Er din udtynding af håret også reversibel?

  • Resultater som disse er ikke kun forbeholdt andre kvinder.
  • Find ud af, hvordan du forlænger dine lokkers levetid. (Hint: det har at gøre med dit hårs "biologiske ur, og vi taler ikke kun om hormoner).
  • Lær, hvilke resultater der kan opnås på 30 dage, 60 dage, 90 dage, 120 dage, med klinisk testede resultater på bare 5 måneder.
 

Når du oplever mærkbart hårtab...

Bruger du for meget tid på at dække tynde områder, føle dig selvbevidst og bekymre dig om alle hårstråene, du finder i din hårbørste og dit afløb.

Uanset om dit hår er blevet tyndere med alderen eller pludseligt (f.eks. efter en graviditet), vil du bare gerne vide, hvornår det stopper.

"Vil fældningen aftage? Kan det vendes? Hvor meget hår kan jeg håbe på at beholde?"

Svarene afhænger af, hvad du gør, når du opdager, at dit hår bliver tyndere.

Dit “hårvækst-ur" er indstillet af denne cyklus

Fældning af hår kan føles uforudsigeligt. Der er flere mulige årsager (stress, hormoner, kost, aldring, hårpleje). Men uanset hvad der udløste din hårudtynding, handler det i bund og grund altid om din hårvækstcyklus. Ser du, hver hårsæk går igennem en vækstfase, der varer 1-6 år. Når den fase slutter, skrumper hårsækken ind, hviler og fælder håret. Dine hårsække kan gentage cyklussen 20-25 gange, før de lukker ned for væksten. Denne cyklus indstiller det "biologiske ur" for dit hår. Længden af din vækstfase bestemmer, hvor længe dit hår vil forblive fyldigt.
Længde af vækstfase
Anslået alder for udtynding af håret*
1 år
22
2 år
44
3 år
66
4 år
88
*Baseret på 22 vækstfaser (gennemsnit)

Genetik indstiller muligvis dit "ur", men hormoner kan fremskynde udtynding af håret

Uanset om du er genetisk velsignet med en lang vækstfase eller udfordret med en kort vækstfase...

Så kan kvindelig hårvækst ændre sig i løbet af livet.

Det skyldes, at østrogen er med til at forlænge hårets vækstfase. Når østrogenniveauet er højt, vokser dit hår hurtigere, længere og forbliver fyldigere.

Når østrogenniveauet falder, kan din hårvækstfase pludselig blive kortere. Det første, du vil bemærke, er kraftig hårfældning.

Men hormoner er kun én af flere faktorer, der påvirker din hårvækst. 

Sundhed, livsstil, stress, medicin og endda årstidsbestemte ændringer påvirker også din vækstcyklus.

Løsningen er altid den samme: Forlæng vækstfasen for at hjælpe med at reducere udtynding og bevare et stærkt og vitalt hår.

Ja, du kan forlænge din hårvækstfase

Det betyder ikke noget, om du er i teenageårene, 20'erne, 30'erne, 40'erne, 50'erne eller derover. Din hårvækstfase kan stadig forlænges.  

Selv en forlængelse af din vækstfase med 6 måneder kan gøre en mærkbar forskel i dit hårs volumen, længde og kvalitet. 

Endnu bedre er det, at du ikke behøver at nøjes med lægemiddelbaserede hårvækstformler. (Med bivirkninger, der kan overskygge fordelene ved hårvækst!) 

Fremskridt inden for stamcelleteknologi har gjort det muligt at forlænge din vækstfase med potente plantebaserede formler, der har minimale (hvis nogen) bivirkninger

 

Få den komplette Hair Growth Routine

150-dages pengene-tilbage-garanti

Resultater fortalt af vores kunder

Bio-Pilixin® er testet i et klinisk forsøg med kvinder i alderen 19 til 62 år

Bio-Pilixin® er et af de eneste medicinfri produkter mod hårtab, der er blevet testet på kvinder i alle aldre, som oplever udtynding af håret af forskellige årsager. 

I et klinisk forsøg oplevede deltagere, der brugte Bio-Pilixin®:

  • 97% oplevede mindre fældning efter blot 45 dage
  • 93% havde en påvist reduktion i hårtab efter 150 dage
  • 73% havde en målbar forøgelse af tætheden efter 150 dage

Tidlige tegn på udtynding af håret? Det er faktisk gode nyheder

De fleste kvinder bemærker fældning, så snart det begynder. Det er dit signal til at begynde at stimulere dine hårsække med Bio-Pilixin®.

I de tidlige stadier af hårtab kan dine hårsække begynde at vokse nyt hår hurtigere med hjælp fra Bio-Pilixin®. Derfor er det sådan, at jo tidligere du starter, jo bedre resultater kan du opnå.

Hvor hurtigt kan du forvente resultater?

Daglig brug af Bio-Pilixin® kan give dig dine resultater på mindre end to måneder

I stedet for at stresse over antallet af hår i afløbet under bruseren, kan du tage det første skridt mod at stoppe fældningen. Kom i gang med Scandinavian Biolabs' rutine, og før du ved af det, kan du nyde "efter"-versionen af dit tættere, sundere og mere modstandsdygtige hår. 

"Bio-Pilixin-formlen indeholder blandt andre nøje udvalgte ingredienser niacinamid, som har dokumenterede fordele for hårets sundhed. Det forbedrer blodcirkulationen, hvilket bringer ilt og næringsstoffer til hårsækkene."
Edna Skopljak - Læge (MD)