FAQ's

Her kan du finde relevant information om produkter fra Scandinavian Biolabs 

 

HVORDAN BRUGER JEG PRODUKTERNE FRA SCANDINAVIAN BIOLABS?

På alle vores produkter finder du en brugsanvisning på bagsiden, hvor der er en step-by-step guide til hvordan du får mest muligt ud af produkterne fra Scandinavian Biolabs.

 

HVAD ER FORSKELLEN PÅ PRODUKTERNE TIL MÆND OG KVINDER?

Scandinavian Biolabs har 4 forskellige produkter til henholdsvis mænd og kvinder. Sammensætningen af proteinerne er optimeret til det enkelte køns behov. Dette betyder at vi har skabt en sammensætning af proteiner, der vil øge hårvæksten bedst muligt for hvert køn.

Vores produkter til kvinder er sammensat sådan, at de giver en god glans, volumen og regenerere håret, samtidig med at de fremmer hårvæksten.

Linjen til mænd forhindrer tørt og tyndt hår, hvilket fører til hårtab, som er et stort problem for mange mænd.

Mænd kan selvfølgelig bruge kvindeprodukterne, ligesom kvinder sagtens kan bruge produkterne til mænd, men vi anbefaler, at man bruger de produkter som er tilegnet sit eget køn for de bedst mulige resultater

 

HVORDAN VIRKER PRODUKTERNE FRA SCANDINAVIAN BIOLABS?

Produkterne fra Scandinavian Biolabs indeholder en række aminosyrer, vitaminer og mineraler, som alle fremmer hårvæksten. Alle disse er nøje udvalgt, så de giver de bedst mulige resultater og sundt hår.

Sammensætningen af næringsstoffer er helt essentiel for hårvæksten. Vi har derfor lagt meget tid i at teste forskellige formularer og sammensætninger, for at komme frem til de bedst mulige resultater.

 

HVEM KAN BRUGE SCANDINAVIAN BIOLABS?

Alle kan bruge Scandinavian Biolabs' produkter. En gennemsnitlig person har omkring 100.000-150.000 hår på hovedet og taber omkring 50-100 hår om dagen. Nogle oplever dog øget hårtab og vil derfor opleve en særlig gavnlig effekt af Scandinavian Biolabs's produkter.

Det er ikke udelukkende folk, der lider af hårtab som vil have gavn af vores produkter. Næringstofferne i Scandinavian Biolabs' produkter er sunde for håret og kan gøre sundt hår endnu sundere, samt forhindre hårtab på længere sigt.

Hvis man regelmæssigt indtager anden medicin, er gravid, ammer eller er under 13 år, bør man konsultere sin læge før brug af Scandinavian Biolabs' produkter.

 

KAN JEG BRUGE PRODUKTERNE FRA SCANDINAVIAN BIOLABS, HVIS JEG ER GRAVID ELLER AMMER?

Som udgangspunkt indeholder ingen af produkterne nogle ingredienser, som frarådes for gravide og ammende.

Vi anbefaler dog alligevel at tage kontakt til sin læge og høre nærmere.

 

HVORNÅR SKAL JEG BRUGE PRODUKTER FRA SCANDINAVIAN BIOLABS?

Vi anbefaler at man bruger alle vores produkter dagligt. For nærmere information kan man læse brugsanvisningen på hver af vores produkter.

Både vores Hårvækst Sæt til Mænd og Hair Recovery Sæt til Kvinder indeholder omkring en måneds dagligt forbrug. 

 

VIL SCANDINAVIAN BIOLABS' PRODUKTER HAVE NOGEN EFFEKT PÅ ANDEN KROPSBEHÅRING?

Produkterne fra Scandinavian Biolabs har en effekt på alle de hårkirtler, hvor produkterne påføres.

Vi anbefaler, at man følger brugsanvisningen, og kun bruger produkterne på de områder de er tilegnet til.

 

MÅ MAN TAGE ANDRE KOSTTILSKUD SAMTIDIG MED SCANDINAVIAN BIOLABS?

Man kan godt tage andre kosttilskud samtidig med brug af produkter fra Scandinavian Biolabs. Dog skal man være opmærksom på ikke at overskride den anbefalede dosis af vitaminer og mineraler. Hvis man er i tvivl, bør man konsultere sin egen læge.

 

HVAD SKER DER, HVIS JEG STOPPER MED AT BRUGE PRODUKTER FRA SCANDINAVIAN BIOLABS?

Hvis man stopper med at bruge Scandinavian Biolabs kan der være øget risiko for usundt hår og hårtab.

 

HVOR HURTIGT KAN JEG FORVENTE AT SE RESULTATER VED BRUG AF SCANDINAVIAN BIOLABS? 

Man kan forvente at se en øget hårvækst efter 3-4 måneders brug, mens man allerede efter 1 uge kan forvente stærkere og sundere hår.

Det er forskelligt fra person til person, hvor hurtigt man kan se en tydelig effekt og øget hårvækst. Nogle personer vil kunne mærke det allerede efter en måned, mens andre må vente længere.

 

ER DER NOGLE BIVIRKNINGER VED BRUG AF PRODUKTER FRA SCANDINAVIAN BIOLABS?

Udover øget hårvækst og sundere hår. er der ingen kendte bivirkninger ved brug af nogle af produkterne fra Scandinavian Biolabs.

Hvis man i forvejen indtager mange vitaminer eller mineraler, kan der ses nogle symptomer på overdosering af de næringstoffer. Vi anbefaler at man kontakter sin læge, hvis man har en mistanke om overdosering af nogle næringstoffer i forbindelse med brug af nogle produkter far Scandinavian Biolabs.

Det anbefales desuden at læse ingredienslisten igennem og undersøger om man har allergi for nogle af ingredienserne.