150 Dages Fuld Penge Tilbage Garanti

Find Effektive Resultater

At finde effektiv, naturlig vækstspecifik kosmetik kan være en udfordrende og trættende opgave. En opgave, som Scandinavian Biolabs er helt overbevist om kan afsluttes med introduktionen af en af vores Bio-Pilixin® hårvækstsæt eller rutiner, der indeholder Bio-Pilixin® Serum eller Eyelash Growth Serum.

Hvordan fungerer garantien?

For at være fuldt ud berettiget til et krav om tilbagebetaling, skal du opfylde følgende krav:

Hvordan skal man tage billederne?

1.
Tag et "før brug" billede af det område hvor behandlingen ønskes.
2.
Brug 5 x Hair Growth Sæt, eller Eyelash Growth Serum, i 5 måneder i træk; Hver rutine svarer cirka til én måneds forsyninger.
3.
Brug Hair Growth Sæt eller Eyelash Growth Serum som foreskrevet. Instruktionerne er angivet på flasketiketterne og produktsiderne her på den officielle hjemmeside.
4.
Tag et foto hver måned af det behandlede område med lignende kameravinkler og hårstil for at dokumentere fremskridtet; vær sikker på, at håret er tørt og at billederne er klare og ikke er tilslørede.
5.
Send alle dokumenterede fotos efter 150-dagesperioden i kronologisk rækkefølge og med datostempler for at bekræfte den månedlige fremgang.
6.
Giv en kort beskrivelse af forløbet for at afklare den personlige anvendelse af produktet; Hvis nogle dage blev sprunget over, eller hvis andre kosmetiske produkter blev brugt samtidigt, f.eks. andre hårvækstsprodukter eller makeup. Disse oplysninger vil kunne hjælpe Scandinavian Biolabs med at yderligere forbedre vores produktudvikling og kundeservice.

Fuld tilbagebetalingsgaranti

Lav Risiko | Høj Belønning | Effektiv
Scandinavian Biolabs' kunder kan opleve ny hårvækst samt stærkere og sundere hår i den 150-dages lange behandlingsperiode. Vi erkender imidlertid også, at nogle brugere vil have begrænset kompatibilitet med produktet. Derfor vil Scandinavian Biolabs sikre, at enhver, der ikke oplever resultater efter 150 dages grundig brug af vores Bio-Pilixin® hårvækstsæt eller rutiner, der indeholder Bio-Pilixin® Serum eller Eyelash Growth Serum, er kvalificeret til en fuldstændig tilbagebetaling af investeringen. Bemærk, at vores produkter ikke er rettet mod dem, der oplever hårtab i sene stadier, ardannende alopeci eller akut autoimmun sygdom. Derfor dækker vores garanti ikke nogen af disse former for hårtab. Hvis du oplever nogen af disse problemer eller er i tvivl om, hvorvidt vores produkter er noget for dig, bedes du kontakte vores kundeservice.
Bemærk:  Garantien udstedes kun efter 150-dages brug og gælder kun for hårvækstsæt eller rutiner, der indeholder Bio-Pilixin® Serum eller Eyelash Growth Serum, der er købt i den angivne tidsramme. Eventuelle krav, der er fremsat før 150 dage, er ikke berettigede. Se venligst vilkårene for levering & returnering eller handelsbetingelser i tilfælde af yderligere spørgsmål om andre former for tilbagebetaling.