Bivirkninger af DHT Blokerende Shampoo: Få at vide om mulige bivirkninger

Skrevet af Redaktionen
Senest opdateret

Dihydrotestosteron (DHT) er et hormonelt enzym, der blokerer for næring til at nå hårfolliklerne. DHT får hår til at blive svage og tynde og fører til hårtab. Som navnet antyder, blokerer DHT-shampooer for hormonet fra at komme ind i din hovedbund.

Studier har fundet, at DHT Blocker shampooer har haft succes med at behandle hårtab, især hvis andre medicin tages sammen med det.

Imidlertid har DHT-shampooer bivirkninger, der kan være afgørende. Hvorfor vælge dem, når der er et alternativ, der både er effektivt og sikkert?

Der er meget begrænset forskning om DHT-blocker-shampooer og om de forårsager bivirkninger.

I denne artikel vil vi dække DHT Blocker Shampoo bivirkninger.

Resumé:

 1. Hvad er DHT-blocker-shampoo bivirkninger?
 2. Er der et sikrere alternativ?
 3. Er DHT-blocker-shampooer effektive til at forhindre hårtab?
 4. Hvad skal du gøre, hvis du oplever bivirkninger?

Hvad er DHT-blocker-shampoo bivirkninger?

De vigtigste bivirkninger af DHT-blocker-shampooer er:

 • Hovedbundsudslæt, blister og forbrænding
 • Ændring af hårets struktur
 • Ømhed, tørhed i hovedbunden
 • Allergiske reaktioner som hvæsen, vejrtrækningsbesvær, nældefeber, udslæt, hjertebanken, frygt, angst og hævelse.
 • Nogle ingredienser fremskynder hårtab
 • Farvning af hårfarve
 • For tidlig aldring af hovedbunden
 • Inflammation og blokering af blodcirkulationen til hårfollikler.
 • Fremme produktionen af svage og tynde hår.

Ketoconazol bivirkninger

DHT blocker Shampoo, der har ketoconazol som ingrediens, kan forårsage udslæt og blister på hovedbunden. Nogle gange er hovedbundens hud så følsom, at DHT-blocker-shampoo kan forårsage en reaktion. Dette kan forårsage forbrænding af din hovedbund i mere alvorlige tilfælde.

Tørhed og irritation

  DHT-blocker-shampoo kan også ændre teksturen af dit hår. Kemikalierne i shampooen passer ikke til dit hår og kan få det til at blive tørt.

   Andre symptomer på DHT-blocker-shampoo kan være irritation og tørhed på hovedbundens hud. Det kan også sprede sig til dit ansigt. Dette kan ske på grund af følsom hud over for fremmede stoffer.

   Allergiske reaktioner

    En anden bivirkning, du kan opleve fra DHT-blocker-shampooer, er en allergisk reaktion. Nogle allergiske reaktioner kan være milde til alvorlige. Det giver dig mest nældefeber, gør det svært at trække vejret og forårsager udslæt.

    Du kan også få allergisk rhinitis, der kan føre til næsestop eller nyser. Alvorlige reaktioner kan være hvæsen, hjertebanken, frygt og angst, hævelse af ansigt og øjne.

    Paraben bivirkninger

     DHT-blocker-shampooer kan indeholde parabener som ingrediens. De indeholder syntetiske østrogener og kan fremskynde det hårtab, du forsøger at undgå i første omgang. De kan blege farven på dit hår og aktivere for tidlig aldring af hovedbunden.

     Sulfat bivirkninger

      DHT-blocker-shampooer med sulfater kan dehydrere din hovedbund. Det kan fjerne den naturlige olie fra din hovedbund, som hjælper med at holde dit hår sundt. De er også kendt for at irritere huden. De kan forårsage udtynding af håret og kan muligvis udløse mere hårtab.

      Andre kemikalier kan også være skadelige

       Selvom ikke alle kemikalier kan skade dig, kan nogle syntetiske kemikalier gøre dit hårtab meget værre. Det kan forårsage inflammation og muligvis blokere cirkulationen til hårfolliklerne. Det kan gøre hårtabet værre, end det allerede er.

       Hvis din hovedbund er følsom, kan kemikalierne i shampooen få dit hår til at bryde ud og producere svagt og tyndt hår i stedet for at reparere det.

       Er der en sikrere alternativ til DHT-blocker-shampoo?

       De fleste af tiden giver naturen os sikre, effektive og overkommelige løsninger.

       Med den tanke i tankerne, vi hos Scandinavian Biolabs, sammen med videnskabsfolk i hele Europa, udviklet en naturlig løsning til hårvækst.

       Derudover har vi tilføjet flere grunde til, at vi skal være på din shortliste:

       1. Vores kliniske forsøg har vist imponerende resultater, herunder en 93% reduktion i hårtab hos deltagerne.
       2. Vi er elsket og betroet af tusinder, med succeshistorier, der er sendt frivilligt af vores kunder, der er ekstremt tilfredse.
       3. Du får en brancheførende pengene-tilbage-garanti på 150 dage - du får hver eneste krone, du har betalt, hvis vores produkter er ineffektive.

       Men tro ikke kun på os, Gary (en af vores succeshistorier) sagde dette:

       "Jeg har hidtil brugt jeres produkter siden starten af juli, og jeg har vedhæftet billeder af mit hår taget i april 2020 (de første tre billeder nedenfor), da jeg sendte billeder til en hårtransplantationsklinik med henblik på, at de skulle udføre en hårtransplantationsprocedure...

       Derefter kom jeg på tværs af dit produkt og har brugt det dagligt siden juli...

       ...Jeg tænkte bare, at resultaterne kunne interessere dig. Jeg har for øjeblikket aflyst alle planer om at få foretaget en hårtransplantation."

       Hair Growth Routine | Mænd
       Hair Growth Routine | Mænd
       Udviklet til at bekæmpe fældning og begyndende hårtab
       Hair Growth Routine | Kvinder
       Hair Growth Routine | Kvinder
       Formuleret til at bekæmpe tyndt hår og synlig hovedbund

        Er DHT-blocker-shampooer effektive til at forhindre hårtab?

        DHT-shampooer er gode til at forebygge hårtab i de tidlige stadier, men de kan ikke vende hårtab. Disse shampooer tages normalt sammen med andre medicin; derfor er de ikke så effektive alene.

        Vores Scandinavian Biolabs shampoo er også effektiv til at hjælpe med at forebygge hårtab og hårtab. Faktisk er vi så sikre på det, at vi har en pengene-tilbage-garanti, hvis du ikke ser resultater.


        Men når folliklerne er døde, er det ikke reversibelt med shampoo alene. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt shampooer faktisk kan hjælpe dig med at genopbygge hår, kan du tage vores quiz!

        Hvad skal du gøre, hvis du oplever bivirkninger?

        I tilfælde af alvorlige bivirkninger af DHT-blocker-shampoo, skal du konsultere en læge så hurtigt som muligt. Påfør ikke shampooen igen og vent på lægens anvisninger om yderligere medicin mod hårtab.

        Læs mere:

        Referencer

        1. Dihydrotestosterone [Internet]. [cited 2021 Sep 19]. Available from: https://www.yourhormones.info/hormones/dihydrotestosterone/
        2. Burke D. Allergic Reaction: Symptoms, Treatment, Prevention & More [Internet]. 2021 [cited 2021 Sep 19]. Available from: https://www.healthline.com/health/allergies/allergic-reaction
        3. Green B. How Bad are Parabens for Your Hair? [Internet]. 2018 [cited 2021 Sep 19]. Available from: https://voiceofhair.com/how-bad-are-parabens-for-your-hair/