Vilkår og Betingelser

GENERELLE OPLYSNINGER

Blazar ApS
Købmagergade 3A, 4
1150 København K
Mail: hello@scandinavianbiolabs.com
CVR-nummer: 29825246

Ved at anvende https://scandinavianbiolabs.dk erkender du, at du har læst, forstået og uden begrænsning eller forbehold accepterer at være bundet af disse betingelser. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Blazar ApS.

Din indvilligelse i rette sig efter og være afgrænset af disse Handelsbetingelser anses for at træde i kraft straks efter første gang du gør brug af https://scandinavianbiolabs.dk. Hvis du ikke indvilliger i at agere under disse Handelsbetingelser skal du stoppe med at bruge websiden øjeblikkeligt.

HANDELSBETINGELSER 

REKLAMATION

1) Købelovens mangelsregler gælder for varekøb. Eventuelle fejl eller mangler ved varer leveret fra Blazar ApS, skal påberåbes inden 2 måneder efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til Blazar ApS. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Blazar ApS har stillet dig i udsigt. Du kan som forbruger vælge at bytte varen. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for Blazar ApS. Er reklamationen berettiget, refunderer vi rimelige fragtomkostninger.

BETALING

2) På https://scandinavianbiolabs.dk kan du betale med: Apple Pay, Google Pay og følgende betalingskort: VISA, MasterCard eller Maestro Card og Shopify Pay. Vi bruger godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer

KLAGEMULIGHEDER

3) Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til hello@scandinavianbiolabs.com. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk. Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her www.forbrugereuropa.dk.

NØJAGTIGE OPLYSNINGER

4) Blazar ApS garanterer ikke at alle varer vil være tilgængelige. Lagerangivelser er ikke tilgængelige på websiden, så hvis en vare viser sig at være udsolgt, vil du blive kontaktet af vores kundeservice, for at finde en løsning.

5) Al information vedrørende prisfastsættelse på hjemmesiden er korrekt så snart det er blevet oplyst på siden. Blazar ApS forbeholder sig rettighederne til at ændre priserne og modificere eller fjerne tilbud fra tid til anden, som det er nødvendigt. Vi forbeholder os rettigheder til at opdatere og ændre alle priser efter eget skøn.

6) Prisen for varen er oplyst i danske kroner og inkluderer moms.

7) Vores ansvarsfraskrivelse fortæller, at ingen del af denne webside er ment som værende rådgivende, og man bør ikke bero på denne websides indhold i henhold til i hvilken som helts beslutning eller handling.

8) I det omfang som er tilladt af loven, accepterer Blazar ApS ikke ansvaret for nogen som helts direkte eller indirekte tab eller beskadigelse, som anses for at være forudsigelige eller påregnelige. Dette inkluderer enhver indirekte, betydningsfuld, specifik, eksemplarisk fejl som stammer fra brug af websiden, samt hvilken som helts information, der eksisterer heri. Brugere skal være opmærksomme på at, at de gør brug af websidens indhold på egen risiko.