Hvad tilbyder Capilia Longa™ for bedre hårsundhed?

Medicinsk gennemgåetaf Scandinavian Biolabs medicinske bestyrelse
SkrevetafLuat Duong
Senest opdateret

Der er en stigende tendens til at inkludere naturlige kilder i hårplejeprodukter, og der er flere grunde til sådanne valg.

Udover bidraget til bæredygtige udviklingsmål er en anden fordel ved at skifte til naturbaserede produkter, at de ofte tilbyder flere fordele for hele kroppen. Fordi naturlige ingredienser er meget mere komplekse i struktur end syntetisk producerede forbindelser, kan en enkelt ingrediens have forskellige karakteristika og levere forskellige fordele. Hvis du tilfældigvis har en allergi eller uventet reaktion på et naturligt produkt, gør en mere simpel ingrediensliste det lettere at identificere, forstå og arbejde med problemet.

Denne blog vil give dig yderligere information om Curcuma longa og ingrediensen Capilia Longa™ i vores naturbaserede formel for at afsløre, hvordan vores hårplejeprodukter kan arbejde mod at løse dine hårproblemer.

Resumé

Curcuma longa har en rig historie med kulinarisk og medicinsk brug, herunder dens anvendelser inden for hårpleje. Den er kendt for at fugtgive håret, stimulere hårvækst og behandle forskellige hovedbundsproblemer som skæl, inflammation og hårtab.

Capilia Longa™, en derivat fra Curcuma Longa, repræsenterer en ny tilgang til hårpleje. Den er rig på signalpeptider, der skaber et optimalt miljø for hårvækst og hjælper med at nulstille hårbirken og hårsækken, hvilket fremmer hårgenerering.

Capilia Longa™ øger også blodcirkulationen i hovedbunden, hvilket forhindrer hårtab ved at forbedre næringsstoflevering til hårceller og styrke hårsække. Ved at stimulere produktionen og proliferationen af dermale papillaceller bidrager Capilia Longa™ til en sundere hovedbund og hår, og løser problemer som hårtab og skæl.

 

Hvorfor kan du stole på Scandinavian Biolabs?
TrichoAI Hårtab-analyse
Vores gratis, anonyme og dermatologisk udviklede AI analyserer dit hårtab på 30 sekunder og foreslår personlige løsninger til at bekæmpe udtynding. Det har aldrig været nemmere at forstå dit hårs tilstand.
Ja, jeg vil afhjælpe hårtab

Hvad er Curcuma longa?

Curcuma longa, bedre kendt som gurkemeje, tilhører ingefærfamilien Zingiberaceae. Denne plante dyrkes bredt i regionerne i det sydlige og sydvestlige tropiske Asien. Ordet "gurkemeje" stammer fra middelengelsk "tarmaret" eller "turmeryte", hvilket betyder "fortjener jord".

Curcuma longa er karakteriseret ved eksistensen af meget forgrenede, cylindriske og orange jordstængler. Disse jordstængler er modificerede rødder, der fungerer som opbevarings- og modstandsorganer. De vokser uendeligt og har fremragende regenerative egenskaber.

Den har en vital rolle i køkkenerne i Iran, Malesia, Indien, Kina, Polynesien og Thailand som et krydderi. Virkningerne af gurkemeje på sundheden stammer generelt fra en orange-gul farvet, lipofil polyfenol substans kaldet curcumin, der er erhvervet fra plantens jordstængler. Curcumin er et naturligt produkt med en polyfenolisk struktur (flere organiske ringsystemer), som kan anvendes i terapeutiske midler alene eller kombineret med andre naturlige stoffer.


Gavnene ved Curcuma longa

Curcuma longa er bedst kendt for sine kulinariske og medicinske formål og har været brugt i Asien til medicinske formål siden mindst 1900 f.Kr. Derudover kan denne plante bruges i sæber, hudpleje og hårpleje. Faktisk kan dit hår betydeligt drage fordel af denne plante, da den bekvemt kan fugte håret og samtidig fremme ny hårvækst.

Curcuma longa er blevet rapporteret at hjælpe med at behandle skæl, øge cirkulationen i hovedbunden og bidrage til at forhindre hårtab. Den kan arbejde med at behandle mange hovedbundsforhold som kløe, afskalning, inflammation og endda alopecia.

Som en af de mest aktive bestanddele af gurkemeje har curcumin en bred vifte af farmakologisk støtte til hårvækst. Curcumin kan påvirke molekylære mål for at forbedre sundhed gennem en bred vifte af mekanismer. Den påvirker udtrykket og aktiviteten af mange enzymer, såsom cyclooxygenase og lipoxygenase. Derudover kan denne naturlige forbindelse modulere transskriptionsfaktorer, vækstfaktorer, vækstfaktorreceptorer og deres tilknyttede signaleringsveje, for eksempel epidermal vækstfaktorreceptor og fibroblastvækstfaktor.

En anden måde, hvorpå curcumin kan styrke dit hårs sundhed, er ved at påvirke udtryk og aktivitet af cytokiner og til en vis grad ændre celleproliferation ved at regulere cyclinproteiners handlinger. Desuden har det antioxidantegenskaber, der hjælper med at forhindre eller bremse skader på celler forårsaget af frie radikaler.

Curcuma longa og Capilia Longa™

Capilia Longa™ repræsenterer en ny aktivitetsprofil for Curcuma longa og hævder Phyto(peptid)-fraktioner som en ny række bioaktive arter (Curcumin udgør kun 2-5% af gurkemejepulveret). Ingrediensen er et koncentrat af celler fra gurkemejerhizomet (rod). Dette koncentrat er rigt på signalpeptider, der skaber det optimale mikromiljø for at genaktivere hårvækst, opnå en epigenetisk nulstilling af hårbirken og hårsækkenes regenerering. Desuden øger Capilia Longa blodcirkulationen i hovedbunden og forhindrer dermed hårtab ved at forbedre ernæringen af hårceller. Den avancerede Capilia Longa-formel hjælper med at styrke hårsække, stimulere sundere og stærkere hårvækst og forlænge levetiden af ​​hårstråene.

Capilia Longa™ fungerer også som en Hair 3D Bio-Printer, der nulstiller og guider hårsækkevækst med bio-software, Phyto-Peptidic Fraktioner og nærende hårsækken med en innovativ nærende Bio-Ink.

Ud over disse fordele inkluderer vi Capilia Longa™ som en af ​​de vigtigste ingredienser i vores hårplejeprodukter som en effektiv måde at stimulere produktion og proliferation (udvikling) af dermale papillaceller ved hjælp af IGF-1 (en vækstfaktor). Dermal papilla-celler er nødvendige for en sund hovedbund og hår, og deres skade er ofte relateret til hårtab og skæl.

 


Curcuma longa er et andet navn for gurkemeje, en plante der dyrkes bredt i regionerne i det sydlige og sydvestlige tropiske Asien. En af dens mest aktive bestanddele er curcumin, en orange-gul farvet, lipofil polyfenolisk substans. Curcuma longas mest populære anvendelse er til kulinariske og medicinske formål. Desuden viser nye forskningsindsigter bevis for dens fordele for hårets sundhed.

Curcuma longa understøtter fugtgivning og vækst af håret. Det kan være en kraftfuld løsning på mange hovedbundsproblemer såsom kløe, afskalning, inflammation og endda alopecia. Sundhedseffekterne af Curcuma longa stammer fra dens indvirkning på udtryk og aktivitet af forskellige enzymer og cytokiner, modulation af vækstfaktorer samt dens antioxidantegenskaber.

Capilia Longa™ er et koncentrat af Curcuma longas rodceller. Denne ingrediens fungerer som en støtte til din hovedbund og hårsække for at styrke dit hår, stimulere hårvækst, forlænge levetiden af ​​hårstråene og støtte behandlingen af ​​hårtab.

Disclaimer:

De oplysninger, vi giver, er ikke beregnet til at mildne, forebygge, behandle, helbrede eller diagnosticere nogen sygdom eller tilstand. Hvis du har bekymringer om din sundhed, bedes du konsultere din læge.

 

References

Kocaadam B, Şanlier N. Curcumin, an active component of turmeric (Curcuma longa), and its effects on health. Crit Rev Food Sci Nutr. 2017 Sep 2;57(13):2889-2895. DOI: 10.1080/10408398.2015.1077195. PMID: 26528921.

Duda, M., Cygan, K. & Wisniewska-Becker, A. Effects of Curcumin on Lipid Membranes: an EPR Spin-label Study. Cell Biochem Biophys 78, 139–147 (2020). https://doi.org/10.1007/s12013-020-00906-5

Salehi B, Stojanović-Radić Z, Matejić J, Sharifi-Rad M, Anil Kumar NV, Martins N, Sharifi-Rad J. The therapeutic potential of curcumin: A review of clinical trials. Eur J Med Chem. 2019 Feb 1;163:527-545. doi: 10.1016/j.ejmech.2018.12.016. Epub 2018 Dec 7. PMID: 30553144.