Nedenstående handelsbetingelser gælder for alle leverancer fra https://scandinavianbiolabs.dk.

LEVERING

1) Levering af varer fra https://scandinavianbiolabs.dk anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Blazar ApS vil via e-mail meddele dig om, hvornår du kan forvente din ordre vil blive afsendt samt et anslået leveringstidspunkt. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges. Bemærk venligst om evt. anden leveringstid fremgår under det valgte produkt, da der kan forekomme længere leveringstider på bl.a. forudbestillinger ved udsolgte varer. Blazar ApS sender alle årets dage, og som regel sendes din pakke samme dag, hvis du bestiller inden kl. 14.00. Vi anvender Link Logistics til både nationale og internationale kunder. 

2) Hvis varer bliver bestilt udefra Danmark, er det muligt at, importafgifter og skatter kan blive pådraget, så snart varerne er nået til frem til destinationen. Blazar ApS er ikke ansvarlig for disse udgifter, og vi påtager os ikke at udregne eller oplyse om overslagspriser i dette henseende. Hvis du køber varer internationalt, er du tilrådet at kontakte dine lokale toldmyndigheder i det land, som du er bosat i for mere information omkring priser og procedurer.

3) Risikoen for varer bestilt på https://scandinavianbiolabs.dk overgår til køber, når fortrydelsesretten, efter 14 dage fra modtagelsen, er udløbet. Er varen blevet beskadiget eller forringet efter, at køberen har fået den i hænde, bevarer han eller hun sin fortrydelsesret, hvis beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra hans eller hendes side. Husk at gemme original emballage, da varen ved eventuel reklamation eller skade skal returneres i original emballage.

4) Hvis en vare returneres til os på grund af en fejl i den adresse, som du har opgivet, kontakter vi dig, og afsender vi pakken igen til den reviderede adresse, såfremt du ønsker varen gensendt. Dette betyder at du skal betale for porto, da fejlen tilstede kom på grund af en fejl fra din side.

5) Hvis en vare bliver returneret til os på grund af en hvilken som helts årsag, og vores fragtselskab har forsøgt at levere varen, vil du blive afkrævet det samlede beløb, som kan opstå gennem genlevering og andre udgifter der kan forekomme på grund af at varen blev returneret til os.

6) Når en kunde har indtastet sine betalingsoplysninger, bliver pengene ikke trukket med det samme, men blot reserveret. Det er først, når varen er afsendt, at vi trækker det reserverede beløb.

FORTRYDELSESRET, RETURNERING OG OMBYTNING

7) Blazar ApS yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet eller ønsker du at ombytte et produkt, skal Blazar ApS underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Du har pligt til at returnere varen i samme stand og mængde, som den er modtaget. Dette er også gældende for den emballage og etiket, der er på varen. Vi skal bruge et gyldigt bestillingsnummer for returnering, og beløbet bliver overført til det kort du har betalt med, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen.

Fortrydelsesret og ombytning ved gavekort: Gavekort eller tilgodebevis kan ikke ombyttes eller fortrydes. Du kan mod et gebyr på 100 kr. få vekslet dit gavekort til kontanter, hvis dit gavekort har en værdi på mere end 100 kr.

8) Du mister din fortrydelsesret eller muligheden for at ombytte produktet, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

9) Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.

10) Hvis du fortryder købet eller ønsker at ombytte et produkt, skal varen sendes til vores kontor: Blazar ApS, Købmagergade 3A, 4, 1150 København K. Det er vigtigt for, at vi kan identificere og returnere pengene for din ordre eller assistere dig ved ombytning, at du oplyser det korrekte ordrenummer i din returpakke på returlabel og i en indlægsseddel.

11) Ved reklamation, fortrydelse eller ombytning skal produktet sendes tilbage til vores adresse på købers regning. Et eventuelt tilgodehavnende beløb refunderes, når varen er retuneret og beset af vores personale.