How to Use | Scandinavian Biolabs Hair Growth Routine For MenTrin 1: Hair Strength Shampoo

Vi anbefaler at du bruger vores "Strength Shampoo" hver dag. 

Start med at gøre håret vådt og påfør derefter en passende mængde shampoo, cirka 8 ml, i hovedbunden. Mængden af shampoo justeres efter hårlængde.

Masser produktet ind i hovedbunden. Eftersom shampooen er uden sulfater, vil den skumme mindre end du måske er vant til.

Skyl derefter grundigt produktet ud, sørg samtidig for at undgå at få produktet i øjenene. Hvis der mod al forventning skulle opstå irritation, stop da med at anvende 'Strength Shampoo'.

Trin 2: Hair Recovery Conditioner 

Når du har sikret dig, at alt shampooen er vasket ud, kan du nu påføre en passende mængde balsam (cirka 8 ml). Balsammen masseres ind i spidserne og altså ikke i hovedbunden. 

Tilpas efter hårlængde - hvis dit hår er meget kort, kan du påføre vores balsam med fingerspidserne. 

Lad produktet sidde i mindst 2 minutter for maksimal effekt. 

Skyl grundigt balsammen ud. Sørg for at undgå at få produktet i øjnene. Hvis der mod forventning skulle opstå irritation, anbefaler vi at du stopper med at bruge produktet.

Trin 3: Hair Growth Serum 

The Hair Growth Serum kan påføres som sidste trin af "The Hair Growth Routine". Det kan enten anvendes efter badet eller på hvilket som helst andet tidspunkt i løbet af dagen.

Påfør 2 pipetter direkte ned i hovedbunden. 

Masser forsigtigt serummet ind i hovedbunden med fingerspidserne. 

Vent 6-8 timer før du vasker serummet ud. Det tager mindst 6 timer for serummet, at opnå sin fulde effekt. Det kan sidde i op til 48 timer.

NB: Det er normalt at opleve en prikkende, nærmest "brændende" fornemmelse i hovedbunden, når du påfører serummet. Dette varer typisk 5-10 minutter.

Hvis du oplever svær irritation, anbefaler vi at du stopper med at bruge produktet. Undgå kontakt med øjnene.