Om os

Hvordan det hele startede

Visionen bag Scandinavian Biolabs er at skabe produkter med reel effekt. I en epoke præget af digitalisering. vidste vi at vi var nødt til at skabe noget reelt. Håndgribelige, reelle produkter, som løser et reelt problem. Rigtig mange kan opleve hårtab før 50-årsalderen, og disse personer står ofte over for bekymringer om selvtillid og selvværd. For at det skulle lykkes forstod vi, at produkterne måtte være pålidelige. Derfor gik vi sammen med de bedste eksperter om at udvikle produkter af høj kvalitet.

Hårtab er almindeligt, men vi er her for at hjælpe

Hårtab er faktisk ganske almindeligt, og størstedelen af os opleve en form for hårtab, på et eller andet tidspunkt i livet. Forskning peger på, at cirka 57% af kvinder og 73% af mænd, vil have oplevet hårtab inden de bliver 80 år. Med din feedback, arbejder vi stærkt på at udfordre os selv og vores produkter, således at vi fortsat kan bidrage med naturlige produkter af høj kvalitet, på et marked der flyder over med falske løfter.

Vi tror på effektive ingredienser

Vores produkter er designet uden at gå på kompromis med kvalitet. Vi arbejder på at udvikle og forbedre vores formular, så vi forsat kan stå bag banebrydende innovation.

Gennemsigtighed er let, når man ikke har noget at skjule

Overraskelser kan være dejlige, men lad os holde dem ude af vores hårprodukter. Inden for hårpleje, er videnskabelig gennemsigtighed ganske sjælden. Med utallige ineffektive produkter på markedet, føler vi et ansvar for, at sikre os at du har alle informationer, så du kan træffe den rette beslutning for dig og din krop. Vores mål er at motivere vores brugere til at lære mere om vores formularer, så du bedre kan forstå videnskaben der ligger bag hvert enkel ingrediens og hvorfor netop dén ingrediens er vigtigt for din hårpleje.

For naturen og hinanden

Gennemsigtighed er ikke kun begrænset til vores formularer, men det er også en stor del af hvordan vi er som virksomhed. Størstedelen af vores produkter er udviklet og produceret i Danmark.