Find Effektive Resultater

At finde effektiv, naturlig vækstspecifik kosmetik kan være en udfordrende og kedelig opgave. En opgave, som Scandinavian Biolabs har fuld tillid til, ender med introduktionen af ​​Bio-Pilixin® Hair Growth Routine og Eyelash Growth Serum.

 

Dokumenter forløbet

Bemærk, at vores produkter ikke er rettet mod dem, der oplever hårtab i sene stadier, ardannende alopeci eller akut autoimmun sygdom. Derfor dækker vores garanti ikke nogen af ​​disse former for hårtab. Hvis du oplever nogen af ​​disse problemer eller er i tvivl om, hvorvidt vores produkter er noget for dig, bedes du kontakte vores kundeserviceteam.

For at være berettiget til garantien, skal du opfylde følgende krav:

1) Tag et foto før behandlingen af området for at se "før"-brug.

2) Brug Hair Growth Routine eller Eyelash Growth Serum i hver dag i 5 måneder i træk; hver rutine giver cirka 1 måneds forsyning; Alle andre produkter er ikke berettiget.

3) Brug Hair Growth Routine eller Eyelash Growth Serum som foreskrevet. Instruktionerne er angivet på etiketterne og produktsiderne på det officielle Scandinavian Biolabs website.

4) Tag et foto hver måned af det behandlede område med den samme kameravinkel og hårstil for at dokumentere og visualisere fremskridtet.

5) Send alle dokumenterede fotos efter 150-dagesperioden med datostempler i kronologisk rækkefølge for at identificere den månedlige fremgang.

6) Angiv en kort beskrivelse af personlig brug for at afklare produktanvendelse, hvis nogen dage blev sprunget over, og/eller hvis andre kosmetiske produkter blev brugt samtidigt, f.eks. anden form for hårvækstserum eller makeup. Disse oplysninger  vil hjælpe Scandinavian Biolabs med at forbedre produktudvikling og kundeservice.

Bemærk: Krav, der er fremsat før 150 dage, er ikke berettigede. Se venligst vores handelsbetingelser og leverings- og returpolitik for yderligere svar om andre former for refusion.

Garantien tilbydes kun til brugere, der køber direkte fra Scandinavian Biolabs egne domæner.

Fuld Garanti

Lav Risiko | Høj Gevinst | Effektivt

Scandinavian Biolabs-brugere kan opleve ny hårvækst sammen med stærkere og sundere hår i løbet af en 150-dages behandlingsperiode. Vi erkender imidlertid også, at nogle brugere vil have begrænset kompatibilitet med produktet.

Derfor sikrer Scandinavian Biolabs, at enhver, der dokumenterer at ingen resultater er opnået efter 150 dages brug af Bio-Pilixin® Hair Growth Routine eller Eyelash Growth Serum som foreskrevet, er berettiget til fuld refusion af deres investering.