Hej. Vi er Scandinavian Biolabs!
Hej. Vi er Scandinavian Biolabs!
Hej. Vi er Scandinavian Biolabs!
Hej. Vi er Scandinavian Biolabs!
Hej. Vi er Scandinavian Biolabs!
Hej. Vi er Scandinavian Biolabs!
Vi ved, at hårtab kan være et sårbart emne at tale om. At tage det første skridt mod tykkere og sundere hår kan nogle gange føles overvældende. Men bare rolig, vi er her for at guide dig sikkert gennem processen.

Din rejse mod bedre hår - baseret på integritet og innovation

De mange valgmuligheder, der er tilgængelige - for ikke at nævne den lange liste over potentielle bivirkninger og kemikalier, de ofte indeholder - kan sommetider virke afskrækkende.
Og det er så her, vi kommer ind i billedet med en ordentlig omgang skandinavisk integritet og opfindsomhed.
For helt ærligt, så har vi ikke tænkt os at love dig et mirakelmiddel. Vi er her heller ikke for at udnytte den usikkerhed, du eventuelt måtte have omkring dine hårsækkes fremtid.
I stedet er vi her for at give dit hår et boost og øge din selvtillid på en holistisk og gennemsigtig måde. Og selv hvis vejen til gladere og sundere hår kan være udfordrende, så er vi med dig hele vejen.

Hvordan virker det så?

Vi tager naturligt effektive, veganervenlige aktive ingredienser, der alle er udvundet fra naturen, og bruger avanceret bioteknologi til at udvikle dem til produkter, der arbejder effektivt for at gøre dit hår fyldigere, stærkere og gladere - altid i harmoni med din krop. Vi kalder det bio-harmonisk hårpleje. Og det er ikke bare tom snak. Vi har forskningsdokumenterne og de kliniske testresultater, der bekræfter det. Så ja tak til et hår, der er så sundt, at det sikkert kunne løbe et halvmarathon. Ja tak til tykkere, fyldigere lokker uden den lange tur til Tyrkiet. Lad os vinke farvel til fældning, skrappe kemikalier og grimme bivirkninger og i stedet sige et pænt goddag til meget mere naturlig selvtillid. Og fik vi nævnt, at det også dufter forbandet godt?

Scientific Advisory Board

Vores Scientific Advisory Board, som består af læger og forskere, giver vejledning om den nyeste forskning og produktudvikling inden for hårvidenskab og dermatologi.

Edna Skopljak
Læge (MD) med omfattende forskningserfaring inden for hårtab.
Læge inden for klinisk, farmaceutisk og (bio)medicinsk forskning, med omfattende forskningserfaring inden for hårtab og behandlingsmuligheder af hårtab.
Guilherme Tude
Ph.d. inden for Dermatologi
Dr. Guilherme Tude har været forsker i de sidste 15 år og har samlet erfaring og publiceret arbejde om infektionssygdomme og kræft, især inden for dermatologi.
Vishal Mody
Medicinsk direktør for videnskabelig kommunikation
Medicinsk direktør for videnskabelig kommunikation inden for farmaceutisk markedsføring. Har stor erfaring med medicinsk kommunikation, klinisk strategi, marketingstrategi og lancering af farmaceutiske produkter.

Vink farvel til usikkerheder

Så længe der er aktive hårsække, er der en chance for vækst. Men hvordan ved man, om de er aktive? I de fleste tilfælde af hårtab på et tidligt stadie er hårsækkene stadig i stand til at gro hår. De har bare brug for lidt hjælp.