Hvad er Capilia Longa og hvorfor bør du bruge det?

Medicinsk gennemgåetaf Scandinavian Biolabs medicinske bestyrelse
SkrevetafLuat Duong
Senest opdateret

Du har måske hørt om Capilia Longa og dens egenskaber. Denne nye opdagelse stammer fra en gammel plante og er den sande synergi mellem fortid og fremtid.

Hvad er Capilia Longa?

Capilia Longa er en helt naturlig og plantebaseret formel til hårvækst, lavet helt af planten Curcuma Longa. Curcuma longa, eller bedre og mere almindeligt kendt som gurkemeje, er en flerårig plante, der er medlem af Zingiberaceae-familien.

Dit hår kan have stor gavn af brugen af gurkemeje. Det arbejder på at fugte håret samt fremme ny hårvækst. Gurkemeje behandler også skæl, øger cirkulationen i hovedbunden og hjælper med at forhindre hårtab. Det fungerer også til at behandle eventuelle hovedbundsproblemer som kløe, skæl, betændelse og endda alopeci.

Gurkemeje
Hvorfor kan du stole på Scandinavian Biolabs?
TrichoAI Hårtab-analyse
Vores gratis, anonyme og dermatologisk udviklede AI analyserer dit hårtab på 30 sekunder og foreslår personlige løsninger til at bekæmpe udtynding. Det har aldrig været nemmere at forstå dit hårs tilstand.
Ja, jeg vil afhjælpe hårtab

Gurkemejes historie

Gurkemeje har forskellige navne, herunder Gauri, indisk safran, Haldi, Curcuma og You Jin. Ordet gurkemeje stammer fra mellemengelsk "tarmaret" eller "turmeryte".

Gurkemeje er hjemmehørende i det sydøstlige Indien, men det dyrkes også i mange tropiske områder i verden. Denne urt er bedst kendt for sine kulinariske og medicinske formål og har været brugt i Asien til medicin siden mindst 1900 f.Kr.

Gurkemeje kan bruges til mange forskellige typer produkter. Mens det mest kendes for sine kulinariske formål, kan det også bruges til medicinske formål, sæbeproduktion, hudpleje og hårpleje.

Hvad forårsager hårtab?

Hårtab er et problem, der påvirker både mænd og kvinder. Mønstret hårtab er en progressiv hårtab, der opstår i et specifikt mønster. Mønsteret hos mænd er anderledes end hos kvinder. Mænd udvikler tilbagetrækning ved tindingerne, udtynding og til sidst en skaldet plet på toppen af hovedet (vertex skalp), derefter til sidst total skaldethed over hele kroneområdet. Håret over ørerne og bag på hovedet er relativt forskåret.

I modsætning hertil udvikler kvinder diffus udtynding over hele hovedbunden, som er mest udtalt over kronen. Skaldethed ses kun hos et mindretal af kvinder (mindre end fem procent).

Mønstret skaldethed er den mest almindelige årsag til hårtab hos både mænd og kvinder og skyldes genetiske og hormonelle faktorer. Arvelig skaldethed er så almindelig, at det betragtes som en normal del af aldringsprocessen.

Hele kroppen er dækket med hårfollikler, undtagen på håndfladerne, fodsålerne og læberne. De fleste follikler er små, og mange af de hår, de producerer, vokser ikke langt nok til at trænge ud af porene.

Hår er lavet af et protein kaldet keratin. Den eneste levende del af håret er roden (nogle gange kendt som pæren), som er fastgjort til bunden af folliklen. Folliklen leverer ilt og næringsstoffer til roden og smører hårskaftet med en olieagtig substans kaldet talg.

Effekterne af Capilia Longa

Gurkemejeplanten og kemisk forbindelse curcuminoid har over 400 prækliniske forsøg og mere end 1000 publikationer i biomedicinsk litteratur og er dermed den mest grundigt undersøgte formulering inden for biomedicin.

Capilia Longa, som er den vigtigste ingrediens i Bio-Pilixin, opnår genaktivering af hårvækst gennem en biologisk tilgang. Den producerer en epigenetisk nulstilling af hårfolliklen og genstarter aktiviteten af dermale papillaceller.

Desuden øger Capilia Longa blodcirkulationen i hovedbunden og forhindrer dermed hårtab. Den avancerede Capilia Longa-formel hjælper med at styrke hårfolliklerne, stimulere sundere og stærkere hårvækst og forlænge levetiden af hårfibrene.

Hair Growth Routine | Mænd
Hair Growth Routine | Mænd
Udviklet til at bekæmpe fældning og begyndende hårtab

Relevante læsninger: