Sådan Virker Bio-Pilixin Formula

Anatomi af håret

Hår er et af de karakteristiske træk ved pattedyr og har forskellige funktioner, såsom beskyttelse mod eksterne faktorer; produktion af talg, apokrin sved og feromoner; indflydelse på sociale og seksuelle interaktioner; termoregulering og at være en ressource for stamceller.
Hår er et derivat af overhuden og består af to forskellige dele: folliklen og hårskaftet. Folliklen er den vigtigste enhed til generering af hår. Hårskaftet består af en cortex og neglebåndceller og en medulla for nogle hårtyper.

Hårfollikel har en kontinuerlig vækst- og hvilesekvens kaldet hårcyklus. Varigheden af vækst- og hvilecyklusser koordineres af mange endokrine, vaskulære og neurale stimuli og afhænger ikke kun af lokaliseringen af håret, men også af forskellige faktorer, som alder og ernæringsvaner.

Hvorfor taber man håret?

Dine hårsække, eller hårfollikelceller, har en høj omsætning- og et aktivt stofskifte, hvilket kræver en god tilførsel af næringsstoffer og energi. En kalorieforringelse eller mangel på flere makro- og mikronæringsstoffer, såsom proteiner, mineraler, essentielle fedtsyrer og vitaminer, kan føre til hårtab. 

Selvom både mænd og kvinder kommer til at opleve hårtab, er det ikke så udbredt hos kvinder som hos mænd.

Mænd, der har hårtab, har som regel også en tendens til at udvikle en tilbagegående hårgrænse og skaldede pletter. Kvinder med hårtab vil normalt opleve en general fortynding af håret, hvilket påvirker deres hårvolumen.

Hos kvinder kan de første tegn på skaldethed være en udvidet del eller en følelse af, at håret ikke føles så tykt som sædvanligt. Selvom hovedbunden kan være synlig, trækker hårlinjen normalt sig ikke tilbage.

Hvordan virker Bio-Pilixin?

Bio-pilixin Formula er en unik formel mod hårtab, som er lavet med to proprietære formularer: Capilia Longa & Prodew 500. 

Den avancerede Capilia Longa formular hjælper med at styrke udviklingen af hårsækkene, stimulere sundere og stærkere hårvækst samt forlænge levetiden for hårfibrene (Narendra Vyas et al.).

Capilia Longa er rig på curcuminoider, hovedsageligt curcumin. Med  400 prækliniske forsøg og mere end 1000 publikationer i den biomedicinske faglitteratur, er curcuminoider en af de mest grundigt forskede formularer inden for biomedicin. 

Curcuminoider har en bred variant af farmakologiske aktiviteter såsom antioxidant (R.W. Kalpravidh, et al.), antiprotoszoal (C. Changtam, et al.), antiinflammatorisk (M.W. Whitehouse, et al.), som alle er positive effekter mod hårtab. 

Capilia Longa fungerer som en hår 3D bio-printer, der nulstiller og styrer hårsækvæksten med en "bio-software", der samtidig plejer hårsækvæksten med en innovativ bio-ink.

Prodew, som er en aminosyre blanding, er designet til at trænge ind i hårsækkene, dybere end de fleste formular og nuværende produkter på markedet. 

Prodew-formularen, har vist sig at hjælpe med at styrke, revitalisere og gendanne beskadiget hår. Det hjælper også med at fugtiggøre og nære hovedbundens overflade for et sundere udseende.