Garanterede Resultater

At finde effektive naturlige produkter for hårvækst kan være en udfordring. Scandinavian Biolabs er overbeviste om at udfordringen kan løses med Bio-Pilixin® Rutinen.

Dokumentér Udviklingen

Tag et billede af dit hår og din hovedbund inden du påbegynder brug af Scandinavian Biolabs' produkter. Begynd at bruge Bio-Pilixin® Rutinen som angivet i vejledningen og dokumentér udviklingen med billeder af området hver anden uge og send løbende til documentation@scandinavianbiolabs.com. Hvis ingen resultater er opnået efter 150 dages brug, kan du søge om vores tilfredshedsgaranti her.

Lav Risiko | Garanterede Resultater | Effektiv Behandling 100%

Tilfredshedsgaranti

Majoriteten af Scandinavian Biolabs brugere oplever vækst af nye hår, stærkere og sundere hår i løbet af de 150 dage. Dog kan de naturlige produkter have forskellig virkning fra person til person, og få har begrænset optagelsesevne. Scandinavian Biolabs er fuldt engageret i dine resultater, og tilbyder derfor enhver der ikke opnår nogen resultater efter 150 dages brug af Bio-Pilixin® Rutinen 100% tilbagebetaling. Engagementet i resultaterne skal være gensidigt, og derfor er 5 måneders dagligt brug påkrævet for at være berettiget til garantien.