Om Os

En ubarmhjertig søgning efter nye løsninger

Scandinavian Biolabs fik sin start, fordi hvert medlem af vores team kæmpede med tyndere hår. Vi fandt hurtigt ud af at det var på grund af vores genetik, men var også klar over at vores hormoner kunne spille en rolle i vores hårtab. For os alle var det begyndelsen på en meget personlig mission for at bevare og få vores hår til at vokse tilbage.

Vi begyndte at undersøge markedet og prøvede et utal af forskellige produkter, men ingen af dem havde en betydelig virkning på os. Vi var trætte af at blive nødt til at vælge mellem enten at miste vores hår eller det unaturlige valg for at redde vores hår, som endda kan medføre mange  bivirkninger.

Derfor begyndte vi at undersøge muligheden for at starte vores eget brand, som nu er blevet til Scandinavian Biolabs.

Det har taget os lang tid at komme frem til det bedst mulige produkt, men vi føler at vi nu er kommet i mål med nogle produkter, som vi 100% kan stå inde for. I vores produktudvikling har vi brugt viden fra flere års på research af verdens ledende forskere samt tests og prøvet en lang række forskellige ingredienser og formularer. Det har været helt essentielt for os, at finde frem til den sammensætning af vitaminer, mineraler og proteiner, som giver de bedst mulige resultater og bekæmper det genetiske hårtab ved hjælp af naturlige næringsstoffer - og det er vi nu!

Vi er færdige med lave kompromiser. I samarbejde med danske laboranter, har vi udviklet en række produkter, som udelukkende indeholder naturlige ingredienser. Vi har fundet en unik formel der stimulere hårvækst, bevare tykkelsen og giver dig dit fyldige hår tilbage!