Vores Anmeldelser

Før & Efter

Gode ting kommer til den, der venter

Kliniske undersøgelser viser, at det tager mindst 45 dage at se en reduktion i hårtab og 150 dage at se ny hårvækst. Her er vækstforløbet fra nogle af vores loyale abonnenter, der har brugt vores hårvækst rutine i 150 dage.
Uddrag fra bedømmelserne

Sandheden direkte fra kilden. Hør det fra vores kunder.

 • Paul Avatar
  Paul
  Kunde
 • Martin Avatar
  Martin
  Kunde
 • Niels Avatar
  Niels
  Kunde
Jeg er blevet virkelig imponeret over resultaterne!
20/02/2023
Jeg har brugt Scandinavian Biolabs' produkter i over et år nu. Jeg bemærkede, at jeg var begyndt at få høje tindinger, så jeg trævlede internettet igennem for at få hjælp. De fleste af de tilgængelige produkter indeholdte kemikalier, så da jeg stødte på Scandinavian Biolabs' hjemmeside og bemærkede, at alle deres komponenter var naturlige, besluttede jeg at give dem en chance. Jeg har været virkelig imponeret over resultaterne, mit hår føles meget fyldigere og stærkere. Shampooen får mit hår til at føles super rent, og balsammen tilføjer blødhed. Mens serummet udløser en varm prikken på min hovedbund og hjælper hårvækstprocessen. Alt i alt kan jeg kun sige, at jeg er en glad kunde. Scandinavian Biolabs er ingen vidunderkur, men hvis det bruges korrekt og konsekvent over en tidsperiode, er jeg overbevist om, at det vil hjælpe med din rejse mod en bedre hårvækst.
Mit hårtab er sat på pause
07/03/2022
Jeg har brugt rutinen i cirka 7 måneder. Det er en fantastisk følelse, som om mit hårtab er blevet sat på pause. Jeg har ikke set noget hårtab i syv måneder. Jeg er ret nervøs over mit hår, og jeg rører ved og mærker på det ret mange gange i løbet af dagen. Og jeg må sige, at det føles tykkere og sundere end før hårrutinen. Og det er også noget, min frisør bemærkede. Selv noget nyt hår er begyndt at vokse, eller skulle jeg sige gammelt hår.
Mange mennesker derude er lige så skeptiske som jeg var, før jeg prøvede det
20/01/2022
Efter jeg startede med at bruge produkterne, tog jeg billeder af mine resultater, sådan som I foreslår på hjemmesiden, og faktisk kunne jeg allerede efter 3 måneder se en enorm forskel. Da jeg så forskellen, følte jeg, at jeg virkelig blomstrede. Det var virkelig rart, at jeg også kunne mærke det, da jeg bevægede min hånd gennem mit hår, det var så rart! Min frisør endte faktisk med at købe jeres produkter til sin mand, fordi hun kunne se forskellen, som produkterne havde gjort for mig, og hun ønsker at gøre det bedste, hun kan, for sin mand.

Resultater fortalt af vores kunder

Vi vil gerne høre, hvad vores fællesskab mener om vores produkter. Denne feedback hjælper os med at forbedre vores nuværende sortiment og skabe nye produkter. Her er nogle af vores glade brugere, der har delt deres historie.

Mest populære produkter