 på dag 0 vs. dag 150 af undersøgelsen

 

2. Virkningen af Bio-Pilixin® Serum på genvækst af nye hår  

Som nævnt er den anagene fase af hårvækstcyklussen normalt ret lang, og hår kan forblive i denne vækstfase i alt mellem 2-8 år. Derfor kan det forventes, at der kan gå nogle måneder, før individer kan se store ændringer i deres hårtæthed eller genvækst.

I det kliniske studie af Bio-Pilixin® Serum blev hårtætheden (antal hår pr. cm2) vurderet gennem hele studiet ved hjælp af en TrichoScan®, eller blot en softwarebaseret metode, der bruges til at bestemme hårtætheden, samt hårrøddernes status.

Resultaterne viste, at mere end 70 % af individerne i undersøgelsen oplevede en stigning i hårtæthed. Den gennemsnitlig stigning af antal hår lå på lidt over 8 %. Det almene menneskes hoved har omkring 100.000 hår i gennemsnit, af disse er 8% svarende til 8.000 nye hårstrå, der kan forventes at dukke op i løbet af 150 dage. Selvom hårene næsten ikke er synlige, er de en fase hvor de lige er begyndt at vokse og bør derfor gives tid til at udvikle sig.

 

Billede 2. Hårdensitet af frivillig 17 på dag 0 vs. dag 150 af undersøgelsen

 

3. Antal hår i den anagene og telogene fase 

Et af de mest værdifulde aspekter at overveje, når man skal vurdere hårvækstprodukter, er produktets evne til at påvirke den anagene og telogene fase. Selvom det ikke altid er ligetil at undersøge dette, hjælper det virkelig med at afsløre potentialet produktet.

Alle hårtabfremkaldende faktorer påvirker den sarte hårvækstcyklus, så giver det mening at vurdere, hvordan produkterne ændrer dem, uanset om det er genetisk eller livsstilsinduceret.

I det kliniske studie af Bio-Pilixin® Serum blev et trikogram brugt til at hjælpe med at bestemme antallet af hår i de anagene og telogene faser hos alle deltagere. I modsætning til en TrichoScan® er et trichogram en semi-invasiv metode, der kræver, at hår ekstraheres med rødderne, så forskerne kan vurdere hårløgene i et mikroskop.

 

Billede 3. Hårløg af frivillig 27 på dag 0 vs. dag 150 af undersøgelsen

 

Denne proces gør det muligt for videnskabsfolk at undersøge hårløget nøje og bestemme, hvilket stadiet af hårvækstcyklussen løget tilhører.

Trichogram-fundene viste, at 90% af kohorten havde et gennemsnit på 20% flere hår i den anagene fase efter 150 dage. Derudover viste ca. 86% af kohorten et gennemsnitligt fald på 40% i den telogene fase ved afslutningen af undersøgelsen. 

Disse tal insinuerer, at Bio-Pilixin® Serum faktisk er i stand til at understøtte normaliseringen af hårvækstcyklussen. Desuden sker det naturligt ved at reducere antallet af hår i telogenfasen og øge hårene i den aktive vækstfase (anagenfasen).

 

Ønsker Du At Vide Mere?

Selvom ovenstående kun er et øjebliksbillede af hele det kliniske studie, er det tydeligt, at Bio-Pilixin® Serum kan levere håndgribelige resultater for dem, der ønsker at reducere yderligere udtynding eller tab af hår.

Du kan downloade hele Bio-Pilixin® Clinical Study her for yderligere information, inklusivt al understøttende data. Vi håber, du vil få en bedre forståelse af vores Bio-Pilixin® Serum-formel og så du kan træffe det rigtige valg til din hårpleje.

 

References

1. Burg, D., Yamamoto, M., Namekata, M., Haklani, J., Koike, K., & Halasz, M. (2017). Promotion of anagen, increased hair density and reduction of hair fall in a clinical setting following identification of FGF5-inhibiting compounds via a novel 2-stage process. Clinical, cosmetic and investigational dermatology10, 71.

2. Houschyar, K. S., Borrelli, M. R., Tapking, C., Popp, D., Puladi, B., Ooms, M., ... & Duscher, D. (2020). Molecular mechanisms of hair growth and regeneration: current understanding and novel paradigms. Dermatology236(4), 271-280.

3. França, K., Rodrigues, T. S., Ledon, J., Savas, J., & Chacon, A. (2013). Comprehensive overview and treatment update on hair loss.

4. Geyfman, M., Plikus, M. V., Treffeisen, E., Andersen, B., & Paus, R. (2015). Resting no more: re-defining telogen, the maintenance stage of the hair growth cycle. Biological Reviews90(4), 1179-1196.

5. Higgins, C. A., Westgate, G. E., & Jahoda, C. A. (2009). From telogen to exogen: mechanisms underlying formation and subsequent loss of the hair club fiber. Journal of Investigative Dermatology129(9), 2100-2108.

6. Alonso, L., & Fuchs, E. (2006). The hair cycle. Journal of cell science119(3), 391-393.


7 Scandinavian Biolabs. (2022). A Clinical Efficacy Study of the BIO-PILIXIN® Formula Used in a Hair Serum.