Hvordan hjælper HotFlux® med hårvækst?

Medicinsk gennemgåetaf Scandinavian Biolabs medicinske bestyrelse
SkrevetafLuat Duong
Senest opdateret

Hvad er HotFlux®?

HotFlux®, også kendt som Vanillyl Butyl Ether, er en farveløs til let gul væske. På molekylært niveau er det et molekyle afledt af capsaicin - en aktiv komponent i chilipeber. Navnet stammer fra det indeholdende Vanillyl-gruppe forbundet med butan (en 4-kulstofmolekyle) ved ilt.

Sammenlignet med andre opvarmningsmidler blev det konstateret, at HotFlux® er sikrere og mere effektivt. Det producerer en opvarmningsfornemmelse, der prikker meget længere end andre stoffer, såsom capsaicin selv ville gøre. Desuden vil en sådan mild varme tilbyde en lavere risiko for irritation.

Hvorfor kan du stole på Scandinavian Biolabs?
TrichoAI Hårtab-analyse
Vores gratis, anonyme og dermatologisk udviklede AI analyserer dit hårtab på 30 sekunder og foreslår personlige løsninger til at bekæmpe udtynding. Det har aldrig været nemmere at forstå dit hårs tilstand.
Ja, jeg vil afhjælpe hårtab

Sammendrag

HotFlux®, der er afledt af capsaicin, tilbyder adskillige fordele for hårvækst og generel trivsel. Den forbedrer mikrocirkulationen i hovedbunden, hvilket fører til sundere hår i løbet af vækstcyklussen.

Bemærkelsesværdige effekter inkluderer forbedret levering af næringsstoffer til hårfollikler, reducerede hæmmere af hårvækst og antiinflammatoriske egenskaber. HotFlux® binder sig til transient receptor potential vanilloid 1 (TRPV1) i huden, hvilket skaber en opvarmende fornemmelse.

Denne binding åbner døren for, at calciumioner kan trænge ind, hvilket udløser neuronaktivitet, frigivelse af neurotransmittere og udvidelse af blodkar. Resultatet er forbedret forsyning af næringsstoffer, produktion af hårvækstfaktorer og reduceret dihydrotestosteron, årsagen til androgenetisk alopeci.

HotFlux® bekæmper også inflammation og beskytter mod luftforurening. Det er en nøgleingrediens i Bio-Pilixin® Activation Serum, der understøtter hårfollikelceller og fremmer naturlig hårvækst.

 


Figure 1. The chemical composition of HotFlux®

 

HotFlux® - Bedre hårvækst og generel trivsel

Hovedfordelene ved HotFlux® inkluderer at afhjælpe hårtab eller hårtæthed og forbedre mikrocirkulationen i hovedbunden. Grundlæggende fremmer det en sundere hovedbund for stærkere hår i alle stadier af hårvækstcyklussen. I en "simpel blind undersøgelse" viste resultatet, at 0,5% HotFlux® er i stand til at øge anagen/telogen-forholdet og forbedre den samlede hårfollikelvækstcyklus på 3 måneder.

 

1. Forbedr Næringsfaktorer

HotFlux® kan forbedre mikrocirkulationen ved at øge blodcellefluxen og muliggøre mere effektiv levering af næringsstoffer til hårsækkene. Derudover fremmer det hårvækstfaktorer ved at øge deres niveauer på en dosisafhængig måde.


2. Beskyt mod hæmmere

HotFlux® skaber et optimalt miljø for hårsække at trives i. Det hjælper med at reducere antallet af cytokiner, der ellers ville hæmme hårvækstcyklussen, hvilket fremmer udviklingen af nyt hår samtidig med at styrke eksisterende. Denne forbindelse hjælper også med at opretholde sundt hår ved at lindre potentielt skadelige konsekvenser og irritationer fra forurening i luften.


Et Nærmere Kig på Mekanismen

Transient receptor potential vanilloid 1 (TRPV1) i kroppen er ansvarlig, blandt andet, for termiske og mekaniske fornemmelser. Den funktionelle del af HotFlux® er Vanillyl-gruppen. Den binder sig til transient receptor potential vanilloid 1 (TRPV1), der findes i epidermis- og dermislagsene af huden. Via denne binding inducerer dens aktivering en lokal opvarmningsfornemmelse.

Forestil dig, at TRPV1 er en dør, der forbinder et hus med omverdenen. Funktionen af en dør er at låse huset og kun give adgang, når den er ulåst. TRPV1 kan skifte fra lukket til åben status, fordi HotFlux® har den rigtige nøgle (Vanillyl-gruppen) til at låse receptoren op.

Efter at HotFlux® har åbnet døren, kan de meget tætpakkede calciumioner uden for cellen nu frit trænge ind. Calciumionerne skaber en aktionspotentiale (som elektrisk spænding), der ligner en kontakt, der tænder et signal, der går til synapserne for at informere vores hjerne om, at en form for forbrænding er blevet genkendt og lokaliseret.

 

Figure 2. The Vanillyl group from HotFlux® is about to bind to VR-1, then the binding opens the channel pore and leads to Ca2+ influx through VR-1.

 

Dette signal udløser også neuronerne til at frigive glutamat, ATP og andre neurotransmittere, hvilket starter en kaskade af opvarmningsfornemmelser. Det lyder som en lang vej, men det tager ikke lang tid, kun nogle millisekunder, før man kan mærke den første varme.

Nogle af de frigivne neurotransmittere virker også på blodkarrene ved at udløse udvidelsen af blodkarret og opregulere vækstfaktorer kaldet IGF-1, VEGF og bFGF, hvilket forbedrer deres produktion. På grund af udvidelsen af blodkarrene kan flere næringsstoffer indeholdt i blodet leveres til hårsækkene og hovedbunden, hvilket er afgørende for bedre cellevedligeholdelse og vækst. Som navnet vækstfaktor antyder, støtter og regulerer disse forbindelser forskellige vækstprocesser i kroppen, herunder fremme af hårvækst.

 

Figure 3. The mechanism of HotFlux® up-regulating several hair growth factors

 

Der er også beviser for, at HotFlux® kan reducere dihydrotestosteron. Dihydrotestosteron er kendt for at være årsagen til androgenetisk alopeci (AGA) hos mænd eller kvinder efter overgangsalderen. Ved at sænke produktionen af dihydrotestosteron kan der være en forbedring i hårtab relateret til AGA.

Sidst, men ikke mindst, støtter HotFlux® også reduktionen af inflammationsfremkaldende budbringere, såkaldte cytokiner (IL-6 og IL-8), og mindsker også optaget og virkningen af luftforurenende stoffer på hovedbunden.

 

 

Afhentningsbesked

Så, som en afhentningsbesked og en lille opsummering er de vigtigste virkninger af HotFlux®:

 • Forbedret levering af næringsstoffer og ilt til hovedbunden og håret
 • Fremmet vækst af hår og genetablering af hårcyklus
 • Forbedring af hårtab relateret til AGA
 • Antiinflammatorisk effekt på hår og hovedbund, samt
 • Beskyttelse af hovedbunden mod luftforurening.

   

   

  Med naturligt afledte ingredienser, herunder HotFlux®, styrker vores Bio-Pilixin® Activation Serum hårsæksceller og forbedrer samtidig hovedbundens naturlige balance.

  For den bedste håroplevelse og naturlig vækst!

  Bio-Pilixin® Activation Serum | Mænd
  Bio-Pilixin® Activation Serum | Mænd
  Klinisk testet og fri for lægemidler

   

   

   

   

  Reference:

  Long-Lasting Low-Irritation HotFlux® Vanillyl Butyl Ether - CORUM