Velkommen til Scandinavian Biolabs

Hårtab generer mænd og kvinder i alle aldre og påvirker ofte livskvaliteten markant i en negativ retning - det vil vi hos Scandinavian Biolabs sætte en stopper for. 

 
Fra hjertet af København bringer vi dig derfor en kompletløsning modhårtab. Vores formler og produkter har en videnskabelig bevist effekt og er skabt i samarbejde med danske farmaceuter. Scandinavian Biolabs stimulerer med den unikke Pro-Biocap Formula® en sundere og stærkere hårvækst, mens hårfibrenes levetid forlænges. Det hele sker ved brug af 100% naturlige og veganske ingredienser. Vi er fortalere for innovation gennem plantebaserede ingredienser og fuld transparens, når det kommer til produktionen af vores produkter. Alle komponenter i vores hårvækst formler er nøje udvalgt af den simple årsag, at de er videnskabeligt bevist succesfulde til at regenerere hår. 
 
Vi tror således på, at vi kan hjælpe dig med at genskabe og forøge din selvtillid i dig selv gennem dit eget hårs styrke og fylde. Udelukkende ved hjælp af naturlige ingredienser sammensat af eksperter for at skabe det bedst mulige resultat.