Ingredienser

Hair Growth Serum

Aqua: Distilled water.

Alcohol: We have probably all been told that we should avoid the use of products containing alcohol, as it can be damaging to our hair. As with most other things in life, it’s not quite as simple as labelling all alcohols as bad. Alcohol in cosmetics is usually divided between ’Short-chain alcohols’ and ‘Fatty Alcohols’. Fatty alcohols, which we use in our serum, are derived from natural sources and have 12 or more carbons per molecule. For this reason, they are often used as emulsion stabilisers. The fatty alcohols give a smooth and soft feeling to the hair shaft.

Niacinamide: A water soluble-form of vitamin B3 that has many benefits suited to all skin and hair types. Niacinamide is an antioxidant and anti-inflammatory ingredient. It can help brighten and refresh skin and hair by helping to retain moisture. It can also help regulate oil for more refreshed and balanced-feeling scalp and skin. Niacinamide has a vital role in growing long and strong hair due to its circulation-boosting properties. It enhances the appearance and feel of hair, by increasing body, suppleness, sheen. It also improves the texture of hair that has been physically/chemically damaged by helping to build Keratin. It also enhances the appearance of dry or damaged skin on the scalp by reducing flaking and restoring suppleness.

Caffeine: Benefits hair health in several ways from limiting damage to strands to supporting hair with all the necessary nutrients and vitamins it needs to grow long and strong. The main benefit of caffeine is that it can help promote hair growth straight from the root in the initial phases of hair growth. It does this by targeting a hormone called ‘DHT’, which causes hair loss. DHT can prevent vitamins, proteins and minerals from helping hair follicles to grow. Caffeine combats this by causing hair cells to produce more ‘ATP’, which is a form of energy that encourages hair to grow, helping you achieve hair growth.

Curcuma Longa Callus Conditioned Media:

Panthenol: Panthenol is a powerful ingredient used in many hair and skin products. Also called provitamin B5, panthenol binds with the hair, allowing it to continue working even after you wash it off. A provitamin differs from a typical vitamin, wherein it is converted to vitamin B5 only after it binds with other molecules. Unlike other vitamins, panthenol has a mirrored molecular structure, rather than identical molecular strands. This mirrored structure means panthenol can do double duty and will have different functions based on the products it is blended into. In shampoos and conditioners, panthenol works as a humectant, whereas in other products it might have different roles.

Vanillyl Butyl Ether:

Sodium PCA:

Sodium Lactate:

Arginine:

Aspartic Acid:

Pentylene Glycol:

Zinc PCA:

Glycine:

Hair Strength Shampoo

Aqua, destilleret vand.

Disodium Laureth Sulfosuccinate er et rengøringsmiddel, der er skånsomt mod huden. Det har en god rengøringsevne, modstand mod hårdt vand, medium skumningsevne, let udskylning og bionedbrydning. Det findes i 95% af kommercielle shampooer og fungerer som et affedtningsmiddel ved at binde til snavs og olie i håret og hovedbunden. Det efterlader håret rent og skinnende og findes også i boblebad, ansigts- og håndrens. Grundlæggende findes dinatrium Laureth Sulfosuccinat i ethvert rengøringsmiddel, der skummer.

Cocamidopropyl Betaine stammer fra kokosnøddeolie og bruges som skumforstærker i shampoo og i badeprodukter som håndsæber. Det bruges også i kosmetik som et emulgeringsmiddel og fortykningsmiddel. Det fungerer også som et antistatisk middel i hårbalsam.

Sodium Chloride er almindeligt kendt som bordsalt og bruges som konserveringsmiddel i en række fødevarer. I kosmetik og skønhedsprodukter bruges det til at reducere fugt i hud og hår.

Sodium Lauroyl Glutamate stammer fra glutaminsyre (en aminosyre), laurinsyre (en fedtsyre, der stammer fra planteressourcer) og natrium. Det bruges som et blidt rengøringsmiddel, der er velegnet til følsom hud.

Caffeine Koffein i shampoo er en behandling designet til at stimulere hårvækst ved hjælp af koffeinekstrakt, som hjælper med at stimulere hårsækkene og derfor bremse hårtab.

Niacinamide er en antioxidant og antiinflammatorisk ingrediens. Det kan hjælpe med at forfriske hud og hår ved at hjælpe med at bevare fugt. Det kan også hjælpe med at regulere olie til mere forfrisket og afbalanceret følelse af hovedbund og hud. Niacinamid har en vigtig rolle i vækst af langt og stærkt hår på grund af dets cirkulationsforbedrende egenskaber. Det forbedrer hårets udseende og fornemmelse ved at øge krop, smidighed og glans.

PEG-7 Glyceryl Cocoate Glycerylkokoat renser huden og håret ved at hjælpe vandet med at blande med olie og snavs, så disse stoffer kan skylles væk.

Polyquaternium-47 modvirker den negative ladning og giver ekstra fugt til håret og huden.

PEG-90 Glyceryl Isostearate fungerer som et smøremiddel på hudens og hårets overflade, hvilket giver huden og håret et blødt og glat udseende. Det bremser også tabet af vand fra huden ved at danne en barriere på hudens overflade. Glycerylstearat og Glycerylstearat SE hjælper med at danne emulsioner ved at reducere overfladespændingen for de stoffer, der skal emulgeres.

Sodium Benzoate Natriumbenzoat er et salt af benzoesyre, der findes naturligt i tranebær, svisker, blommer, kanel, modne nelliker og æbler og bruges som konserveringsmiddel i formler til personlig pleje som en duftbestanddel, maskeringsbestanddel, antikorrosivt middel, og hyppigst som konserveringsmiddel.

Alcohol En emulgator, der forhindrer, at olie og flydende dele af en opløsning adskilles. Dens andre funktioner inkluderer ændring af en væskes tykkelse, øget skumkapacitet og stabilisering af skum. Når det påføres håret giver det det en glat fornemmelse og hjælper med at forhindre fugttab.

C12-14 Pareth- 12 emulgeringsmiddel der også forhindrer, at olie og flydende dele af en opløsning adskilles.

Potassium Sorbate Potassium Sorbate, Sodium PCA, Sodium Lactate, Amaranthus Caudatus Seed Extract, Citric Acid, Arginine, Aspartic Acid, Curcuma Longa Callus Conditioned Media, PCA, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Pentylene Glycol, Laureth-2, Isoleucine, Proline, Threonine, Histidine, Phenylalanine, Phytic Acid

Hårvækst & Hårstyke Conditioner

Aqua, destilleret vand.

Cetearyl Alcohol er et kemikalie, der findes i de fleste kosmetiske produkter. Det er et hvidt, voksagtigt stof lavet af cetylalkohol og stearylalkohol, begge fedt-alkoholer. Det findes i planter, såsom kokosnød-olie. Det bruges i produkter til personlig pleje, hovedsageligt hudlotioner, hårprodukter og cremer. De hjælper med at skabe glattere cremer, tykkere lotioner og mere stabile skumprodukter. Vores cetearylalkohol kommer fra såsom kokosnød-olie.

Centaurea Cyanus Flower Water fungerer hovedsageligt som et antiinflammatorisk middel, hudkonditioneringsmiddel og snerpende. Den er rigt på polyfenoler, specifikt flavonoider og anthocyaniner. Fordi det er en temmelig dyr ingrediens, bruges den ikke så ofte som mange andre botaniske ingredienser.
Crambe Abyssinica Seed Oil Phytosterol Esters er både fugtgivende og beskyttende med en fløjlsagtig, ikke-fedtet struktur. Det er et aktivt smøremiddel og blødgørende middel, som er et naturligt alternativ til mineralolier og siliconer, der fremmer blød hud og en beskyttende barriere for at forhindre tørhed i huden. Til hår gendanner det glans og styrke, konditionerer håret og reducerer brud.
Behenamidopropyl Dimethylamine er et utroligt blidt, overfladeaktivt middel fremstillet af ikke-GMO rapsfrø eller rapsolie. Det er faktisk en af de mildeste detanglerende ingredienser hele vejen rundt og forårsager ikke ophobning og er ikke irriterende for hovedbunden.
Hydrogenated Ethylhexyl Olivate indeholder nærende fytokemikalier der støtter en sund hud. Det blødgør hår og hud ved at tilføje en beskyttende film og reducere fedthed. Det er et naturligt afledt blødgøringsmiddel med lav viskositet, hvilket efterlader huden ikke-klæbrig, tør og blød. Det kan bruges som et alternativ til silikone og forbedrer spredning af cremer og lotioner og giver en jævn beskyttende film til håret
Silicone Quaternium- 17 er en vandopløselig form for silkone, som blødgører håret
Curcuma Longa Callus Lysate er et ekstrakt fra gurkemeje, som er en såkaldt “superfood”. Curcuma Longa stimulerer hårvæksten og skaber tykkere hår. Dette skyldes at det er antiinflammatorisk og en stærk anti-oxidant.
Glycerin er en naturligt forekommende komponent i alle fedstoffer og er et fugtgivende stof som bruges til at blødgøre håret og hovedbunden. Glycerin kan optage vand fra luften og dermed gøre mere blødt og fugtigt, hvilket betyder at det er med til at gøre håret mere behageligt at røre ved.
Lactic Acid (Mælkesyre) er en organisk forbindelse, som hører ind under gruppen alfahydroxysyrer (AHA). På trods af navnet stammer mælkesyre ikke udelukkende fra mælk, men kan også produceres gennem fermentation. Mælkesyren giver bedre forhold for håret, da det udglatter og afslapper håret.
Sodium Benzoate
Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Hydrolyzed Quinoa, Trideceth-7, Potassium Sorbate, Sodium PCA, Sodium Lactate, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Amaranthus Caudatus Seed Extract, Phenoxyethanol, Trideceth-5, Arginine, Aspartic Acid, Curcuma Longa Callus Conditioned Media, PCA, Citric Acid, Glycine, Alanine, Serine, Benzyl Alcohol , Valine, Pentylene Glycol, Isoleucine, Proline, Threonine, Histidine, Phenylalanine, Phytic Acid