150 Dages Tilbagebetalings Garanti

Find Effektive Resultater

At finde effektive muligheder til hårvækst som samtidigt er naturlige kan være en udfordrende og trættende opgave. Kunder hos Scandinavian Biolabs kan opleve ny hårvækst samt stærkere og sundere hår i løbet af de første 150 dage i behandlingsperioden. Vi anerkender dog, at nogle brugeres modtagelighed for produkterne kan variere på grund af forskellige individuelle faktorer. Derfor sikrer Scandinavian Biolabs, at enhver, der ikke oplever resultater efter 150 dages brug af enten Bio-Pilixin® Activation Serum, Eyelash Growth Serum eller et bundt, der indeholder en af de to, er kvalificeret til at få refunderet deres investering.

Hvordan fungerer 150 Dages Tilbagebetalingsgaranti?

For at være fuldt ud berettiget til kravet om 150 Dages Tilbagebetalingsgaranti skal du opretholde de følgende krav:

Hvordan skal billederne tages?

1.
Tag et "før brug" billede af det område hvor behandlingen ønskes.
2.
Brug mindst 5 x Bio-Pilixin® Activation Serum, 5 x Eyelash Growth Serum eller 5 x sæt, der bundles med en af de to produkter.
3.
Brug produkterne dagligt og som foreskrevet i mindst 150 dage. Instruktionerne er angivet på flaskeetiketterne og produktsiderne på den officielle Scandinavian Biolabs hjemmeside.
4.
Tag et billede hver måned af det behandlede område med lignende vinkler og hårstil for at dokumentere og visualisere fremskridt; sørg for, at billederne er klare og ikke slørede.
5.
Send alle billeder ind efter 150-dagesperioden i kronologisk rækkefølge og med datostempler for at bekræfte den månedlige fremgang.
6.
Giv en kort beskrivelse af personlig brug osv. ved produktanvendelse, og om nogle dage blev sprunget over eller overset, ect. Hvis andre kosmetiske produkter blev brugt sammen med Scandinavian Biolabs produkterne, bør dette også nævnes. Disse oplysninger vil også kunne fungere som et bidrag til at forbedre Scandinavian Biolabs’ produktudvikling og kundeservice.

150 Dages Tilbagebetalingsgaranti

Lav Risiko | Høj Belønning | Effektiv
Bemærk: 150 Dages Tilbetalingsgaranti udstedes kun efter 150-dages brugsmærket og dækker kun fem pakker af de givne produkter, der anvendes (Bio-Pilixin® Activation Serum, Eyelash Growth Serum eller enhver form for sæt, der indeholder en af disse to produkter). Eventuelle krav fremsat før 150 dage vil ikke være berettigede. Derudover skal det nævnes at vores produkter ikke rettet mod dem, der oplever sent hårtab, ardannelse ved alopeci eller skaldethed grundet akut autoimmun sygdom. Derfor dækker vores garanti ikke nogen af disse former for hårtab. Hvis du oplever nogen af disse problemer, eller er du i tvivl om vores produkter er noget for dig, bedes du i stedet kontakte vores kundesupportteam. Se venligst leverings- og returpolitikken eller vilkår og betingelser for yderligere spørgsmål om andre former for godtgørelse.