Lad os ændre fremtiden for havet sammen

Som kosmetikvirksomhed er vi udmærket klar over, at vores bæredygtighedspraksis langt fra er perfekt. Vi erkender faktisk, at vi er en del af et større problem. Koraller og det marine liv, som de understøtter, er truet af mange menneskelige påvirkninger såsom klimaændringer, ødelæggelse af levesteder og forurening, herunder forurenende stoffer fra kosmetik- og personlig plejeindustrien.

I år samarbejder vi med Reefscapers-organisationen ved at donere 10 % af hver ordre til Save the Reefs og genoprette levestederne for mere end 1 million arter, der lever i koralrevene.

Der er stadig håb for koraller, der er truet

Selv om koralrevene er gået kraftigt tilbage i de seneste årtier, er der stadig håb for havet. Organisationen Reefscapers består af specialiserede havbiologer og naturbevaringsfolk, der er dedikeret til at genoprette koralrevene på Maldiverne og samtidig øge bevidstheden om verdenen under overfladen.

Reefscapers samarbejder med lokalsamfundet om at fremstille koralrammer i hånden, som derefter rummer en lang række koralarter. På den måde forbedrer de mangfoldigheden i det naturlige rev og sikrer, at vores marine liv har en bedre fremtid.

Koralramme konstruktion1
Høst og formering af koraller2
Placering af koralrammer3
Overvågning af koraller4
Koralramme konstruktion1
Høst og formering af koraller2
Placering af koralrammer3
Overvågning af koraller4

Hvordan påvirker kosmetikindustrien livet i havet?

Kosmetik anvendes i enorme mængder i hele verden, og deres produktion og regelmæssige brug kan desværre resultere i forurenende stoffer, der finder vej til vores hav. Koralrev er hotspots for biodiversitet, hvilket betyder, at de huser en bred vifte af eksotiske og vigtige marine organismer. Det anslås, at 30 % af korallerne er forsvundet siden begyndelsen af 1980'erne, og størstedelen af korallerne kan forsvinde i løbet af de kommende årtier.

Visse kosmetiske forurenende stoffer er blevet sat i forbindelse med koralblegning, mens andre menes at være direkte farlige for livet i havet. Koraller er truet af en lang række menneskelige påvirkninger såsom klimaændringer, ødelæggelse af levesteder og forurening, herunder forurenende stoffer fra kosmetik- og personlig plejeindustrien.

Lad os ændre statistikkerne sammen

Efterhånden som planeten ændrer sig som følge af øget menneskelig aktivitet, kan fremtiden for vores havliv synes dyster. Men med din hjælp kan vi skabe bedre odds for fremtiden for vores have.

30%
af koralrevene er forsvundet
Siden 1980'erne er omkring 30 % af korallerne gået tabt, og de vil fortsætte med at forsvinde, hvis der ikke sker en hurtig indsats.
koralrammer i vandet
Reefscapers har samlet og etableret mere end 8 500 koralrammer, som i løbet af de kommende år vil genoprette koralsamfundet og øge biodiversiteten i marinelivet.
8.500
50.000
transplanterede koralfragmenter
Over 50.000 vellykkede koraltransplantationer er blevet udført af marine biologer fra Reefscapers - hvilket har givet flere koralarter mulighed for at blomstre igen.
Take action Take action Take action Take action Take action

Hver eneste dråbe kan gøre en forskel

Selv om det er vigtigt, at du træffer proaktive miljøbevidste beslutninger, kan du gøre en forskel nu ved at slutte dig til os i vores bestræbelser på at redde koralrevene.

I år aflyser vi Black Friday og donerer i stedet 10 % af alt salg til Reefscapers med det ultimative mål at indsamle 75.000 kr. Hvis du ikke har brug for hårplejeprodukter i denne måned, men blot ønsker at bidrage, kan du besøge vores hjemmeside for at donere direkte til Reefscapers ved at "adoptere" et koralrev.

Med et bidrag på 75.000 kr. kan Reefscapers etablere 50 koralrammer, som i sidste ende vil støtte en lang række marine organismer.

Mål
12.500 kr
25.000 kr
37.500 kr
50.000 kr
62.500 kr
75.000 kr

40%

75.000 kr
Mål
Take action

Hvordan hjælper du?

Donation
Du kan enten donere direkte til Reefscapers via vores hjemmeside eller købe et produkt fra Scandinavian Biolabs, hvor 10% automatisk vil blive tildelt Reefscapers.
Opbygning af koralramme
Alle penge, der indsamles til Reefscapers, vil gå direkte til produktion af nye koralrammer. Da mange levebrød på Maldiverne er centreret omkring turisme, arbejder Reefscapers sammen med medlemmer af lokalsamfundet. Dette giver dem mulighed for at blive en del af havbevarelsen og dermed sprede bevidsthed om problemet og skabe en bedre fremtid for Maldiverne.
Opstilling af rammerne
Når rammerne er bygget, bliver koralfragmenter, der er blevet naturligt fordrevet af naturkræfter som f.eks. storme, mennesker eller havdyr, omhyggeligt flyttet over på rammerne og sat ud.
Overvågning
Den virkelige spænding begynder, når du kan overvåge dit sponsorerede rev. Alle koralrammer overvåges to gange om året, og der tages og uploades billeder. Hver donor modtager en automatisk advarsel, når der er nye fotografier eller videnskabelige oplysninger om deres koralramme til rådighed.

Overvåg dit revs fremskridt

Med Reefscapers' overvågningsprogram har du mulighed for at følge udviklingen i dit koralrev hjemmefra. Vær vidne til dets forvandling fra de tidligste stadier af udfoldelse til et blomstrende marint samfund.

Alle fotos og videnskabelige data vedrørende koralrammerne registreres online og er til enhver tid synlige for donorerne, herunder rammenummer, koralarternes navn og placering på QGIS-satellitkortet.

73.2207° E
3.2028° N

Vores CO2-Offset på denne mission

Vi er godt klar over det CO2-fodaftryk, som vores team efterlod, da vi rejste til Maldiverne for at møde Reefscapers. Med dette i tankerne har vi beregnet de samlede emissioner fra rejsen og doneret det beregnede beløb direkte til Reefscapers - hvilket gør vores rejser en smule mere CO2-neutrale.

CO2-Offset for tur- og returrejsen til Fulhadhoo
Fulhadhoo Maldiverne
destination
16.300 km
Distance
14 timer 46 minutter
Rejsetid
1570 kr.
Tur / Retur
Co2 Offset

Vi er en del af problemet. Så hvad kan vi gøre ved det?

I år har vi besluttet at gå væk fra Black Friday. Vi er på en mission for at redde koralrevene ved at slå os sammen med naturforkæmpere og havbiologer fra Reefscapers for at genoprette koralrevene, så vores hav får en lysere fremtid. I denne periode vil 10% af alle dine køb blive doneret til Reefscapers. Hvis du er indstillet på produkter i måneden, kan du blot besøge vores websted for at støtte et koralrev. Alle indsamlede midler vil gå til Reefscapers' indsats for at udbrede bevidstheden om havet, rehabilitere havets liv og vigtigst af alt, genoprette koralrev.